Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt a link:Mihu írta:Most jönnek a 11-esekgergo9 írta:mi a helyzet aSCHALKE-PORTO meccsen?
Én ezt más szemszögből nézném. Egy bajnoki meccsen több lehetőség van, ha emberhátrányba kerül egy csapat: az eredmény (függvényében) -hagyja hogy előrébb jöjjön az ellenfél, hátha lesz még keresnivaló,ozsimiki írta:Hát attól,h sajna nem lett a sajátosságunk mostanában a hajtás,tudok neked mondani egy nagyon közeli példát..Valencia elleni kupameccs...vagy azt nem láttadPrimitive írta:
Más: 10 emberrel a Reál nagyon hajtott, sajnos, én így még a Barcát nem láttam hajtani, legalábbis az elmúlt két évben.Ott elég nagy hajtás volt. Szerintem ha mi állunk kiesésre hazai pályán,akkor misem 16osnál passzolgatunk.
Ott volt Capello, csak menesztve lettkoboldmaki írta:hát ehhez nemtudok hozzáfűzni sokmindent.szégyen!!!!el se hiszem hogy évek óta kiesünk a nyolcaddöntőbenigen továbbra is válság van (szintén kb évek óta) miért nem jön egy olyan edző aki egész szezonban formába tartja a csapatot? pl Mourinho ezt tette a Chelsea-vel 3 szezonon át. hát szomorú vagyok!
Hát attól,h sajna nem lett a sajátosságunk mostanában a hajtás,tudok neked mondani egy nagyon közeli példát..Valencia elleni kupameccs...vagy azt nem láttadPrimitive írta:
Más: 10 emberrel a Reál nagyon hajtott, sajnos, én így még a Barcát nem láttam hajtani, legalábbis az elmúlt két évben.
ezt Kataloniában ne kiabáldgergo9 írta:már csak mi maradtunk hogy megvédjük Spanyolország becsületét!!!!
Meg kell említeni, hogy általában, ha a névsorra nézel, akkor Totti-nak kellene ezt a szerepet betöltenie, ma viszont ez a hihetetlen "örök igéret", "tenyérbemászóképű"Oleguer írta:
És a végére Guti: Egy iszonyat sunyi, aljas... Rugdosodott össze vissza, egyszer ráakart ugrani hátulról Vucinicra.
![]()
A Sevillát azért sajnálom!gergo9 írta:már csak mi maradtunk hogy megvédjük Spanyolország becsületét!!!!
Ott a SanyiHAnonymus írta:OFF
A magyar válogatott 15-20 hellyel előrébb lehetne a világranglistán egy Vucsinics-szintű csatárral. Le a kalappal előtte, hajrá Montenegró!
Szégyen, kitűnő megfogalmazás, én is így gondolom, s ha fordítva lenne, ami elképzelhetetlen, akkor is így gondolnám.koboldmaki írta:hát ehhez nemtudok hozzáfűzni sokmindent.szégyen!!!!el se hiszem hogy évek óta kiesünk a nyolcaddöntőbenigen továbbra is válság van (szintén kb évek óta) miért nem jön egy olyan edző aki egész szezonban formába tartja a csapatot? pl Mourinho ezt tette a Chelsea-vel 3 szezonon át. hát szomorú vagyok!
Ez naon buta felfogás...., ne viccelj, annyit nem készülnek rá, hogy huzamosabb ideig meglátszódjon az eredményein, s a csapat fizikumán, s max. két meccs egyébként is. Ez nagyon rossz érv, a BL óriási elismerés, nekem a legnagyobb, én nem tartom annyira fontosnak a bajnokságot. A Real ismét búcsúzott, ennek lehet a legjobban örülni, nem pedig egy Bajnokságbeli fricskának a Betis-től, ideje lenne elfelejteni, hogy felhoztuk 2 pontra a hátrányt, s hiába újra 5 pont, még mindig a Bajnokság a legfontosabb. Tévedés, s ezt mindenki tudja, Txiki-ék is pontosan, már csak a presztízy, s a bevétel matt. Ez így megalázó a Madridra nézve!mindorokke_barca írta:hat jobban orultem volna egy real tovabbjutasnak... blt biztos nem nyertek volna viszont jobb lett volna ha kesobb kell mar csak a bajnoksagra koncentralniuk... nah mind1...elmult 7 meccsbol 2 gyozelem 5 vereseg a real merlege...