Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nocsakferninho írta: Mindenki látja, hogy CR szenved.
Nem is a posztján jàtszik, játszótársai sincsenek, fáradt és meg rosszul is megy neki, de nagyon.
Mindenki látja, hogy CR szenved.Messias2 írta:Ja.. Előtte meg 120 percig ment a bújócska, de ő a király megint, persze. Szánalmas. Mondjuk nem meglepő, a BL döntőn is hasonló volt a történet. Az a vicc, hogy az aranylasztija így is meglesz.ferninho írta: Cé beverte, ennyi.![]()
Portugália meg eddig végigmákolja az egész EB-t, de nem baj, mert Belgium kicsapja őket.
Ja.. Előtte meg 120 percig ment a bújócska, de ő a király megint, persze. Szánalmas. Mondjuk nem meglepő, a BL döntőn is hasonló volt a történet. Az a vicc, hogy az aranylasztija így is meglesz.ferninho írta: Cé beverte, ennyi.
kis aprót hoztak, házat nem mertem rá tennivisca el barca írta:ha tizik lesznek, portugália nyer, lehet tenni rá házat, kocsit. idén még egy csapat sem nyert tizipárbajban amelyiknek szurkoltam...
És ehhez mérten Keress Ma mandinerrel teszi be.Bob_Marley írta:Szerintem marad az X és most tizikkel mennek tovább a portugálok.Tökélyre fejlesztik a bárhogyan, de tovább kell menni elvet.
Sztem meg nem.LG írta:Annál kisebb az esélye, hogy kétszer egymás után összejöjjön nekik.ferninho írta:11eseknél a Lengyelek az esélyesek, portugálok könnyebben megremegnek.
Míg a lengyelek amit leműveltek Svájc ellen elképesztő volt.
4 olyan 11est rúgtak, ami teljesen védhetetlen volt, Blaszczykowski meg elküldte a kapust azt begurította.
Plusz akkor veb hol fog aludni ha már feltette a házat is a portugálokra.LG írta:Annál kisebb az esélye, hogy kétszer egymás után összejöjjön nekik.ferninho írta:11eseknél a Lengyelek az esélyesek, portugálok könnyebben megremegnek.
4 olyan 11est rúgtak, ami teljesen védhetetlen volt, Blaszczykowski meg elküldte a kapust azt begurította.
Annál kisebb az esélye, hogy kétszer egymás után összejöjjön nekik.ferninho írta:11eseknél a Lengyelek az esélyesek, portugálok könnyebben megremegnek.
Igazad van, kétélű ez a mentális dolog, mert végül is erőt merítettek abból, hogy csak "kihúzták" a tizikig.LG írta:Pont a lengyeleket éreztem ott mentális előnyben, Svájc dönthette volna el többször is a meccset, a lengyelek megúszták.Svájc ellen sem a lengyelekre tettem volna amilyen mentális pluszban voltak a svájciak, aztán tessék.
Elnézve milyen állapotban vannak, most is ebben bízhatnak.
Pont a lengyeleket éreztem ott mentális előnyben, Svájc dönthette volna el többször is a meccset, a lengyelek megúszták.Svájc ellen sem a lengyelekre tettem volna amilyen mentális pluszban voltak a svájciak, aztán tessék.
Nagy jinxmester vagy.ha tizik lesznek, portugália nyer, lehet tenni rá házat, kocsit. idén még egy csapat sem nyert tizipárbajban amelyiknek szurkoltam...
A Pepés rész irónia volt? Mert szerintem azért hibázgat az EB-n, főleg az első két meccsen volt nagyon bizonytalan.visca el barca írta:pepe amugy tényleg nagyot játszik, de nem csak ma, hanem eddig az egész eb-n.
annyira nem rossz meccs, sztem a lengyelek el fognak fáradni, a portugálok meg bedarálják őket.