Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.11. 17:39:56

Én inkább azt látnám már,hogy végre nem buz*skodunk
Szánalom amit idén művelünk.
.elszomorító...szanna szét szo.... a szánkat.
Laporta egy macskajancsi....
Ez szerintem szemét.Ha tetszik nektek ha nem.Az odáig rendben van,h valakinek ez a véleménye.De ha már ide regisztrál akkor próbálja meg elfogadható köntösbe bújtatni a mondandóját.Szerintem.

Elfogadom,h valakiket idegesít a helyzet(bár nem értem meg) de akkor szépen járjon egyet és gondolja végig mit akar leírni mert innen már csak egy ugrás az anyázás...Szerintem.

Szóval lehet rám haragudni,lehet panaszt tenni,h egy modi leszemetezte amit írok de nekem meg ez a véleményem.

(azért név nélkül idéztem mert nem egyes személyeknek szól amit mondtam hanem úgy vettem észre ez "globális" probléma)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fernando
Llegenda del Barça

2009.07.11. 17:32:16

Varatrix írta:Valaki tudja, hogy magát Masceranót favorizálta a vezetőség, vagy igazolunk más középpályást?
Igen tudja! Joan Laporta és Txiki Begiristain.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LM10
Director del Fútbol

2009.07.11. 16:36:26

van Bommel írta:Hírek Barcelonából, id. Bojan Krkictől:
-Filipevel a megegyezés teljes, már csak a Deporral kell zöld ágra vergődni, de valószínűleg két héten belül a csapat játékosa.
-van Mascherano-ügy, de semmifélekép nem játékoscserevél, pláne nem Bojannal. Ha Masche érkezik, valószínűsíthető Keita(!) távozása.
-Guddy 99,9%, hogy távozik
-Hlebet meg szeretnék tartani, de ha egy jó ajánlat(?) érkezik érte, akkor mehet. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha egy üzletbe be lehet vonni.
-Pep egyes kiszemeltje Villa. Inkább szeretné Villát a csapatban tudni, mint Eto'ot, tehát jelenleg Villa az egyes célpont.
-Ribéry valószínűleg nem érkezik, le is tettek a szerződtetéséről.
Na, röviden ennyi
Emlékeztek még erre? Ebből kellene kiindulnunk, hisz ez hitelesebb sokkal mint 1 napilap. Filipével teljesen ez a helyzet, a játékos ma meggyőzheti az elnököt. A csatár kérdés is egyértelmű, Pep mindenáron Villára számít, és nem Samura. Guddy távozása tiszta. Ribéryről mióta letettünk, azután jött Masce. De ő ugye nem jön. ami nem is nagy baj
:D . Én ezekből és a frissebb hírekből azt látom, h inkább kp-t veszünk és Ini+Henry lesznek bal szélen. És szvsz Cesc már nem csak 1 pletyka mint ami minden évben az volt. Minden nap megemlítik, h ide jöhet, és Laporta is szeretné. És még itt van az a Hleb-es info, h belevonhatják egy üzletben. Pont most van fetn a Sporton, hogy Hleb lehet a kulcsa a Fabregas saganak. Hleb-el szvsz alig kéne adni 30 millát.
baas11
Entrenador del Barça

2009.07.11. 15:52:21

Nekem semmi bajom Laportaval....egy mosolygós jó kiállású pali meg minden...

