Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk azért, mert Torrest szinte minden nap szóbahozzák a MUvalRaziel írta:Game90 írta:
MU-hoz: sztem Berbatov nem való oda, Samu pedig nem fog odaigazolni. Nálam a sorrend, hogy kikre van a legnagyobb esélyük: 1. Tevez, 2. Torres, 3. Huntelaar.
F.Torres nállad mért kap több esélyt mint pl.Huntelaar![]()
Game90 írta:
MU-hoz: sztem Berbatov nem való oda, Samu pedig nem fog odaigazolni. Nálam a sorrend, hogy kikre van a legnagyobb esélyük: 1. Tevez, 2. Torres, 3. Huntelaar.
Ott legalább lehetőséget fog kapni.noname írta:AliadiereBoro
Meg sztem a 4 név közül talán ő tünik a leg reálisabbnak is...barca99 írta:Huntelaar pont jó lenne oda (Ha már így Tevez kikerült a képből). Nagyon jó, gólérzékeny fiatal csatár. Ott tuti kezdő lenne. Mind két fél nagyon jól járna.
Nekem Barca mezben sokkal szimpatikusabb lenne.Boixos írta:sajnálnám ha ilyen véget érne az ottani pályafutása, mert egyébként egy szimpatikus játékos.
oké, de alapból 1.7ről indult a Roma, utána ezt tornázták fel 2.5re. nem tudom, miért fontos a három kiló (fontban ugyeXaviMessifan írta:a font egy picit azert tobbet er mint az euro...Boixos írta: nem igaz, h három kilón problémáznak!
Piramis!!
L.
Volt róla szó, hogy 2012-ig meg fogja hosszabbítani a szerződését. Délelőtt az eurosporton még azt is lehetett olvasni, hogy a Real bejelentkezett érte.lionelmessi19 írta:Nem tom, volt e már, illetve fogalmam sincs, h honnan veszik, de:
21:58 - Robben ötévvel meghosszabbíthatja jelenlegi szerződését.
a font egy picit azert tobbet er mint az euro...Boixos írta: nem igaz, h három kilón problémáznak!
Azt nem hiszem, hogy Milánóba tartana, max. szeretnék megszerezni. Szerintem ha távozik, akkor csakis KatalóniaDagoth ur írta:Henry a Milanba tart???
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=143654
Először azt hittem kamu,de aztán elolvastam a kommenteket és kiderült,hogy
egy inerjúban mondta el a cikkben leírtakat.
De miért pont a Milanba?Hiszen a Serie A nem fekszik neki,a Juvéban is rosszul tolta.
nem igaz, h három kilón problémáznak! ez már a szarrágás kategória. de nem is ő nyomja igazából, hanem a menedzsere, egy becali nevű ember, aki olyan, mint a győzike.Game90 írta:Chivu ragaszkodik az évi 2,8 millió fonthozsasi1 írta:Négy évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését Philippe Mexés, az AS Roma francia labdarúgója. "Boldog vagyok, hogy maradhatok" - mondta a 25 éves védő, aki helyi lapértesülések szerint évi 2,5 millió eurót keres majd.közel hasonló képességűek, viszont Chivu egy kicsivel többet akarna...
A Barca az első nálamozsimiki írta:Azt tudom,hogy Internek is szurkolsz,de ha választani kellene,ugye azt akarnád,hogy BARCÁBA landoljon Chivu![]()
Chivu ragaszkodik az évi 2,8 millió fonthozsasi1 írta:Négy évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését Philippe Mexés, az AS Roma francia labdarúgója. "Boldog vagyok, hogy maradhatok" - mondta a 25 éves védő, aki helyi lapértesülések szerint évi 2,5 millió eurót keres majd.
Négy évvel meghosszabbította jövő nyáron lejáró szerződését Philippe Mexés, az AS Roma francia labdarúgója.
"Boldog vagyok, hogy maradhatok" - mondta a 25 éves védő, aki helyi lapértesülések szerint évi 2,5 millió eurót keres majd.
Mexés 2004-ben a francia AJ Auxerre-től került az olasz fővárosba.
Slither írta:Az igazolások topicba(vagy vmelyik másikba) már bette vki, hogy mi is megadnánk neki, és hogy most már inkább Barcelona felé hajlik.Zozzy 5 írta:És mi miért nem vagyunk képesek ezt megadni neki?