Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
De volt... 3 Arsenalos évfolyamtársam van...Game90 írta:Ja igen, őket kihagytamZozzy 5 írta:Én tok még Akinfeevről, Fabianskiról meg NasrirólAz uccsó nem bizti
Ha jól tudom Nasriról nem volt szó.
ez az év nagyon jó volt,remélem a köv. is ilyen lesz,már csak az FA kupa kell,és kárpótolva vannak a szurkolok a BL-ért,de szerintem a bajnokság megnyerése nagyobb siker mint a Bl,legalábbis számomra az lenne.Megérdemelt lett a Man Utd BAJNOK.kovinho írta:Grat a MANCHESTER UNITED-nek, nagyon király szezonja volt, a Chelsea nem érdemelte volna meg a sikert!
Ja igen, őket kihagytamZozzy 5 írta:Én tok még Akinfeevről, Fabianskiról meg NasrirólAz uccsó nem bizti
Én tok még Akinfeevről, Fabianskiról meg NasrirólGame90 írta:Inkább az utóbbi.Zozzy 5 írta:Hívja/hívta az Inter asszem
Egyébként akik szóba kerültek az Arsenalnál: pl. Ribery, Huntelaar, Sneijder, Makoun, Eto'o, Bale
Inkább az utóbbi.Zozzy 5 írta:Hívja/hívta az Inter asszem
Állandóan sérültLos Banditos írta:Ljungberggel mi a helyzet?
Sztem nem rossz játékos, de a mai meccsen nem csinált sokatlionelmessi19 írta:Adebayor egy mozgássérült fürgeségével száguldozik mostanság...
Azt hiszem ez komoly probléma egy profi futbalistánál, nem?Zozzy 5 írta:Adebayor akkor tud igazán jó teljesítményt nyújtani, ha fent van mellette Henry is.lionelmessi19 írta: Adebayor egy mozgássérült fürgeségével száguldozik mostanság...
És Fabregast is ide-ide emlegette.doki írta:A kommentátor már megint összehozta velünk Henry-t és G.Silvá-t is!
A cselszi előtt igen jó védő volt ő is. Alapembere volt a tavaly menetelő Hamburgnak.Los Banditos írta:Hihetetlen hogy ez a Bouhlarouz mennyire gyenge játékos.
Ez hogy a frászba kerül a Chelseahez?![]()