Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.11.27. 01:28:59

Itt a Barca az eselyes :P :P :P
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.11.27. 01:21:12

Hát elég viccesek a nyilatkozatok. És még a Barca van elszállva :D
Paprikás ilyenkor már a hangulat, de nem a meccs előtt kell nagy szájnak lennie, viszont ha ilyenkor arcoskodnak kicsit, akkor ne csodálkozzon senki ha kiröhögi és szivatja a madridistákat kb. mindenki.

Mindentől függetlenül benne van a Madridi siker is, de meccs előtt akkor is célszerűbb szerintem finomabbra venni a figurát.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.11.27. 00:36:30

Corvy írta:Én szeretnék fogadni a clasicora a betclicen de nemvágom, ha nyerek akkor is kivehetem rögtön a pénzt? Erről tud vki vmi infot? Előre is köszi
nem akarlak félrevezetni, mert nem tudom, de szerintem kizárt... mármint amit betettél 6k éppen lehet kiveheted nyerés után is, de amit azon kívül nyertél (pl. ha barcára tennéd akkor az 5400) viszont kizárt, csak ha mondjuk megforgatod még 3x ha nem többször... ha tévednék akkor emelem kalapom a BC előtt... nya ez kicsit off, van egy sportfogadás topic, ott biztos kapsz választ (vagy elolvasod az apró betűs rész :wink: )
Andris írta:Na ezután a Casillas megnyilvánulás után kijár egy Messi dupla és egy Ibra dupla. :)
Hááá' Istenúgyse! Én azért tartok a meccstől kicsit, nehogy Benzema az eddigi 0 teljesítménye után, éppen most találja meg azt amit Lyonban ott hagyott a 35M€ kívül, Ramos ne épp most tudjon a szezonban normálisan középre ívelni, meg a Kaká srác is cipelje annyit a labdát mint eddig, ne olyan passzokat nyomjon mint a Zürich ellen Higunak... CR-től tartok a legkevésbbé, akkor már inkább Xabi meg Marcelo... (csak utóbbi helyette legyen Raul [-o< még egy védekezőbb playával kevesebb)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
hArpi89
Jugador del Barça

2009.11.27. 00:27:44

Én szeretnék fogadni a clasicora a betclicen de nemvágom, ha nyerek akkor is kivehetem rögtön a pénzt? Erről tud vki vmi infot? Előre is köszi
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
Andris
Adminisztrátor

2009.11.27. 00:07:52

Na ezután a Casillas megnyilvánulás után kijár egy Messi dupla és egy Ibra dupla. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.11.26. 23:57:02

barca52 írta:
OFF csak nem bash.hu-n olvastad ezt a remek szólást? :)

ON engem is meglepett, amit a madridiak nyilatkoztak. szerintem nyerni fogunk, ha más miatt nem, akkor a hazai pálya előnye miatt. amúgy meg alapból jobbnak tartom magunkat, úgyhogy én nem aggódom túlzottan, persze egy ilyen rangadós bármi megeshet...
OFF
de bash.hu csak nem emlékszek már teljesen rá, de valahogy így volt :lol:

ON
a meccsről meg annyit, hogy szerintem is nyerni fogunk. jelen forma szerint mi vagyunk a jobbak, de az lesz a nagy kérdés, hogy milyen napot fognak ki a srácok. mert ha olyat, mint ami a Kazany ellen volt, hogy semmi nem jön össze, akkor egy nagyon nyögvenyelős meccs lesz ez. de ha a Madrid fog ki egy Alcorcón elleni formát (első meccs) akkor egy nagyon nagy gála vár ránk. de nekem nincs szükségem gálára. én azt szeretném, ha nyernék!!! mindegy milyen játékkal.
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
barca52
Jugador d'estrella

2009.11.26. 23:51:16

Puyol05 írta: most nem megsérteni akarlak, de erre van egy jó mondás :arrow:
egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni, miközben vonszol ki a házból! a szó amit kerestél az az egyelőre :lol:
OFF csak nem bash.hu-n olvastad ezt a remek szólást? :)

ON engem is meglepett, amit a madridiak nyilatkoztak. szerintem nyerni fogunk, ha más miatt nem, akkor a hazai pálya előnye miatt. amúgy meg alapból jobbnak tartom magunkat, úgyhogy én nem aggódom túlzottan, persze egy ilyen rangadós bármi megeshet...
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.11.26. 23:12:57

