Championship/Football Manager
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Jajj Laci ne gondokozz már ilyeneken, inkább gyere és játsz ellenem már esl FM-et! Vissza kell vágnom a vereségért! 

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Fm07-ben járatos emberek help!
Évad elején a Barcámnak nagyon jó volt a védelme. Most március elején járok, és egyre több olyan meccsem van, ahol az ellenfél nem kipasszolgatott akcióból szerez gólt, hanem ordító védelmi hibákból.
Valdes az ellenfélnek rúgja ki a labdát. A védő rossz helyre szabadít fel. A középpályások rendszerint az ellenfélnek passzolnak.
Tehát ezek ellen van vmi orvoslat?
És milyen taktikát érdemes alkalmazni a védelemben / kp-n / támadóknál, ami tuti nyerő?
Eto'o vmi borzasztó sok 1v1-et lő a kapusba, "jobb" esetben kapu mellé. Vagy van amikor rá sem vezeti, hanem kiszalad a 16-os csücskéhez, és onnan rontja el.
Tehát tud vki tippeket adni a játékhoz?

Évad elején a Barcámnak nagyon jó volt a védelme. Most március elején járok, és egyre több olyan meccsem van, ahol az ellenfél nem kipasszolgatott akcióból szerez gólt, hanem ordító védelmi hibákból.
Valdes az ellenfélnek rúgja ki a labdát. A védő rossz helyre szabadít fel. A középpályások rendszerint az ellenfélnek passzolnak.
Tehát ezek ellen van vmi orvoslat?

Eto'o vmi borzasztó sok 1v1-et lő a kapusba, "jobb" esetben kapu mellé. Vagy van amikor rá sem vezeti, hanem kiszalad a 16-os csücskéhez, és onnan rontja el.
Tehát tud vki tippeket adni a játékhoz?
- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Most nézem te nem a Barcelonával vagy,csúnya dolog !kovinho írta:Lenne egy online liga mindenkinek!
Külön pikantériája az egésznek hogy a jó öreg lionel19 csinálta, aki
akar jönni, jelentkezzen a www.fmonline.mlap.hu !
Football Manager 07 természetesen. Várunk mindenkit!![]()
Jelentkezzetek a fórumon, regelve...

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Lenne egy online liga mindenkinek!
Football Manager 07 természetesen. Várunk mindenkit!
Football Manager 07 természetesen. Várunk mindenkit!

- VictorValdes19
hát ez nem igaz 18 meccset már lenoymtam a barcával tök jó álltam 1. voltam és beakarom tölteni a mnetésemet és azt irja ki hogy a betöltésbe hiba történt bakker 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
2-3 napja kezdtem le játszani, eddig kevés sikerrel.
Nagy klub egy amatőrnek a Barca... vagy nincs gyakorlatom? 

- VictorValdes19
hát okos enged szamár szenvedXaviMessifan írta:na látod,ezért szoktam én a fontosabb dolgokat a D meghajtóra rakni...VictorValdes19 írta:de jó már 18 meccsen túl voltam második voltam Xavi lett az aranylabdás és bexart a windows ujra elkezdtem a barcával de még csak egy bari meccset játszottam![]()

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
-
- Capitá del Barça
na látod,ezért szoktam én a fontosabb dolgokat a D meghajtóra rakni...VictorValdes19 írta:de jó már 18 meccsen túl voltam második voltam Xavi lett az aranylabdás és bexart a windows ujra elkezdtem a barcával de még csak egy bari meccset játszottam

Més qué un Club!!!
- VictorValdes19
de jó már 18 meccsen túl voltam második voltam Xavi lett az aranylabdás és bexart a windows ujra elkezdtem a barcával de még csak egy bari meccset játszottam
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
- VictorValdes19
ja én se tudtam vele játszani a demójával nem tudtam hogy kell meccset játszani 

PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
-
Lenne egy kérdésem lehet hogy kicsit hülyén hangzik! Rögögjetek ki de nem tom hogy kell a Football Managerbe meccset játszani, magyarban írjátok le mert magyarítás van hozzá szal hogy lehet meccset játszani?
Megköszönném ha leírnátok!
De hülye mondtat lett! 
Megköszönném ha leírnátok!

Látam nem sok mindenkit érdekel... ötletnek jónak tünt, de nem lett belőle semmi 

Nah kettő jelentkező van valakit esetleg még érdekel ha kevés időtök van az nem god azt megoldhatjuk...
szal a jelentkezők:
- lionel19
- Raziel
esetleg még valaki?
szal a jelentkezők:
- lionel19
- Raziel
esetleg még valaki?
-
- Entrenador del Barça
játszottam már vele és arra....nem figora gondolok,ő nemis érdekel.csak az egész játékba nincs semmi élvezet,akit megaakarok venni ugyis eljön,ha nagy csapattal vagyok.na mind1.Perrero írta:gentdelbarca írta:Mondtam hogy mindenkinek más a véleménye.Raziel írta:fifa manager 07 [auto_cenzúra] ,valótlan,még az elején jó de utána már olyan játékosok vannak akiket nem is ismersz...egyáltalán nemjo.Football Manager 07 a legjobb,ott élethűek a játékosok még 10év mulva is.
Hát nem tudom, hogy ezt mire alapozod, de 10 év után mondjuk Figo valóban nincs, mert visszavonult, stb. Fura is lenne egy 44 éves Figo a játékban!
én se, és sztem Ö se...
ha esetleg kicsit nézelödnél a játékban, tájékozódnál, akkor nem csak R10et ismernéd... -kis tulzás, de érted...
más:lionel19 ötlete viszont jó h lehetne online bajnokság,fottball manager 07,én benne vagyok.
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Mondtam hogy mindenkinek más a véleménye.Raziel írta:fifa manager 07 [auto_cenzúra] ,valótlan,még az elején jó de utána már olyan játékosok vannak akiket nem is ismersz...egyáltalán nemjo.Football Manager 07 a legjobb,ott élethűek a játékosok még 10év mulva is.

Hát nem tudom, hogy ezt mire alapozod, de 10 év után mondjuk Figo valóban nincs, mert visszavonult, stb. Fura is lenne egy 44 éves Figo a játékban!

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
-
- Entrenador del Barça
fifa manager 07 [auto_cenzúra] ,valótlan,még az elején jó de utána már olyan játékosok vannak akiket nem is ismersz...egyáltalán nemjo.Football Manager 07 a legjobb,ott élethűek a játékosok még 10év mulva is.gentdelbarca írta:FIFA Manager 07 a legjobb!Persze kinek mi, de számomra egyértelmű, hogy ez az! Ugyanis mindkettővel játszottam már!
És ez a kieg még dob is rajta, pedig már lassan nincs hova javítani!