De ettől függetlenül tartom a véleményem....nem hiszem h neki folyamat a Reallal kapcsolatban kellene az álláspontját hangoztatnia attól h megkérdezik nem kell 20szor elmondani ugyanazt a kritikát és nem kell mindig véleményt alkotni az ősi ellenségről és annak politikájáról.... miközben akárhogy nézzük az eddigi (idei) átigazolási teljesítménye közel 0 és számomra csak ez számít ,nincs egy biztos érkezőse a 4-ből csak a szöveg h így meg úgy....ha majd megtudja szerezni Villat 30-35-t vagy Ribery-t vagy Mascheranot vagy Fabregas-t akkor ossza az észt ne most mert addig csak a saját tehetetlenségét próbálja palástolni.....legalább is nekem így tűnik !!4

Varatrix : támadók : Villa,Forlan,Mata,Ribery,Arshavin(zlatan)
kpálya : Mascherano vagy Fabregas
nevek kerültek legutóbb elő.....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Varatrix
Director del Fútbol

2009.07.11. 15:33:06

Valaki tudja, hogy magát Masceranót favorizálta a vezetőség, vagy igazolunk más középpályást?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.07.11. 14:27:37

baas11 írta:Laporta egy macskajancsi....nagyon nem tetszik h minden egyes nyílatkozatában beszél a Real-ról.....játssza a nagy okost ,aranybányákról kamillázik,Perezt kritizálja ....miközben Pep kért tőle 4 embert július közepén egy "szaros " Filipe-t nem tud elintézni és mindjárt kezdődik az alapozás ,persze tudom mi ráérünk és nekünk nem is olyan fontos az erősítés csak ezzel a bölcs hozzáállással ne hogy megint megcumiztassuk magunkat mint 2006-ban....azt hiszem amíg Pep nem tér vissza itt sok minden nem változik csak a duma...... !!
En tenyleg nem ertem mi bajotok van Laportaval, kicsit nezzunk vissza a kozel multra...o az egyetlen elnoke a csapatnak akivel az FC Barcelona ket bajnokok ligaja gyozelmet aratott :!: azert az mar csak valami, nem tudom arra gondoltatoke hogy a tavaly elkeszitett latvany tervek megvalositasa az uj Camp Nourul szinte fel milliard euroba kerulnek...Az az igazsag hogy azert mert a madrid harom het alatt negy jatekost igazolt attol meg nekunk nem muszaly futni masok utan...Igenis minden jatekosnak a realis erteket kell kifizetni es nem a duplajat...Peldaul ha leszerzodtetjuk Filipet mi lesz ha esetleg 9 millioert es nem 12ert...maris megsporolta a csapat az egyevi fizeteset, sok apro dolgon mulhat egy igazolas, en igenis egyet ertek Laportaval, nagyon jol vegzi a dolgat...Hidjetek el elobb utobb meglesznek az igazolasok is, kar idegeskedni miattuk...
Sztem az ilyen Guiza-kkal meg kar foglalkozni, csak ido pocseklas, mind a Forlan dolog is...Peace.
Tiziano Crudeli fan :!:
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.07.11. 14:26:33

baas11 írta:Laporta egy macskajancsi....nagyon nem tetszik h minden egyes nyílatkozatában beszél a Real-ról.....játssza a nagy okost ,aranybányákról kamillázik,Perezt kritizálja ....miközben Pep kért tőle 4 embert július közepén egy "szaros " Filipe-t nem tud elintézni és mindjárt kezdődik az alapozás ,persze tudom mi ráérünk és nekünk nem is olyan fontos az erősítés csak ezzel a bölcs hozzáállással ne hogy megint megcumiztassuk magunkat mint 2006-ban....azt hiszem amíg Pep nem tér vissza itt sok minden nem változik csak a duma...... !!
Tudod álltalában az interjúban arról beszélnek amiről kérdezik őket. És mivel most ott van a hercehurca ezért arról kerdezik.
A Barca nem a madrid, nincs olyan h 95 milliókat kötünk egyetlen játékosra, csak mert többszázmilliós kölcsönt kap a klub amit majd 2 év múlva kell törleszteni. Szal valamiből meg kell teremteni az anyagi hátteret, és ezért a klub ott spórol ahol tud. És ha egyből engedene a Depor nyomásának és megadná a plusz 4-5 millát, akkor azután minden klub úgy gondolja majd hogy a Barca majd tejel lehet többet is kérni.
Különben meg lassan minden ügy megoldódik szerintem akiket Pep kinézett magának.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
baas11
Entrenador del Barça

