Barca Igazolások 2009-2010
már Mihi megtette, de én is csak ennyivel tudom kommentálni ezt az "5letet":Laza írta:Vagy adjuk el csak kölcsönbe...
viszont ehez előtte megkéne hosszabítani a szerződését..

ha meghosszabbítják a szerződését, miért is kéne utána kölcsönadni?

laza a Laportás hírnél tett kommented után nem tudlak komolyan venni, ezzel csak tovább mélyítetted bennem ezt a meggyőződést....
- Varatrix
- Director del Fútbol
Akkor adjuk el Keitát és Tourét is.Vini28 írta:ráadásul hetekig nem lenne itt az Afrika kupa miatt.

Szóval ez nem indok.
De én is úgy vélem, hogy most már az a legjobb a klubnak és Eto'onak is ha távozik.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
hello sztem Eto'o menjen isten hírével,tudom hogy mennyit tett a klubbért,de annyira önfejű,és ráadásul hetekig nem lenne itt az Afrika kupa miatt.
Ráadásul Villa tökéletes lenne a helyére mert Spanyol válogatott és mert szeretne idejönni.nekem az egyik kedvenc csatárom!
Ráadásul Villa tökéletes lenne a helyére mert Spanyol válogatott és mert szeretne idejönni.nekem az egyik kedvenc csatárom!
- madmushroom
- Capitá del Barça
Pontosan ezért kell elé vágni egy méretes szerződést, tőle nem szabad sajnálni. Van egy bevált csatárunk aki rendkívül gólérzékeny, most hoznánk egy "zsákbamacskát" aki lehet, hogy nem tud beilleszkedni vagy nehezen szokja meg a légkört ráadásul annyival nem keres kevesebbet, hogy ezen legyen a fennakadás. Samut meg kell tartani én is ezen a véleményen vagyok, a kérdés az, hogy ennyi huzavona után mennyi kedve lesz még itt focizni, nekem is teli lenne a tököm ha állandóan ott lebegne felettem, hogy eladnak, főleg egy ilyen csodás szezon után.abreu írta:
Hát persze, de te csak Eto'o szemszögéből nézed, h meg van a lehetősége....
De a klub elnökének nem csak ezt kell figyelembe vennie, hanem a klub anyagi helyzetét is. És ha jövőre Eto'o ingyen elhagyná a klubot akkor az 30 milliós kiesés legalább. Akkor mindenki Laportát szidná (kivéve téged) hogy hogy lehet egy ilyen játékost ingyen elengedni.
Eto'o MARADJ!!!
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Hát persze, de te csak Eto'o szemszögéből nézed, h meg van a lehetősége....cps46 írta:Azt az egyet magyarázzátok el nekem, hogy miért szerelmes itt mindenki Villába. Az egy dolog, hogy Eto'o-t sokan szapulják, hogy itt bárki rúgott volna 30 gólt, de amikor szóba kerül helyette egy Forlán vagy Güiza, egyből mindenki kitér a hitéből. De persze Villa az aztán mekkora lenne...
Tény, hogy Villának nagyobb neve van, miután ő lett az EB gólkirálya, de azért Forlán is kétszeres aranycipős, idén 33 meccsen 32 gól, Güiza pedig egy Mallorcából lett gólkirály 27 góllal, ahol kb az egyetlen értelmes játszótársa Arango volt. Mondjuk Villával mi is el tudnánk mondani, hogy vettünk 40+ millióért valakit, és nem csak a Madrid tud felvonultatni ilyen díszhuszárokat. Az elég rossz duma, hogy Villa fiatal(abb), mert ha valaki hosszú távra akar tervezni, akkor nem egy 27 éves játékos után néz. Tavaly is azzal érvelt mindenki Arshavin ellen, hogy már 27 éves, ráadásul még senki nem hallott róla (mintha ez lenne a legfontosabb szempont).
Egyébként nekem teljesen mindegy, hogy ki lenne a jó megoldás, nálam Samut senki nem tudná pótolni semmilyen szempontból. Hidegen hagy, hogy mások csak a nyilatkozatai és egyéb pályán kívüli tevékenységei alapján ítélik meg, engem kizárólag az érdekel, hogy a pályán mit nyújt és emellett hogyan viselkedik, ezekben pedig 5 év alatt nem találtam semmi kivetni valót. Ellenben Villa hajlamos a színészkedésre is, amit elég elviselnem már Alvestől is.
Az persze az én személyes tragédiám, hogy Pep valamiért nem kedveli, és ezért nyáron nem is az volt az elsődleges cél, hogy Samuval minél előbb megegyezzünk, hanem inkább Villa körbeudvarlása. Persze kiszúrták a szemét egy 2 éves hosszabbítással, de addigra már elég egyértelmű volt, hogy nem ő számít az első számú opciónak. Ez az egész kísértetiesen hasonlít a tavalyi Robinho vs Madrid szitura, amiből aztán végül senki nem jött ki jól (legfeljebb mi).
A másik amit nem értek, hogy mindenki fel van háborodva azon, hogy ha Eto'o marad szerződéshosszabbítás nélkül, akkor jövőre szabadon igazolható lesz, és ezzel ugye anyagi szempontól jól kicseszik a klubbal, amiért mindenkinek kötelessége lenne utálni. Szerintem ez teljesen rendben, ha egyszer szerződést kötöttek, akkor Eto'o-nak megvan a lehetősége arra, hogy azt ki is töltse. A klubnak persze az az érdeke, hogy ne így történjen, de lehet, hogy erre kicsit korábban kellett volna gondolni. Én személy szerint úgy indítottam volna a júniust, hogy "Samukám, 3-4 év hosszabbítás", ha nem megy bele, akkor emelünk egy kis lóvét, aztán le is van zárva. De ezzel valószínűleg egyedül vagyok.
Azért leszek annyira naív, hogy a végszó ez legyen: Samu marad.
De a klub elnökének nem csak ezt kell figyelembe vennie, hanem a klub anyagi helyzetét is. És ha jövőre Eto'o ingyen elhagyná a klubot akkor az 30 milliós kiesés legalább. Akkor mindenki Laportát szidná (kivéve téged) hogy hogy lehet egy ilyen játékost ingyen elengedni.
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Lehet hogy lemaradtam valamiről, de az ügynöke nyilatkozta, hogy eszük ágában sem volt 11-12 millát kérni, csak a sajtó kapta fel ezeket a híreket.Kumcsi írta:Nekem őszintén fogalmam sincs mi lesz a végkifejlet. Én szívem szerint megtartanám Eto'o-t, de ezek a megnyilvánulásai nem sportemberhez méltóak, a pénznél előrébb kéne helyeznie a futballt, ne persze meg a Barcát.
Plusz nem tudom milyen "megnyilvánulásai"-ról beszélsz.
Végig hajtotta a szezon, természetes hogy a végére elfáradt. Ezért nem tudom miért kell kritizálni...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
cps46 és Fecooo ! Már 3-man vagyunk. Minden hozzászólásomba elismétlem, hogy Eto'o-t nem szabad eladni 

