http://en.wikipedia.org/wiki/Philipp_LahmRivaldo11 írta:A vb-n még igen. Ám azóta sem ott, sem pedig a Bayernben nem játszik baloldalt. Utána lehet nézni.

http://en.wikipedia.org/wiki/Philipp_LahmRivaldo11 írta:A vb-n még igen. Ám azóta sem ott, sem pedig a Bayernben nem játszik baloldalt. Utána lehet nézni.
CS0ki írta:Ha Cesc nem jön össze akkor meg már inkább QueresmaCsöppet más poszton játszanak...Messi mögé a padra minek neketek??
Az igaz, de idén jött Jansen a Bayernhez, így Lahm játszhat az eredeti posztján...varga tamás írta:Lahm a VB-n a baloldalon játszott. Punktum.Rivaldo11 írta:Lahm jobblábas, és bizony már vagy másfél éve jobboldalt is játszik a válogatottban, és a Bayernben is.
Lahm a VB-n a baloldalon játszott. Punktum.Rivaldo11 írta:Lahm jobblábas, és bizony már vagy másfél éve jobboldalt is játszik a válogatottban, és a Bayernben is.
Én is támogatom, bár az 1. pontot én törölném. Nem kell Albelda most, hogy meggyógyult Edmilson. Max majd nyáron, de most nem.varga tamás írta:Ámen! Főleg az utolsó bekezdéssel fogalmaztad meg a legfontosabb dolgot! Én támogatom!Rivaldo11 írta:Moutinho tényleg jó ötlet, csakúgy mint Daniel Carvalho. A magam részéről azonban mindössze három játékost vennék:
1. David Albelda ( Toure kieseése esetén -vagy akár csak egy esetleges rotáció miatt is fontos lenne megszerezni. Már nyáron is akartuk, de akkor 30 milla lett volna az ára. Most jóval olcsóbb lenne szerintem)
2. Daniel Alves (vagy Lahm) Egy jobbhátvéd vásárlása kulcsfontoságú.
3. Deco esetleges távozása esetén(de csak akkor) a fent említett Moutinho-Carvalho kettősből valaki, esetleg Alonso.
C.Ronaldo nem hinném hogy nálunk kötne ki. Ráadásul ehhez még Dinhonak távoznia kellene, amit nem szereretnék, lévén előbb kiváncsi lennék mire megy egy új edző irányítása mellett.
Elérkeztünk a legfontosabb "igazoláshoz": José Mourinhot minden követ megmozgatva ide kell hozni! Fontosabb mint bármely-a játékoskeretet érintő-kérdés!
Ámen! Főleg az utolsó bekezdéssel fogalmaztad meg a legfontosabb dolgot! Én támogatom!Rivaldo11 írta:Moutinho tényleg jó ötlet, csakúgy mint Daniel Carvalho. A magam részéről azonban mindössze három játékost vennék:
1. David Albelda ( Toure kieseése esetén -vagy akár csak egy esetleges rotáció miatt is fontos lenne megszerezni. Már nyáron is akartuk, de akkor 30 milla lett volna az ára. Most jóval olcsóbb lenne szerintem)
2. Daniel Alves (vagy Lahm) Egy jobbhátvéd vásárlása kulcsfontoságú.
3. Deco esetleges távozása esetén(de csak akkor) a fent említett Moutinho-Carvalho kettősből valaki, esetleg Alonso.
C.Ronaldo nem hinném hogy nálunk kötne ki. Ráadásul ehhez még Dinhonak távoznia kellene, amit nem szereretnék, lévén előbb kiváncsi lennék mire megy egy új edző irányítása mellett.
Elérkeztünk a legfontosabb "igazoláshoz": José Mourinhot minden követ megmozgatva ide kell hozni! Fontosabb mint bármely-a játékoskeretet érintő-kérdés!
Csöppet más poszton játszanak...Messi mögé a padra minek neketek??Ha Cesc nem jön össze akkor meg már inkább Queresma
Queresma mivel 100* jobb sztem mint C.Ronaldo
S.Ramos ötletnek is hülyeség (pedig kumma jól tolja ott a jobb szélen)
Hát igen ez a másik, ezt se nagyon értem. Minek?senzu írta:Amauri!
Hleb beloruszSaviola írta:Német igazolásokat nem erőltetném.Nem nagyon váltak be Spanyolországban.Lahm még csak-csak,de Hleb..szerintem Hleb nem a Barcába való.![]()
A többivel egyet értek.[Cooltiszo véleményében]
Emellett szerintem C.Ronaldo 0 %,Fabregas kicsivel több.
Mondjuk ahogy mostanában Xavi játszik, lehet inkább ő padozna.Aprieto írta:És Iniesta tovább alszik a padon?
Miért nem ahhoz nyúlunk aki klasszis, spanyol, univerzális, kéznél van?? Ez a kérdés csupán.
Ha ketten elhúznak (ha elhúznak), akkor is csak 1 helyre kell venni vkit. Mondjuk Fabregast vagy Alonsot. Minek 3 világsztárt idehozni? Hogy az legyen, mint Madridban? Kösz én abból nem kérek...
Azért azt ne feledd el, ha ők érkeznek, abban az esetben Deco és Roni tuti megy és akkor az ő helyükön már bent is vannak a kezdő 11ben.Aprieto írta:Itt nem ül majd szó nélkül Xabi ALonso a padon, sem Ronaldo, sem Fabregas. Még mindig csak 11-en férnek be a kezdőbe. A kiegészítőembereké a pad, mint mindenhol a világon és esetleg egy, max. 2 nagyobb játékosé. De az már necccccc..