Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor lehet, hogy nem is akkora baj, hogy lemaradtam, pedig ha van időm mindig megnézem. Olvastam az előző hsz-eket, és akkor még bántam, hogy lemaradtam, de ezzel most megnyugtattál.elprat írta:Sztem nagyon szótlanok voltak....nekem fura volt hogy alig-alig dumáltak,a labdás részt már nem is említem -gyengusz volt,meg a Sanyi sem volt vmi vállalkozó szellemű- szal nagyobb durranásra számíottam
Vagy Kovacsics?!?Sztem ő is egy jó nőci...Zozzy 5 írta:Mást is behívhattak volna, mondjuk Tápaira kiváncsi lettem volna ilyen cuccban
Épp most írtam kézis topicba....csak szntem gáz Görbe ígyPerrero írta:GÖRBICZ CUNCIM A FÁBRYBApoén őket meztelenül látni
Nem akarok beleszólni de nem zártad be az idézőjelet! Boldog szülinapot Drigo!!Varga Tamás írta:Barátom, Dani!
"Álmokból születtünk. Egész életünk álmok tarka szőttese...Sok színű fonálból szövődik, mint a mese...!
Isten éltessen sokáig, szeretetben járjál bokáig! Légy boldog, erőtől duzzadó, aki a társadalom megbecsült, tisztességes tagjává válik!