- madmushroom
- Capitá del Barça
Azt hittem tegnap reggel mikor elmentem 24 órát melózni, hogy ha majd reggel elolvasom a híreket már konkrét információk lesznek Filipe ügyével kapcsolatban. Persze, hogy nem. Remélem nem 1-2 millió eurón megy a huzavona.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Ámen! Minden szavaddal 100%-ig egyetértek! csatlakozom a naív-táborhoz:cps46 írta:Azt az egyet magyarázzátok el nekem, hogy miért szerelmes itt mindenki Villába. Az egy dolog, hogy Eto'o-t sokan szapulják, hogy itt bárki rúgott volna 30 gólt, de amikor szóba kerül helyette egy Forlán vagy Güiza, egyből mindenki kitér a hitéből. De persze Villa az aztán mekkora lenne...
Tény, hogy Villának nagyobb neve van, miután ő lett az EB gólkirálya, de azért Forlán is kétszeres aranycipős, idén 33 meccsen 32 gól, Güiza pedig egy Mallorcából lett gólkirály 27 góllal, ahol kb az egyetlen értelmes játszótársa Arango volt. Mondjuk Villával mi is el tudnánk mondani, hogy vettünk 40+ millióért valakit, és nem csak a Madrid tud felvonultatni ilyen díszhuszárokat. Az elég rossz duma, hogy Villa fiatal(abb), mert ha valaki hosszú távra akar tervezni, akkor nem egy 27 éves játékos után néz. Tavaly is azzal érvelt mindenki Arshavin ellen, hogy már 27 éves, ráadásul még senki nem hallott róla (mintha ez lenne a legfontosabb szempont).
Egyébként nekem teljesen mindegy, hogy ki lenne a jó megoldás, nálam Samut senki nem tudná pótolni semmilyen szempontból. Hidegen hagy, hogy mások csak a nyilatkozatai és egyéb pályán kívüli tevékenységei alapján ítélik meg, engem kizárólag az érdekel, hogy a pályán mit nyújt és emellett hogyan viselkedik, ezekben pedig 5 év alatt nem találtam semmi kivetni valót. Ellenben Villa hajlamos a színészkedésre is, amit elég elviselnem már Alvestől is.
Az persze az én személyes tragédiám, hogy Pep valamiért nem kedveli, és ezért nyáron nem is az volt az elsődleges cél, hogy Samuval minél előbb megegyezzünk, hanem inkább Villa körbeudvarlása. Persze kiszúrták a szemét egy 2 éves hosszabbítással, de addigra már elég egyértelmű volt, hogy nem ő számít az első számú opciónak. Ez az egész kísértetiesen hasonlít a tavalyi Robinho vs Madrid szitura, amiből aztán végül senki nem jött ki jól (legfeljebb mi).
A másik amit nem értek, hogy mindenki fel van háborodva azon, hogy ha Eto'o marad szerződéshosszabbítás nélkül, akkor jövőre szabadon igazolható lesz, és ezzel ugye anyagi szempontól jól kicseszik a klubbal, amiért mindenkinek kötelessége lenne utálni. Szerintem ez teljesen rendben, ha egyszer szerződést kötöttek, akkor Eto'o-nak megvan a lehetősége arra, hogy azt ki is töltse. A klubnak persze az az érdeke, hogy ne így történjen, de lehet, hogy erre kicsit korábban kellett volna gondolni. Én személy szerint úgy indítottam volna a júniust, hogy "Samukám, 3-4 év hosszabbítás", ha nem megy bele, akkor emelünk egy kis lóvét, aztán le is van zárva. De ezzel valószínűleg egyedül vagyok.
SAMU MARADJ!
-
- Entrenador del Barça
Azt az egyet magyarázzátok el nekem, hogy miért szerelmes itt mindenki Villába. Az egy dolog, hogy Eto'o-t sokan szapulják, hogy itt bárki rúgott volna 30 gólt, de amikor szóba kerül helyette egy Forlán vagy Güiza, egyből mindenki kitér a hitéből. De persze Villa az aztán mekkora lenne...

