Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az FA-kupában van még két elődöntő, a döntő csak utána lesz!ozsimiki írta:Most leszRaziel írta:ápr 14vagyis most hétvégén Chelsea - Man Utd
,kemény lesz főleg a BL meccsek után,ha a M.U. bajnok akar lenni akkor nyerni kell
![]()
Szerintem nem most lessz,ez nem a FA kupa döntő
Most leszRaziel írta:ápr 14vagyis most hétvégén Chelsea - Man Utd
,kemény lesz főleg a BL meccsek után,ha a M.U. bajnok akar lenni akkor nyerni kell
Én mondtamRaziel írta:a Lyon meg nem jobb csapat mint a Roma,nemtudom ki mondta...
Igen,tudom én is! De azért nem hinném,hogy ezt eredménynek könyvelnék elGame90 írta:Azért a 3. hely mégiscsak dobogót jelentozsimiki írta:Arsenal lehet nem ér oda,de végülis hóóót mind1! 3.,4. is selejtezőt játszik![]()
Azért a 3. hely mégiscsak dobogót jelentozsimiki írta:Arsenal lehet nem ér oda,de végülis hóóót mind1! 3.,4. is selejtezőt játszik
Lyon is jobb, mint a Roma, mégis kiestekRaziel írta:Man Utd 1000x jobb mint a Roma már bocs és ez nem vita kérdés,mindigis jobb volt...
Egy x és továbbmegy a Roma10emberrel vol az MU,meg otthon volt a Roma,majd most manchesterben meglátod milesz
Los Banditos írta:Akkor miért nyert szerdán a Roma?Raziel írta:Man Utd 1000x jobb mint a Roma már bocs és ez nem vita kérdés,mindigis jobb volt...LG írta:Sztem meg kihullik a mu is a BLből, és a bajnokságot is elvesztik, és én erre ezt fogom csinálni:
![]()
Mindig öröm a pici szivemnek, ha a mu, milan, real redvás csapatok kikapnak, de sajna ezen a 7végén még igy is szomorkodnom kell
Akkor miért nyert szerdán a Roma?Raziel írta:Man Utd 1000x jobb mint a Roma már bocs és ez nem vita kérdés,mindigis jobb volt...LG írta:Sztem meg kihullik a mu is a BLből, és a bajnokságot is elvesztik, és én erre ezt fogom csinálni:
![]()
Mindig öröm a pici szivemnek, ha a mu, milan, real redvás csapatok kikapnak, de sajna ezen a 7végén még igy is szomorkodnom kell