Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valóban nem egy Busquets, de a valóban Busquets meg pályán lesz...Barcaman1993 írta:"hivatásos" szűrőnk most nem lesz "csak" Keita, de ő nem egy Busquets
picit én is ideges vok a madridi meccs miatt, mert azért nem alapfelállással fogunk játszani...más lesz mint barcelonában volt...ha a labda nálunk lessz és nem szórjuk el felelőtlenül, akkor nem lesz gáz madridbanBarcaman1993 írta:Kicsit korai, de már készülök a klasszikusra. Nagyon rossz, hír, hogy az argentín nem játszhat. Kicsit felelőtlen volt Pep, hogy Piqué és Mascherano is játszott. Az argentín meg is itta a levét. Akkor szombatra:
Valdes-Alves, Piqué, Sergi, Adriano-Xavi, Keita, Iniesta- Messi, Villa, Pedro
vagy
Valdes-Alves, Piqué, Sergi, Adriano-Xavi, Keita, Thiago, Iniesta-Messi, Pedro/Villa
Elég szenvedős egy meccs volt, de a lényeg a 3 pont. Villa ismét megtalálhatná a góllövőcipőjét, mert hiába vagyunk jobbak, mint a Madrid "hivatásos" szűrőnk most nem lesz "csak" Keita, de ő nem egy Busquets, vagy Mascherano. Kicsit tartok a meccstől, de ha kikapunk, akkor is 5 pont, viszont a vereség még a Madridot fölrázhatja és az nem lenne jó a kupadöntő és a valószínűleges BL párharc előtt.
milito??? a szokásos gólját?? szerintem erről nem tehetett 2 az egy szitu volt ....nem Milito-é volt... sajna MAsch nem lesz pályán madridban....ilyen felállásban már kicsit komplikáltabb lesz a klasszikus....mess2009 írta:végig idegeskedtettek velem egy papírforma szerint sima meccset. bosszantóan gyenge játékkal, valóban csak egy utolsót lehet így legyőzni.senki nem játszott jól de kezdte Guardiola, a szokásos alakítással:miközben az egekig magasztalja az ellenfelet kiküld egy tartalékos csapatot, aztán kényszerből sorra jöhetnek akiknek kezdeni kellett volna.
aztán: ilyen rossz Iniestát még nem láttam, de Xavi sem brilírozott. Maxwell nem való ebbe a csapatba, Pedró a szó szoros értelmében az ellenfél védelmében "dolgozott" a neki adott labdákat a védelem helyett lövöldözte vissza. Villa mindent elszúrt szokás szerint, Milito összehozta a szokásos gólját. Messit nem bántom, Ő nem tud olyan rossz lenni, hogy ne vigye a csapatot.
de, mit károgok én?! győztünk és kész! majd ahogy erősebb csapatok jönnek úgy erősödünk mi is. remélem.
nekem már régebbinek tűnik a sérülése remélem a Reál ellen ott leszMessithebest írta:Puyol a Racing ellen sérült meg, az Arsenalra erőltetni akarták a dolgot, ezért visszaesett, ezért van még távol. Reméljük, hogy felépül a hétvégére végre, mert különben nézhetjük megint Milito-tLogan10 írta:Mióta is sérült a kapitány?? 5 hónapja??? Nem is olyan régen még az ARsenal ellen akarták játszatni erre meg még Áprilisban se tért vissza eddig ... nagyon jó
Puyol a Racing ellen sérült meg, az Arsenalra erőltetni akarták a dolgot, ezért visszaesett, ezért van még távol. Reméljük, hogy felépül a hétvégére végre, mert különben nézhetjük megint Milito-tLogan10 írta:Mióta is sérült a kapitány?? 5 hónapja??? Nem is olyan régen még az ARsenal ellen akarták játszatni erre meg még Áprilisban se tért vissza eddig ... nagyon jó
többel mert nem hinném hogy a Reál idegenben megveri a Villareal Valencia Sevilla triót (de amit ma a Bilbao művelt) az is igaz hogy a reált eddig kiscsapatok verték meg rajtunk kivül és a nehezebb meccseket hoztákMessithebest írta:Örülök, hogy 11 pont előnnyel fogunk bajnokságot nyerni.![]()
Alves-Piqué-Busquets-AdrianoMessa írta:Na srácok, Ti hogy raknátok össze a védelmet/középpályát a Clásicóra?
Elég fura felfogásban vezeti ez a bíró a meccset úgyhogy lehet hogy igazad lesz.ozsimiki írta:Várjuk meg vele a meccs végét, még Piqué sajnos kiválhat.Messa írta:Na srácok, Ti hogy raknátok össze a védelmet/középpályát a Clásicóra?
Várjuk meg vele a meccs végét, még Piqué sajnos kiválhat.Messa írta:Na srácok, Ti hogy raknátok össze a védelmet/középpályát a Clásicóra?
Pontosan! Én is ezen gondolkottam. De remélem, hogy Hazai pályán az Almería ellen nem kell nagy változást hozniuk a pályára. (ezzel nem leírom az Almeríát, csak hozni kell a kötelezőt)!Tocy írta:Legalább Pedro-Villa-Afellay révén most több olyan cserénk is van, aki tud változást hozni, ha kell. Ebben a szezonban a padról csak Eredménytartó Stabilitástadó Keita szállt be, meg 15 percre Bojan, a semmiért.
Thiagonak nagyon, Bojannak némiképp örülök, de Messi-Piqué-Mascherano NE KAPJON LAPOT!El fanático írta:Pinto; Alves, Piqué, Milito, Maxwell; Mascherano, Xavi, Thiago; Iniesta, Messi y Bojan.
Hivatalos kezdő - Sport.es-ről.