2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, abszolut adom. Nekem is nagyon tetszett és nemcsak hogy Titotól, de az edzők túlnyomó részétől sem nagyon hallok ilyen nyilatkozatokat, főleg egy 4:0(!)-ra megnyert meccs után. Ilyenkor mindig jöttek a sablonnyilatkozatok, hogy: bár az első a félidőben nem kerekdtünk annyira az ellenfél fölé, de kontrolláltuk a játékot, a második játékrészben viszont tökéletesen játszottunk, mindent egybevetve elégedettek lehetünk stb.Deus írta:Na, nagyon tetszett a nyilatkozata. Végre egy edzőnk, aki osztja alaposan a csapatunkat.
Végre egy olyan edzőnk van, aki nem kényezteti a csapatot a sajtóban, hogy "megtettünk mindent, jók voltunk, stb", hanem hangot emel a nem tetszésének. Kirááály! Titótól nem emlékszem ilyen hasonló negatív nyilatkozatokra...
Pedig szerintem egyértelmű, két belső középpályásra gondolt ezalatt, és, hogy ezért a háromból (Xavi,Ini,Cesc) egy mindig pihenni fog, legalábbis én így vettem levisca el barca írta:részvétem az apukája miatt![]()
deusho hasonloan én is örülök h osztja őket, de remélem nem csak beszél a változásról, hogy hanem tesz is róla
ezt amugy kajak nem értem
"Kivéve azt, ha valaki közülük a szélen játszik, általában két középpályással fogunk felállni, így jön képbe a rotáció. Egyébként ezen felül is úgy hiszem, hogy ez az ideális megoldás."
Sanama írta:Azért ezért respect neki"...Bajnokok vagyunk, ez a siker a játékosoké, Titóé és az ő szakmai csapatáé.”
Azért ezért respect neki"...Bajnokok vagyunk, ez a siker a játékosoké, Titóé és az ő szakmai csapatáé.”
Ahhoz, hogy ezt végigvigyük az egész szezonon, iszonyatosan jó fizikai állapotban kell lennie mindenkinek. Ehhez az előszezonunk nem volt éppen a legtökéletesebb, de nyilván Tata is tudja, úgyhogy biztosan kettőzőt erővel fognak dolgozni.S.Agüero írta:Letámadásunk. :
http://youtu.be/81jrWzOvzAA
igen, jó klipp a Levante ellen működött is. én azért jegelem ezt a dolgot amíg nem látom egy erős csapat ellen. Alves: az biztos, hogy használt a változtatás abban, hogy elmaradt a sok fölösleges beadása, és ő képes a jobbösszekötő helyén is betörni. az aggályom csak abban van, hogy közben a védőmunkája semmit nem javul, ugyanúgy le-le marad a szélsőjéről gykran kell Piquenek menteni helyette. néha úgyérzem direkt hagyja ott a posztját, hogy elkerülje az etetést a szélsőjétől.(elég dörzsölt az ilyesmihez)S.Agüero írta:Letámadásunk. :
http://youtu.be/81jrWzOvzAA
Ezen a táblán Alves mozgása a legszembetűnőbb. A Levante ellen is inkább az ellenfél 16-osa körül tűnt fel, nem "vonalszélsőt" játszott, ezért sem röpködtek a beadások. A góljánál, mikor Messi visszaszerezte a labdát, egyből befelé indult. Szerintem ezzel sokkal eredményesebb lehet ő és az egész támadószekciónk is.JOseppe írta:
Jól látszik ebből a szemszögből is Messi és Alvesék szerepe, mind a támadás és védekezésben is egyben.Eddig ez a taktika úgylátszik hogy jobban működik mint az elődök által preferált verziók.Csak a motiváltság tartson sokáig és nem lesz baj.
Egyébként 11 múlva véget ér az átigazolási szezon, és bár Tata azt mondta hogy lehet hogy nem érkezik senki sem, a levante elleni mérkőzésen F.Norbert mégis azt mondta hogy Martinó mindenképpen szeretne egy belső védőt.
Nem lenne rossz hogyha ez így lenne, mert én Mascért meg Adrianóért nem válalnék életbiztositást a helyükben az biztos.
