Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Arsenalban egy nagy 0 idáigSlither írta:Miért is lenne jó, ha visszamenne Madridba?
Madridban sem volt már akkora sztár, nemhiába adták kölcsön. De lehet, ha visszamenne, akkor ismét hozná a sevillai formáját.Nehogy menjen, egy használható focistával több lenne ott.
Miért is lenne jó, ha visszamenne Madridba?Game90 írta:Arsenal – Fulham 3-1 (Baptista 4., Adebayor 84., Gilberto Silva 87. – 11-esből, ill. Davies 78.)Baptista az első 35 percben lőhetett volna még 4 gólt. Remélem visszamegy a Realhoz. A helyzetkihasználás még mindig katasztrófa. De megvan a győzelem
nb1.hu
London, április 29., 9.55
Ötször annyit keres, mint a játékosai.
Amennyiben a már meglévő Ligakupa mellé a Chelsea megnyeri a bajnokságot, a BL-t és az FA-kupát, 7,6 millió euróval lesz gazdagabb José Mourinho, a csapat vezetőedzője.
Az összeg megoszlása a következő: 2,9 millió a BL-ért, 1,5 millió a bajnoki címért, 3,2 millió a kupáért.
Érdekesség, hogy a csapat játékosai ennek mintegy egyötödét tehetik csak zsebre.
Télleg, nem vettem éxreozsimiki írta:LG Cimbi!LG írta: Nem bukott Murinnyo még. Meglex a BL + kupa
Odaírtam,hogy EGYET elbukott(bajnokságra értettem
![]()
)
LG Cimbi!LG írta: Nem bukott Murinnyo még. Meglex a BL + kupa
Nem bukott Murinnyo még. Meglex a BL + kupaozsimiki írta:Az Everton vezető góljához meg kellett,hogy beleérjen CarrickBoixos írta: azért ehhez kellett az a labda, amit a kapus tett le osinak és nevill öngólja sem jött rosszul. mindenesetre onnantól csak a mú volt a pályán.
elég kemény meccs volt.![]()
Nagyon kellett ez a győzelem a M.U.nak,főleg,hogy Chelsea csak xelt![]()
5pont,kimerem jelenteni,hogy ELDŐLT
Muri papa egyet elbukott
Az Everton vezető góljához meg kellett,hogy beleérjen CarrickBoixos írta: azért ehhez kellett az a labda, amit a kapus tett le osinak és nevill öngólja sem jött rosszul. mindenesetre onnantól csak a mú volt a pályán.
elég kemény meccs volt.
azért ehhez kellett az a labda, amit a kapus tett le osinak és nevill öngólja sem jött rosszul. mindenesetre onnantól csak a mú volt a pályán.barca99 írta:Itt van a küzdés a MU-ban. Hajtanak. Akarnak. 2-0-ról 4(!)-2-re fordították a meccset (fél óra alatt).
Mi idén tudtunk hátrányból fordítani?
hát igen, nem csak a barca múltjában vannak disznófejű emberek... (lásd: a nap képehuevos írta:Rooney megcsókolja a gólja után a United címert a Goodison Parkban...
Lehet, hogy most dőlt el a bajnokságdoki írta:Chelsea-Bolton:2-2
Everton-Man United:2-4
A Chelsea már megtetteSlither írta:Úgyis fordítanak majd.
Mert ugy veszem észre, h másról Raziel már nem is ír.Ez csak egy személyes vélemény...
Szntem amíg a megfelelő topicba írja nincs gondlionelmessi19 írta:Raziel, úgy érzem lassan inkább egy MU fórumon volna a helyed, nem?Raziel írta:c.ronaldo lett az év legjobb fiatal és a szezon legjobb játékosa,aohgy vártamnem volt nálla jobb ebben az évben ,remélem az aramylabdát is megkapja
![]()
Ez csak egy személyes vélemény...
Szerk: amugy lehagytam, de én is gratulálok neki , igazából meg is érdemelte, hiába van az, h nagyon nem birom. Jó játékos, de emberileg sehol sincs. Lehet mondani, h fiatal meg minden... nézzetek Messire! Maradonához hasonlítják, mégis tök szerény marad mindig, nemugy mint Ronaldo. Nem tudom elfelejteni azt a gólörömöt... de mondjuk nem csak erről van szó.