Casillasék amit lenyilatkoztak érdekes számomra. :shock:
Megértem h nem fogják azt mondani hogy sokkal jobb a Barca és lefognak focizni minket. De nem nagyon értem ,mire fel ez a sztem túlzott önbizalom is :roll:
én nem láttam/hallottam/olvastam, hogy mit nyilatkoz(ott)tak, de sztem az nem baj, ha egy csapat magabiztos egy meccs előtt, főleg egy ilyen meccs előtt :wink:
nem kell most a tabellával jönni kit érdekel Novemberben? :? :?
engem speciel érdekel. mivel ha most nem figyelünk oda a Madridra, akkor a szezon vége felé már bottal üthetjük a nyomukat, úhyhogy nem szabad őket elengedni. le kell győzni őket, és haladni kell tovább előre!
...EGYENLŐRE....
most nem megsérteni akarlak, de erre van egy jó mondás :arrow:
egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni, miközben vonszol ki a házból! a szó amit kerestél az az egyelőre :lol:

sorry de ezt nem lehetett kihagyni :oops:
Koorpiklaani - Tequila
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.11.26. 23:06:48

[quote="R"bali"M"]De annyit azért megtudhattunk, hogy a végtelenül szimpatikus barcás Iván szerint 80%, hogy Barcelóna győzelem fog születni, és 20%, hogy döntetlen lesz a meccs végkimenetele... Legalább 0,1% esélyt adhatott volna a Reálnak is... :cry: Dehát ez egy az egyben őt minősíti...[/quote]

Mivel a madridos "kolléga" döntetlent tippelt, és a Real győzelmét csak az "örülne neki, de X lesz" kategóriába tette - és ennél nem volt optimistább, igazából nem értem, h mi a problémád az Iván tippjével? :roll:
Igazán felesleges a kákán is a csomót keresni... :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Mezner2
Entrenador del Barça

2009.11.26. 23:02:45

Casillasék amit lenyilatkoztak érdekes számomra. :shock:
Megértem h nem fogják azt mondani hogy sokkal jobb a Barca és lefognak focizni minket. De nem nagyon értem ,mire fel ez a sztem túlzott önbizalom is :roll: Akinek van szeme látja azt h ez a Real fényévekre van a Barcelonától nem kell most a tabellával jönni kit érdekel Novemberben? :? :? A mutatott játék magáért beszél. Csapatjátékról csak az egyik csapat esetén beszélhetünk.EGYENLŐRE. ami természetes is hisz nagyon új a csapat idő kell, stb.
Csak akkor nem értem h a játékosok és a Madrid szurkolók JELENTŐS része miért nagy mellényű? :shock:
Vki mondjon nekem EGY komoly csapatot akit idén megütöttek
thx
Puyol05
Entrenador del Barça

2009.11.26. 22:54:16

Lionel85 írta:De azért remélem szombaton is ott lesznek Ivánék a műsorban elemezni a meccset :!:
szombaton nehezen, majd csak vasárnap, mivel a meccs vasárnap este 7kor kezdődik. :lol: :wink:
Koorpiklaani - Tequila
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.26. 22:48:02

Azért ne nézzük nagyon le a Madridot! Nem védeni akarom őket, de megkell adni nekik is az esélyt, úgy a fair! Minden ellenfelet tisztelni kell, mégha nem is szeretjük őket.
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2009.11.26. 22:42:18

[quote="R"bali"M"]De annyit azért megtudhattunk, hogy a végtelenül szimpatikus barcás Iván szerint 80%, hogy Barcelóna győzelem fog születni, és 20%, hogy döntetlen lesz a meccs végkimenetele... Legalább 0,1% esélyt adhatott volna a Reálnak is... :cry: Dehát ez egy az egyben őt minősíti...[/quote]

"egy az egyben őt minősíti" :lol: :lol: :lol:
aztaleborultszivarvégit!

barca-szurkolóként mi a túrót mondott volna? még így is rendkívűl nagyvonalú volt sztem azzal a 20%os x-szel.
a madrid esetleges győzelmi esélyeivel elég, ha ti foglalkoztok.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.26. 22:34:59

De azért remélem szombaton is ott lesznek Ivánék a műsorban elemezni a meccset :!:
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.11.26. 22:05:23

Kalap1988 írta:Igen, ebben a gyenge beszélgetésben benne volt a riporter is, akit sosem szerettem, mert műveletlen, ráadásul buta is (annak ellenére, hogy jószívű és rendes gyereknek látszik,de ugye egy műsorban nem ez a lényeg), de most még elképesztőbb volt, hogy mennyire nem értelmes és a témához kapcsolódód kérdéseket tett fel. Na mind1, majd máskor..
Ki volt a műsorvezető?
Kép
Kép
Kép
R"bali"M
Barça C

2009.11.26. 21:56:09

Capon írta:Nem maradtál le semmiről.
Egy érdektelen, semmitmondó, fölösleges 10 perces beszélgetés volt. És tényleg nem rossz indulatból mondom mert vártam a beszélgetést, de az égegyadta világon semmi értelme nem volt. Semmiről nem volt benne szó és semmit nem is tudhattunk meg belőle.
Teljes mértékben egyetértek veled... De annyit azért megtudhattunk, hogy a végtelenül szimpatikus barcás Iván szerint 80%, hogy Barcelóna győzelem fog születni, és 20%, hogy döntetlen lesz a meccs végkimenetele... Legalább 0,1% esélyt adhatott volna a Reálnak is... :cry: Dehát ez egy az egyben őt minősíti...
Hala Madrid!!!
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.11.26. 21:22:50