Ezt nem tudom, de:shutterisland írta:volt már a labdarúgás történetében olyan edző, aki 7-0-ás győzelemmel debütált ?
Azért én Tito-t sem ítélném el. Azt látta ő is Pep utolsó évében, hogy alapvetően a labdabirtoklással és a körbepasszolgatással nem fogunk eredményt elérni. Ezért próbálta meg a csapat széthúzását, a kemény presszionálás enyhítését és a gyorsabb támadásépítés bevezetését. A probléma inkább az volt, hogy erre a típusú játékra kevésbé alkalmas a keretünk. Kicsit sarkítva: a Bayern játékát akartuk játszani ahhoz a taktikához alkalmas játékosok nélkül. A másik alapvető gond szvsz a játékosok erőnlétével lehetett. Az erős, hosszan tartó letámadás ugyanis kondicionálisan nagyon sokat kivesz a játékosokból és ez főleg a szezonok finisében kezdte már éreztetni a hatását. Nagy kérdőjel még, hogy a tegnap látott totális letámadás mennyire tartható fenn a teljes szezonban, mennyit vesz ki frissességben, kreativitásban a játékosokból, mennyi sérülésveszélyt tartogat ez magában. Alapvetően viszont én úgy látom, hogy a Pep-féle totális letámadás volt a helyes út. Ez a keret, ezek a játékosok ugyanis erre voltak nevelve, ehhez értenek a legjobban, ebben hisznek, tehát ezt is kell velük játszatni. A lényeg azonban az intenzitáson, a megfelelő motiváción és hiten van. Ha ezek a játékosok maximális fordulatszámon pörögnek, hisznek az edző elképzelésében, akkor meggyőződésem, hogy nemigen van ellenfelük.shutterisland írta:volt már a labdarúgás történetében olyan edző, aki 7-0-ás győzelemmel debütált ?
egyébként a letámadás érezhető volt, bár ebből a meccsből sokat nem lehet levonni, látható volt a jele annak, hogy látni fogjuk még a presszinget.
fontos, hogy észrevette ennek a létszükségletét, titonak nem tudom mikor esett volna le, hogy a barca védekezése azért volt jó, mert már az első három embernél elkezdődött, és a labdavesztés után egyből.
El sem hiszem„Beszéltem néhány héttel ezelőtt Messivel, a szezon nagyon hosszú, sok mérkőzéssel. Fontos megértenie, hogy néha jó a pihenés. A szoros meccseken nem hozhatom le, sem én, sem más, az őrültség lenne. De az olyanokon, amelyek gyorsan eldőlnek, fontos, hogy vigyázzunk magunkra.”
„Mindenki azt akarja, hogy Neymar és Messi együtt legyen a pályán. Nem szabad ugyanakkor kárt tennünk a játékosban, azt akarjuk, hogy gyorsan alkalmazkodjon a csapathoz, de az erőnlétén még javítania kell. Hamarosan láthatjátok, ahogyan a legjobbját nyújtja. Nem kell sietni. Ez az én elképzelésem, az én döntéseim.”
Úgy látszik nem a levegőbe beszélt, amikor a letámadás agresszivitásáról és alkalmazásáról beszélt. Ez pedig teljesen független, hogy kivel játszottunk, a lényeg, hogy komolyan alkalmaztuk. Talán ez volt az oka, hogy nem ragaszkodott annyira egy új védőhöz, habár még nem kizárt hogy érkezik. Mindenesetre biztató egy ilyen sorozattelrhelés mellett ami most következik. Remélem az Atletico ellen is hasonlóan fel tudja tüzelni a játékosait. Jó lenne, ha kupával tudna indítani.shutterisland írta:volt már a labdarúgás történetében olyan edző, aki 7-0-ás győzelemmel debütált ?
egyébként a letámadás érezhető volt, bár ebből a meccsből sokat nem lehet levonni, látható volt a jele annak, hogy látni fogjuk még a presszinget.
fontos, hogy észrevette ennek a létszükségletét, titonak nem tudom mikor esett volna le, hogy a barca védekezése azért volt jó, mert már az első három embernél elkezdődött, és a labdavesztés után egyből.