2009.07.11. 13:58:00

Laporta egy macskajancsi....nagyon nem tetszik h minden egyes nyílatkozatában beszél a Real-ról.....játssza a nagy okost ,aranybányákról kamillázik,Perezt kritizálja ....miközben Pep kért tőle 4 embert július közepén egy "szaros " Filipe-t nem tud elintézni és mindjárt kezdődik az alapozás ,persze tudom mi ráérünk és nekünk nem is olyan fontos az erősítés csak ezzel a bölcs hozzáállással ne hogy megint megcumiztassuk magunkat mint 2006-ban....azt hiszem amíg Pep nem tér vissza itt sok minden nem változik csak a duma...... !!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
albicelesteX
A Vadász

2009.07.11. 13:37:18

Hosszú még a nyár!És szerintem Idén nem is olyan égető az igazolás kérdés mint tavaly!Az előző szezon után nagyon nem lehetett variálni!Így tett idén a madrid is nekik is létfontosságúak az erősítések!!Nekünk annyira nem hisz a tavalyi keret itt van csak Syl távozott eddig!Annyira nem aggaszt ha nem jön idén Villa vagy más nagyobb név!Esetleg egy bal szélső és kész Syl pótlására!De igazából még csak két hete van ténylegesen "uborka szezon"!Szóval nem értem mit paráztok!100 millióért meg én sem vennék meg senkit még C-t se!Annyival érzem kakának a helyzett hogyha végül nem jön senki és Eto'o marad(aminek örülnék) akkor neki milyen lenne a hozzáállása ezek után!?Szóval RE-LAX ték it ízi!!
Kép
kapitány
Jugador del Barça

2009.07.11. 13:35:40

igen egy kicsit gáz, hogy a "rendfenntartó moderátor" ilyet ír...
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2009.07.11. 13:31:53

Ez nem szemét,ezek vélemények.....Lehet,hogy neked nem az, de attól még ezek vélmények,hozzászólások. Nem lehet mindenki a TE álláspontodon.Szal egy kicsit elgondolkodtató,hogy tavaj a ManUnited miután megnyerte a BL-t,nem volt rest kipengetni 32 millió fontot Berbatovért,és még egy pár millát Fabioért és testvérért Rafaelért...csak egy kis matek.....és ne feledkezzünk meg,Machedáról sem...
adrenalin88
Barça B

2009.07.11. 13:31:37

visca el barca írta:vicces hogy a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb klubjának ennyit kell szenvedni az átigazolásokkal... még ha világsztárokról lenne szó megérteném... nah de filipe meg hasonló "noname" playerekért... vicc :roll:
Laporta nem az a nagy üzletember... ezt tudtuk eddig is :)
Kép

" Ha a test szenved, a lélek virágzik! "
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.07.11. 13:09:56

Kicsit szedjétek már össze magatokat!Megint csak a szemét ömlik ebbe a topikba!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2009.07.11. 13:05:55

Messi: "I always wanted to meet Mickey" Ez ám a hír......
Én inkább azt látnám már,hogy végre nem buz*skodunk,hanem leigazolunk valakit.Szánalom amit idén művelünk.A Sprt.es-en olvastam,hogy tavaly ilyenkor már 4 új játékosunk volt.Bezzeg amikor meleg volt a talaj,seggeket rugdostak,szurkolók tüntettek,akkor nem volt nehéz kipengetni 30 millát Alves-ért...most,hogy mindent megnyertünk mindenki drága lett hirtelen.....Egyébként én is olvastam ezt a legújabb Valenciás storyt....elszomorító...szanna szét szo.... a szánkat.Szerintem semmi nem lesz ebből a Villa dologból..én úgy érzem próbálnak kihátrálni ebből az egészből.Sajnos :roll:
Sorry, de én így érzem.....
Danka00792
Director del Fútbol

2009.07.11. 13:04:10

Léfe írta:Én most már nem örélnék annak, ha Etoo maradna.
Hát mostmár énis remélem, hogy végül marad Eto'o.
Egyébként most, hogy a City már nem érdeklödik Eto'o-nál, akkor most elvileg mi adnánk neki a legtöbb fizut nem?