Igen, ebben a gyenge beszélgetésben benne volt a riporter is, akit sosem szerettem, mert műveletlen, ráadásul buta is (annak ellenére, hogy jószívű és rendes gyereknek látszik,de ugye egy műsorban nem ez a lényeg), de most még elképesztőbb volt, hogy mennyire nem értelmes és a témához kapcsolódód kérdéseket tett fel. Na mind1, majd máskor..
Capon
Llegenda del Barça

2009.11.26. 21:08:44

Nem maradtál le semmiről.
Egy érdektelen, semmitmondó, fölösleges 10 perces beszélgetés volt. És tényleg nem rossz indulatból mondom mert vártam a beszélgetést, de az égegyadta világon semmi értelme nem volt. Semmiről nem volt benne szó és semmit nem is tudhattunk meg belőle.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.11.26. 21:02:15

Andris írta:
barca28 írta:Sajnos nem tudtam nézni a TV-ben Ivánékat.Valaki elmondaná milyen volt?És mit mondott Iván illetve a másik srác?
Lesz ismétlés holnap, bár nemtudom pontosan mikor, valamikor délelőtt. :)
Az ismétlés sem jó nekem. :? Ha valaki el tudná nekem mondani nagy vonalakban, hogy mi volt, akkor azt megköszönném. :)
Andris
Adminisztrátor

2009.11.26. 20:52:57

barca28 írta:Sajnos nem tudtam nézni a TV-ben Ivánékat.Valaki elmondaná milyen volt?És mit mondott Iván illetve a másik srác?
Lesz ismétlés holnap, bár nemtudom pontosan mikor, valamikor délelőtt. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
barca28
Jugador d'estrella

2009.11.26. 20:49:11

Sajnos nem tudtam nézni a TV-ben Ivánékat.Valaki elmondaná milyen volt?És mit mondott Iván illetve a másik srác?
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.11.26. 20:48:26

[quote="CS0ki"] A szakértők a stúdióban sokszor még a kerettel sincsenek tisztában vagy hogy melyik játékos hol szokott játszani...
nincs ezzel persze semmi gond, Nyilasiéknak nem az a dolguk, hogy kivülről-belülről ismerjenek 1-1 csapatot, hanem az általános fociról meglévő tudásukból kifolyólag minden mérközéshez hozzá tudnak szólni. De ők nem foglalkoznak napi több órát 1-1 csapattal, így nincsenek is teljesen képbe, az információhiányukból kifolyólag simán benne van az, hogy a szakértők kevésbé tudnak érdemben hozzászólni, mint a honlapok küldöttei.
[quote]

Teljesen egyetértek "csokoládé" kollégámmal, amit leírt teljesen megállja a helyét, nem valószínű, hogy "nyíl" bújja az Eurobarcát vagy a Madrid oldalát, tehetné de nem valószínű. Ezzel együtt nem lehet azt mondani, hogy köze nincs a szakkommentátori jelzőhöz, már a múltja miatt sem, pláne, hogy nem tartozott az ész nélküli futballisták közé. :)
Andris
Adminisztrátor

2009.11.26. 20:44:14

Hát valóban nem passzol ahhoz, hogy évek óta egy értelmes mondat nem jön ki a száján, ha fociról kell beszélni. Lehet hogy gondolati szinten azért megvan valami. Csak nem jön ki már. Bár bevallom őszintén, az utóbbi 1 évben már véletlen se nézek ilyet, ugyanakkor kétlem h sokat változott volna a helyzet.

Classicoval kapcsolatban lassan mehetnek a tippek, én tudok csatlakozni az Iván féle állásponthoz, amit ma hallottunk. :)

Ha Xavi és Iniesta tudnának így játszani, ahogy kedden, akkor messze nem kell 100ast nyújtania egyik felépülő csatárunknak sem.
- József Attila
Boixos
Llegenda del Barça

2009.11.26. 20:32:17

Andris, örülök, h némileg fésültél a Nyilasiról szóló hszeden.
Andris írta:Természetesen csupán mint szakkommentátor, tartom egy nevetséges, hozzá nem értő embernek. Azt viszont mindenképp. Lehetett ő akármilyen játékos, lehet szimpatikus vagy nem szimpatikus, nem ért a focihoz elméleti síkon, és azt meg végképp nem lehetne állítani, hogy a legcsekélyebb mértékben is tájékozott volna...
ehhez azért annyit hozzáfűznék így off jelleggel, hogy egy bajnok- és többszörös kupagyőztes + szuperkupagyőztes csapat edzőjéről sikerült összehoznod mindezt, amihez külön gratulálok :?

on
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt