2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem akarlak félrevezetni, mert nem tudom, de szerintem kizárt... mármint amit betettél 6k éppen lehet kiveheted nyerés után is, de amit azon kívül nyertél (pl. ha barcára tennéd akkor az 5400) viszont kizárt, csak ha mondjuk megforgatod még 3x ha nem többször... ha tévednék akkor emelem kalapom a BC előtt... nya ez kicsit off, van egy sportfogadás topic, ott biztos kapsz választ (vagy elolvasod az apró betűs részCorvy írta:Én szeretnék fogadni a clasicora a betclicen de nemvágom, ha nyerek akkor is kivehetem rögtön a pénzt? Erről tud vki vmi infot? Előre is köszi
Hááá' Istenúgyse! Én azért tartok a meccstől kicsit, nehogy Benzema az eddigi 0 teljesítménye után, éppen most találja meg azt amit Lyonban ott hagyott a 35M€ kívül, Ramos ne épp most tudjon a szezonban normálisan középre ívelni, meg a Kaká srác is cipelje annyit a labdát mint eddig, ne olyan passzokat nyomjon mint a Zürich ellen Higunak... CR-től tartok a legkevésbbé, akkor már inkább Xabi meg Marcelo... (csak utóbbi helyette legyen RaulAndris írta:Na ezután a Casillas megnyilvánulás után kijár egy Messi dupla és egy Ibra dupla.
OFFbarca52 írta:
OFF csak nem bash.hu-n olvastad ezt a remek szólást?
ON engem is meglepett, amit a madridiak nyilatkoztak. szerintem nyerni fogunk, ha más miatt nem, akkor a hazai pálya előnye miatt. amúgy meg alapból jobbnak tartom magunkat, úgyhogy én nem aggódom túlzottan, persze egy ilyen rangadós bármi megeshet...
OFF csak nem bash.hu-n olvastad ezt a remek szólást?Puyol05 írta: most nem megsérteni akarlak, de erre van egy jó mondás![]()
egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni, miközben vonszol ki a házból! a szó amit kerestél az az egyelőre![]()
én nem láttam/hallottam/olvastam, hogy mit nyilatkoz(ott)tak, de sztem az nem baj, ha egy csapat magabiztos egy meccs előtt, főleg egy ilyen meccs előttCasillasék amit lenyilatkoztak érdekes számomra.![]()
Megértem h nem fogják azt mondani hogy sokkal jobb a Barca és lefognak focizni minket. De nem nagyon értem ,mire fel ez a sztem túlzott önbizalom is![]()
engem speciel érdekel. mivel ha most nem figyelünk oda a Madridra, akkor a szezon vége felé már bottal üthetjük a nyomukat, úhyhogy nem szabad őket elengedni. le kell győzni őket, és haladni kell tovább előre!nem kell most a tabellával jönni kit érdekel Novemberben?![]()
![]()
most nem megsérteni akarlak, de erre van egy jó mondás...EGYENLŐRE....
Ki volt a műsorvezető?Kalap1988 írta:Igen, ebben a gyenge beszélgetésben benne volt a riporter is, akit sosem szerettem, mert műveletlen, ráadásul buta is (annak ellenére, hogy jószívű és rendes gyereknek látszik,de ugye egy műsorban nem ez a lényeg), de most még elképesztőbb volt, hogy mennyire nem értelmes és a témához kapcsolódód kérdéseket tett fel. Na mind1, majd máskor..
Teljes mértékben egyetértek veled... De annyit azért megtudhattunk, hogy a végtelenül szimpatikus barcás Iván szerint 80%, hogy Barcelóna győzelem fog születni, és 20%, hogy döntetlen lesz a meccs végkimenetele... Legalább 0,1% esélyt adhatott volna a Reálnak is...Capon írta:Nem maradtál le semmiről.
Egy érdektelen, semmitmondó, fölösleges 10 perces beszélgetés volt. És tényleg nem rossz indulatból mondom mert vártam a beszélgetést, de az égegyadta világon semmi értelme nem volt. Semmiről nem volt benne szó és semmit nem is tudhattunk meg belőle.
Az ismétlés sem jó nekem.Andris írta:Lesz ismétlés holnap, bár nemtudom pontosan mikor, valamikor délelőtt.barca28 írta:Sajnos nem tudtam nézni a TV-ben Ivánékat.Valaki elmondaná milyen volt?És mit mondott Iván illetve a másik srác?
Lesz ismétlés holnap, bár nemtudom pontosan mikor, valamikor délelőtt.barca28 írta:Sajnos nem tudtam nézni a TV-ben Ivánékat.Valaki elmondaná milyen volt?És mit mondott Iván illetve a másik srác?
ehhez azért annyit hozzáfűznék így off jelleggel, hogy egy bajnok- és többszörös kupagyőztes + szuperkupagyőztes csapat edzőjéről sikerült összehoznod mindezt, amihez külön gratulálokAndris írta:Természetesen csupán mint szakkommentátor, tartom egy nevetséges, hozzá nem értő embernek. Azt viszont mindenképp. Lehetett ő akármilyen játékos, lehet szimpatikus vagy nem szimpatikus, nem ért a focihoz elméleti síkon, és azt meg végképp nem lehetne állítani, hogy a legcsekélyebb mértékben is tájékozott volna...