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Kumcsi
- Barça C
- Kapcsolat:
Nekem őszintén fogalmam sincs mi lesz a végkifejlet. Én szívem szerint megtartanám Eto'o-t, de ezek a megnyilvánulásai nem sportemberhez méltóak, a pénznél előrébb kéne helyeznie a futballt, ne persze meg a Barcát. David Villát nagyon szívesen látnám gránátvörös-kék szerelésben, de ez nem az én kívánságműsorom, bízom benne, hogy sikerül leigazolni. Az Ibrahimovics story számomra igen érdekes, azért mert nem hallani már semmit arról, hogy Ibra elhagyja-e az Intert a Barca kedvéért, sőt még az Eto'o - Zlatan cseréről se lehet már olvasni. Remélem hogy sikerül a klubnak megegyeznie a Deporral a Filipe-ügyben, nagyon jó futballista és Abidalra is ráfér már hogy kialakuljon egy erős konkurencia. Biztos vagyok abban, hogy nagyon jó igazolások leszenek idén is, na persze hogy egy még ennél is jobb csapat fog kifutni a Camp Nou gyepére.
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
úgy néz ki idén nem lessz nagy vásárlás, a velünk hírbe hozott játékosok megvételére jövő nyáron 2x annyi esély lesz! Az idén még alapozunk a tavalyi keretre és majd jövő nyáron lessz nagyob bevásárlás. De azért egy védő és egy szélső kell mindenféleképpen. A középcsatár ügy meg nem vészes... ha eto marad akkor semmi gond szerintem. 

