Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most nézem te nem a Barcelonával vagy,csúnya dolog !kovinho írta:Lenne egy online liga mindenkinek!
Külön pikantériája az egésznek hogy a jó öreg lionel19 csinálta, aki
akar jönni, jelentkezzen a www.fmonline.mlap.hu !
Football Manager 07 természetesen. Várunk mindenkit!![]()
Jelentkezzetek a fórumon, regelve...
hát okos enged szamár szenvedXaviMessifan írta:na látod,ezért szoktam én a fontosabb dolgokat a D meghajtóra rakni...VictorValdes19 írta:de jó már 18 meccsen túl voltam második voltam Xavi lett az aranylabdás és bexart a windows ujra elkezdtem a barcával de még csak egy bari meccset játszottam![]()
na látod,ezért szoktam én a fontosabb dolgokat a D meghajtóra rakni...VictorValdes19 írta:de jó már 18 meccsen túl voltam második voltam Xavi lett az aranylabdás és bexart a windows ujra elkezdtem a barcával de még csak egy bari meccset játszottam
játszottam már vele és arra....nem figora gondolok,ő nemis érdekel.csak az egész játékba nincs semmi élvezet,akit megaakarok venni ugyis eljön,ha nagy csapattal vagyok.na mind1.Perrero írta:gentdelbarca írta:Mondtam hogy mindenkinek más a véleménye.Raziel írta:fifa manager 07 [auto_cenzúra] ,valótlan,még az elején jó de utána már olyan játékosok vannak akiket nem is ismersz...egyáltalán nemjo.Football Manager 07 a legjobb,ott élethűek a játékosok még 10év mulva is.
Hát nem tudom, hogy ezt mire alapozod, de 10 év után mondjuk Figo valóban nincs, mert visszavonult, stb. Fura is lenne egy 44 éves Figo a játékban!
én se, és sztem Ö se...
ha esetleg kicsit nézelödnél a játékban, tájékozódnál, akkor nem csak R10et ismernéd... -kis tulzás, de érted...
Mondtam hogy mindenkinek más a véleménye.Raziel írta:fifa manager 07 [auto_cenzúra] ,valótlan,még az elején jó de utána már olyan játékosok vannak akiket nem is ismersz...egyáltalán nemjo.Football Manager 07 a legjobb,ott élethűek a játékosok még 10év mulva is.
fifa manager 07 [auto_cenzúra] ,valótlan,még az elején jó de utána már olyan játékosok vannak akiket nem is ismersz...egyáltalán nemjo.Football Manager 07 a legjobb,ott élethűek a játékosok még 10év mulva is.gentdelbarca írta:FIFA Manager 07 a legjobb!Persze kinek mi, de számomra egyértelmű, hogy ez az! Ugyanis mindkettővel játszottam már!
És ez a kieg még dob is rajta, pedig már lassan nincs hova javítani!