"A Milan és a Manchester United egyébként még a Barcelonánál is kevesebbet tudna nyújtani a csatárnak..."
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2009.07.11. 13:02:39

barcafan0911 írta:Én kinézem a valenciából hogy a nagyobb lóvéra hajtanak. Mivel eto'o biztosan megy így a barca egyfajta kényszerhelyzetben van. Ha minőségi játékost akarnak mindenáron, akkor biztos hogy feljebb tornázzuk villa vételárát, ami lehet akár 49 milla is. Bár én úgy keverném a lapokat hogy figyelembe venném azt is hogy ibra jövőre 99% költözik milánóból :roll:

Én is nehezen viselem ezt a töketlenséget! Hónapokat baszunk egy-egy játékos megszerzésére, aki végül nem jön ( Ribery, Mascerano, Filipe?, Villa? )! Az Eto üggyel meg az a pribléma, hogy a City kiszáállt a versenyből, a Mu és a Milan pedig tudja, hogy jövőre lejár Eto szerződése, nem fognak egymásra licitálni, és áron alul fogják elvinni Samut! A City lett volna az egyetléen esélyünk, hogy jó pénzt kapjunk érte!
Szerintem a keretnek az előszezonra teljesnek kéne lenni, meret a Brca stílusát meg kell szokni, és a beilleszkedéshez idő kell! Pörögjünk egy kicsit és alázzuk le ismét Európát!!!
hölör
Jugador del Barça

2009.07.11. 13:01:36

samy85 írta:Ha Villa jönni akar jönni is fog! Ezt nem akadályozhatja meg a Valencia!
Most pont ezt teszik sajnos. Én nem érzem olyan nagy katasztrófának az eto'o kérdést. Neki is érdeke, hogy megoldódjon az ügy, mert keirrisonnal, illetve henryval (bojannal) középen meg lehet oldani részben a csatárkérdést, persze jobb lenne egy jó eto'o vagy egy villa, de ha eto'o most "kihagy" egy évet, nem fogja élete szerződését sose megkötni. Most még van esélye rá, bár egyre kevesebb.

Én nagyon örülök K9-nek sok van benne, csak meg kell szoknia a spanyol focit.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Léfe
Entrenador del Barça

2009.07.11. 13:01:12

Én most már nem örélnék annak, ha Etoo maradna. Milyen egy év lenne. Ráadásul menni akar. Plusz jövöre ingyen mehet-kész röhely lenne. Azért elgondolkozhatna, hogy tavaj még ajánlat sem jött érte - most sem kapkod utána senki.
Fecó
samy85
Capitá del Barça

2009.07.11. 12:51:02

Ha Villa jönni akar jönni is fog! Ezt nem akadályozhatja meg a Valencia!
samy85
Capitá del Barça

2009.07.11. 12:48:38

Megmondom őszintén,én örülnék annak amit olvastam, h Riberyt le akarjuk igazolni! Annak viszont egyáltalán nem, amit nyilatkozott!(Madridba v sehova) Az tény h a világ egyik legjobbja,de az is igaz rá h nyalni tud! Év közben még azt mondta h csak a barca lenne az a csapat amelyikhez elmenne! Most + csak a madrid. Mert van Kaká, C. Ronaldo ,Benzema stb. Kiváncsi lettem volna h mert-e volna 1ként oda igazolni! De ha odamegy majd rájön az 1 el classico után h rossz helyre igazolt! FORCA BARCA!!!!!!!!!!
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.11. 12:40:22