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

-
- Capitá del Barça
mindig csak jövö héten,sok töketlen banda,nem birnak meg venni egy játékost,ráadásul azt olvastam hogymár Güiza kell,bár vélhetően,kacsa!(merem remélni)
igazábol,nem értem mit....nak miert nem képesek leigazolni se villat se riberyt,se silvat(őt pl.: a tavalyi idénybe kellett volna de pullerek voltunk)se filipét,menkit,igazábol nyagyon sokáig tartana ha ezt most felsorolnám...!!!
de ez ,már rég nem arrol szol,hogy a legjobb megoldást akkarják,és hogy,nem kell elkapkodni..
azért monják ezt mert ők is tudják hogy szerencsétlenek!!
igazábol,nem értem mit....nak miert nem képesek leigazolni se villat se riberyt,se silvat(őt pl.: a tavalyi idénybe kellett volna de pullerek voltunk)se filipét,menkit,igazábol nyagyon sokáig tartana ha ezt most felsorolnám...!!!
de ez ,már rég nem arrol szol,hogy a legjobb megoldást akkarják,és hogy,nem kell elkapkodni..
azért monják ezt mert ők is tudják hogy szerencsétlenek!!
- noname
- Llegenda del Barça
Egy ideje nem írtam semmit bővebben ide. Annyi hülyeség merült fel az utóbbi időben h nem volt értelme kommentálni semmit.
MOst kitérnék néhány névre:
-Filipe sztem meglesz. 9 milli reális ár érte.Ha odaáll a vezetőség elé és megmondja h menni akar és kész, el fogják engedni, márpedig miért ne állna oda.
-A Villa ügy már unalmas. A Vale se tudja eldönteni h mit akar, Villa nem erőltet semmit, mi pedig addig nem tudjuk igazán komolyan venni a dolgot, amíg még Etoo sorsa se tisztázott. Mindemellett sztem Villa is jönni fog, azon egyszerű okból h ő a legkézenfekvőbb megoldás számunkra és ha kell, utolsó pillanatban fogunk annyit emelni az ajánlaton h elég legyen.
-Cesc: nah ő egy nagy kérdőjel. Egyelőre az ügye nem a legfontosabb, de nem lepne meg ha rövidesen komolyra fordulna. Én nem örülnék neki. Ha jönne, az azt jelentené h Ini kimegy szélre, ahol sokkal kevésbé hatékony, plusz Cesc nagyon drága lenne. Úgy elfogadható lenne ha rotálnák egymást Inivel és Xavival, de ahhoz túl jók mind3an h padozzanak.
-Ribery: vele is rejtély mi van. A Bayern által kért 80 milla egy vicc. Előbb utóbb nem lepne meg ha tennénk egy nagy ajánlatot érte. Amiért elengednék az sztem egy 40 milla+Hleb vagy hasonló ajánlat. Ennyiért nem hiszem h megéri.
-Mata: neki kimondottan örülnék!!! Nem kerülne egyáltalán sokba, jövőre Henryval váltogathatják egymást szélen, utána Mata is lesz elég jó az állandó kezdőtagságra.
MOst kitérnék néhány névre:
-Filipe sztem meglesz. 9 milli reális ár érte.Ha odaáll a vezetőség elé és megmondja h menni akar és kész, el fogják engedni, márpedig miért ne állna oda.
-A Villa ügy már unalmas. A Vale se tudja eldönteni h mit akar, Villa nem erőltet semmit, mi pedig addig nem tudjuk igazán komolyan venni a dolgot, amíg még Etoo sorsa se tisztázott. Mindemellett sztem Villa is jönni fog, azon egyszerű okból h ő a legkézenfekvőbb megoldás számunkra és ha kell, utolsó pillanatban fogunk annyit emelni az ajánlaton h elég legyen.
-Cesc: nah ő egy nagy kérdőjel. Egyelőre az ügye nem a legfontosabb, de nem lepne meg ha rövidesen komolyra fordulna. Én nem örülnék neki. Ha jönne, az azt jelentené h Ini kimegy szélre, ahol sokkal kevésbé hatékony, plusz Cesc nagyon drága lenne. Úgy elfogadható lenne ha rotálnák egymást Inivel és Xavival, de ahhoz túl jók mind3an h padozzanak.
-Ribery: vele is rejtély mi van. A Bayern által kért 80 milla egy vicc. Előbb utóbb nem lepne meg ha tennénk egy nagy ajánlatot érte. Amiért elengednék az sztem egy 40 milla+Hleb vagy hasonló ajánlat. Ennyiért nem hiszem h megéri.
-Mata: neki kimondottan örülnék!!! Nem kerülne egyáltalán sokba, jövőre Henryval váltogathatják egymást szélen, utána Mata is lesz elég jó az állandó kezdőtagságra.
A Fifa egy szégyen
- miihii
- KHAL
Azt,h ingyen érkezett,mivel lejárt a szerződése és nem hosszabbított Vele a klub.Messa írta:Én sem tudtam róla. Az az i. az mit jelet?ab1daL írta:Nso-s hírnél találtam 1 pár érdekes átigazolást, most csak 1-et emelnék ki:
MÁLAGA
Érkezett: Xavi Torres (FC Barcelona B, i.)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
inkább D terv, esetleg E

Your village called. Their idiot is missing.
-
- Fejléc Specialista :)
a Sport és a Mundo is lehozta ezt.Leomessi14 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 45785.html?
Meg sok mindent nem talalnak ki??
Inkább csak egy B vagy C terv lehet.

http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... 43&start=0
itt meglátjátok, h már jún. közepén eldőlt
Abraham meg a Cádizba ment
itt meglátjátok, h már jún. közepén eldőlt

Abraham meg a Cádizba ment
- piton
- Capitá del Barça
Ez engem is meglepetésként ért.Nem hallottam róla.ab1daL írta:Nso-s hírnél találtam 1 pár érdekes átigazolást, most csak 1-et emelnék ki:
MÁLAGA

Hattrick: Ádáz Pitonok
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én sem tudtam róla. Az az i. az mit jelet?Fecooo írta:ebben mi az érdekes?ab1daL írta:Nso-s hírnél találtam 1 pár érdekes átigazolást, most csak 1-et emelnék ki:
MÁLAGA
már elég "régen" eldőlt
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22