Corvy írta:Én szeretnék fogadni a clasicora a betclicen de nemvágom, ha nyerek akkor is kivehetem rögtön a pénzt? Erről tud vki vmi infot? Előre is köszi
nem akarlak félrevezetni, mert nem tudom, de szerintem kizárt... mármint amit betettél 6k éppen lehet kiveheted nyerés után is, de amit azon kívül nyertél (pl. ha barcára tennéd akkor az 5400) viszont kizárt, csak ha mondjuk megforgatod még 3x ha nem többször... ha tévednék akkor emelem kalapom a BC előtt... nya ez kicsit off, van egy sportfogadás topic, ott biztos kapsz választ (vagy elolvasod az apró betűs rész

)
Andris írta:Na ezután a Casillas megnyilvánulás után kijár egy Messi dupla és egy Ibra dupla.

Hááá' Istenúgyse! Én azért tartok a meccstől kicsit, nehogy Benzema az eddigi 0 teljesítménye után, éppen most találja meg azt amit Lyonban ott hagyott a 35M€ kívül, Ramos ne épp most tudjon a szezonban normálisan középre ívelni, meg a Kaká srác is cipelje annyit a labdát mint eddig, ne olyan passzokat nyomjon mint a Zürich ellen Higunak... CR-től tartok a legkevésbbé, akkor már inkább Xabi meg Marcelo... (csak utóbbi helyette legyen Raul

még egy védekezőbb playával kevesebb)