Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocsi de en ahogy nezem Thuram probal Oleguer helyett is takaritani... joforman o mozog a jobb szelenOleguer írta:Tamás! Igen Oleguer hibája minden, ő hibája hogy hónapok óta szarok vagyunk, miközben nem is játszott, ő hibája hogy a madrid vezet, sőt ő hibája a gól is mert nemtudott fogni 2 támadót, miközben Thurom középen üresen kolbászolt.Varga Tamás írta: Csak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!
Jobb is, hogy nem látom, mert már belevertem volna a tévébe a távirányítót!
ku*va joooCsak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!
Tamás! Igen Oleguer hibája minden, ő hibája hogy hónapok óta szarok vagyunk, miközben nem is játszott, ő hibája hogy a madrid vezet, sőt ő hibája a gól is mert nemtudott fogni 2 támadót, miközben Thurom középen üresen kolbászolt.Varga Tamás írta: Csak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!
Jobb is, hogy nem látom, mert már belevertem volna a tévébe a távirányítót!
Szerintem nem találtad el, mert 7 lesz!barcakiraly írta:Áhh, ezt már nézni sem bírom. Majd legyetek szivesek a végén tájékoztassatok hogy ötöt vagy hatot kaptunk. köszi.
Az ilyen meccsekbe az az egyetlen jó dolog, hogy jót lehet nevetni a hozzászólásokon.Varga Tamás írta:Csak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!senzu írta:hát ez kiváló, az egyetlen dolog ami eddig működött az a védelem volt, köszönhetően Oleguernek már az sincs sehol
Csak nem benne volt a jó öreg Runcájsz? Remélem, a Csajágóröcsögei Kétballábas Asszonykórus elviszi 1Ft-ért!senzu írta:hát ez kiváló, az egyetlen dolog ami eddig működött az a védelem volt, köszönhetően Oleguernek már az sincs sehol