Nah megint napvilágra kerültek olyan hírek hogy még ajánlatot se tettünk Villaért. Mi lesz még itt?? Mihamarabb le kéne rendezni az egészet.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.07.11. 12:08:51

Én kinézem a valenciából hogy a nagyobb lóvéra hajtanak. Mivel eto'o biztosan megy így a barca egyfajta kényszerhelyzetben van. Ha minőségi játékost akarnak mindenáron, akkor biztos hogy feljebb tornázzuk villa vételárát, ami lehet akár 49 milla is. Bár én úgy keverném a lapokat hogy figyelembe venném azt is hogy ibra jövőre 99% költözik milánóból :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
matyi25
Capitá del Barça

2009.07.11. 12:05:54

Cooltiszo írta:Idegesítő az eddigi semmittevésünk. Mindig is szerettem azt, hogy 1-2 hiányposztra még a szezon közben sikerült megegyezni valakival, pl Alves, Belletti stb. De egyébként is júniusban már lezavartuk a fő igazolásokat, csak 1-1 nagyon nehéz ügy volt hátra utána már. Most még semmit se tudtunk csinálni.
3 ember van akinek tudnék örülni Eto'o helyett: Torres, Ibrahimovic, Villa (ilyen sorrendben). Azonban a felmerült nevek között már szerepel Güiza, Forlán stb, akik vicckategóriának is rosszak, mikor Eto'o helyetteséről beszélünk. Ők Eto'o mögé padra jók és ennyi.
Kicsit össze kellene kapjuk magunkat az igazolásokat tekintve, mert már így is szinte lehetetlennek tűnik a 19.-ig szabott Guardiola határidő betartása, márpedig elég logikus az a dátum. Az új embereknek bele is kell szokni a csapatba, 1-2 hónap bukdácsolás az elején idén simán a bajnoki cím elvesztését is okozhatja.
Nagyrészt igazad van viszont azzal nem értek egyet hogy júli. 19-ig meg kell lennie a kész keretnek. Hiszen nekünk megvan a csapatunk. Villa kéne addigra mindenképpen mert ő kezdő lesz, viszont a többiek csereemberek szóval ők ráérnek. Viszont egyetértek hogy csak itt tökölünk minden igazolással. Ennek ellenére nem hiszem hogy megtenné Laporta Peppel hogy senkit se igazolna , mikor ilyen eredményeket véghez vitt. Szal meglesznek az igazolások, de mikor????? Ez a kérdés.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
LM10
Director del Fútbol

2009.07.11. 11:51:43

Én azt mondom, h mind Filipe, mind Villa ügyében a játékosok meggyőzhetik az elnököket. Ők tudják mivel kell "zsarolniuk" h fogadják el az ajánlatokat. Felesleges Samuról beszélni, mert biztosra veszem ,h távozni fog. Rossz lehet, az neki, h elvileg szerződést ajánlunk, de közben keressük az utódját...Filipe,Villa ügye még az előszezon előtt biztos, h elfog dőlni(remélem felénk), és Henrique is visszatér. Ez már 3 új ember. És ilyenkor jön, a balszélső igazolása, avagy a kp igazolás és Ini játszana feljebb. Tegnap írtátok, h ez hülyeség, h Laporta ezt mondta: Ribéry v Fabregas. Pedig ezt a Sport.es és a Mundo is lehozta, és innen vette a goal.com. Meg volt itt egy cikk még a tavalyi szezonból mikor mondta Txixi, h nem veszik vissza Cesc-t....de ez oylan, h Benzema tavaly még ideakart jönni, idén meg Reálos lett....
Saviola
Júdás 2, az áruló

2009.07.11. 11:47:08

Forlán meg Güiza?Ma bejelentkeztünk Tököliért is,de még győzködi a Paks elnökét,mert van egy kis eltérés a kínált és kért árban. :roll: :evil:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Lezárt