Élő közvetítések 07/08
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ebben a stádiumban szerintem mindent vagy semmit kell játszani, mert ha ma kikapunk s holnap nyer a Madrid (mind2 valószínű) akkor újra 9 pontocska lesz a különbség. Oleguer helyére roniet, iniestát visszábbhúzni, s hajtania 3 pontért, s ha kitömnek kitömnek ez van, de legalább megpróbálnánk...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Barcacsabi, levproff! Szerintem még az ilyen kiélezett helyzetekben is próbáljunk meg értelmesen hozzászólni a dolgokhoz.
Half Time: 1-0 Capel góljával, eddig nullák vagyunk

Half Time: 1-0 Capel góljával, eddig nullák vagyunk

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.02.09. 22:51:50-kor.
in to exile
- lowride
- Jugador del Barça
Bocsi de en ahogy nezem Thuram probal Oleguer helyett is takaritani... joforman o mozog a jobb szelenOleguer írta:Tamás! Igen Oleguer hibája minden, ő hibája hogy hónapok óta szarok vagyunk, miközben nem is játszott, ő hibája hogy a madrid vezet, sőt ő hibája a gól is mert nemtudott fogni 2 támadót, miközben Thurom középen üresen kolbászolt.Varga Tamás írta: Csak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!
Jobb is, hogy nem látom, mert már belevertem volna a tévébe a távirányítót!
Egy Leo tízezer botlábúval felér.
-
- Barça C
ÉN A SPORT 1-EN NÉZEM DE A Q ANYUKÁJÁT A SEVILLA DRUKKER RIPORTERNEK!!!!!
-
- Jugador d'estrella
Szerintem, hogyha már nem akarja Ronaldinhot elől játszatni, akkor vigye hátra a jobbhátvéd pozícióba, és hátha jobb lesz, mint Oleguer!
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Siralmas, gyászos, szánalmas.
Drága csapatunk ha tetszik, ha nem, FELADTA a meccset.
Persze, fáradt a csapat, szinte mindenki formán kivül, van nyugdijas, van kétballábas, sorolhatnám az okokat, de akkor sem lehet ilyen lélektelenül játszani.
Drága csapatunk ha tetszik, ha nem, FELADTA a meccset.
Persze, fáradt a csapat, szinte mindenki formán kivül, van nyugdijas, van kétballábas, sorolhatnám az okokat, de akkor sem lehet ilyen lélektelenül játszani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.02.09. 22:47:34-kor.
Kapcsolom is ki a tv-t, ez borzalom. Oleguert le kéne húzni a slozin és felküldeni Márquezt, még ha fáradt is...Legalább húzzuk ki, úgy hogy csak egy gólt kapunk...
-
- Barça C
SZIASZTOK! MOST VAGYOK ELÖSSZÖR FENT A FÓRUMON!
MI A SZOKÁS ITT NÁLATOK?????
MI A SZOKÁS ITT NÁLATOK?????
-
- Jugador del Barça
ku*va joooCsak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!

Amugy azt mar mindenki nagyon reg tudja h oli-baratunk egy nagy rakas szerencsetlenseg..nem kell meglepodni ezen..s akkor meg `o` van felhaborodva h ha nem kap lehetoseget akkor elmegy

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Tamás! Igen Oleguer hibája minden, ő hibája hogy hónapok óta szarok vagyunk, miközben nem is játszott, ő hibája hogy a madrid vezet, sőt ő hibája a gól is mert nemtudott fogni 2 támadót, miközben Thurom középen üresen kolbászolt.Varga Tamás írta: Csak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!

-
- Jugador d'estrella
Szerintem nem találtad el, mert 7 lesz!barcakiraly írta:Áhh, ezt már nézni sem bírom. Majd legyetek szivesek a végén tájékoztassatok hogy ötöt vagy hatot kaptunk. köszi.
Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
A sevillai szurkolók átköltötték a himnuszunkat... pokol, és megint két Sevilla helyzet... Frankie a mérkőzés végén bizti a sok hiányzóra fogja fogni, h mé nem ment a csapat. egy ilyen 11el mindenkit kellene verni...
-
- Jugador d'estrella
Egyrészt nagyon hiányzik Carles középről, másrészt legjobb, ha Oleguer a második félidőre fehér szerelést ölt!
Rossz nézni, hogy mi a 'mit is' ? csinálunk hátul!?

Rossz nézni, hogy mi a 'mit is' ? csinálunk hátul!?

Hajrá Barcelona!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Hajrá FERENCVÁROS!!!
Hajrá Lazio!!!
Nagyon látszik, hogy csapatunkat totál kiütötte a gól (morálisan is).
Kapunk egy szaros gólt és képtelenek vagyunk küzdeni.
Kapunk egy szaros gólt és képtelenek vagyunk küzdeni.
minden sértegetés nélkül, de igazából momentumotok nincs a meccsen. Oleger lassan "jobb" lesz mint a mi Salgadonk...
Valdes ma nagyon formában véd, egyelőre ő tartja a lelket a barcában.
és csak ismételni tudom magam, hogy a sevilla igazából lefociz titeket a pályáról, mint ahogy minket a mult héten az almeria...
Valdes ma nagyon formában véd, egyelőre ő tartja a lelket a barcában.
és csak ismételni tudom magam, hogy a sevilla igazából lefociz titeket a pályáról, mint ahogy minket a mult héten az almeria...
♥ REAL MADRID ♥
-
- Jugador d'estrella
Áhh, ezt már nézni sem bírom. Majd legyetek szivesek a végén tájékoztassatok hogy ötöt vagy hatot kaptunk. köszi.
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az ilyen meccsekbe az az egyetlen jó dolog, hogy jót lehet nevetni a hozzászólásokon.Varga Tamás írta:Csak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!senzu írta:hát ez kiváló, az egyetlen dolog ami eddig működött az a védelem volt, köszönhetően Oleguernek már az sincs sehol

Hopp, közben majdnem ott a 2.

in to exile
-
- Barça C
1:0 -ra megy a sevilla ! NÉZITEK????

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!senzu írta:hát ez kiváló, az egyetlen dolog ami eddig működött az a védelem volt, köszönhetően Oleguernek már az sincs sehol