2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
visca el barca írta:nagy kérdés h kinek a helyén... talan marquez hátra megy oleguer kikerul a kezdobol... bár sztem edmilson is bőven beférne kezdobe...LG írta: Sztem jovore kezdo lesz.
maj' megoldja a mester vhogy...
nagy kérdés h kinek a helyén... talan marquez hátra megy oleguer kikerul a kezdobol... bár sztem edmilson is bőven beférne kezdobe...LG írta: Sztem jovore kezdo lesz.
LG írta:Off:
Madrid, cabrón, saluda al campeón!!! -Milyen népszeru lett at kis "versike"![]()
Akár lehetne a mottonk is.
![]()
Subinho írta:Cafú tényleg nagyon jó lenne. Csak sajna már nem túl fiatal. Nem is értem miért nem igazolta le őt a Barca annak idején még a Rómából??? Cafú azt mondta az lenne az álma, ha csak 1 szezont is, de itt játszon. Ha tényleg lejár a 2 éve és ingyen jöhet, akkor ide kéne hozni. Még vagy 2 szezon tuti van benne. Belletti is jó, de ő azért még tanulhatna tőle...és mire Cafú nyugdíjba vonul Belletti is olyan király lenne.
Bal oldalon meg egyszerűen nem értem Sylvinhoval mi történt. Évekig az egyik legjobb bal hátvéd volt az Arsenálnál és a Celtánál is. Most meg... Biztos a sérülései miatt. De majd jövőre Edmilsonnall kiegészülve jók lesznek hátul!!!
Madrid, cabrón, saluda al campeón!!!!!
Maxi írta:Nem hosszabítanak vele?Akkor meg jöjjön!Úgy is itt akarja befejezni!Boixos írta:cafú bácsi. ingyér jöhetne.
Deco01 írta:Maxi írta:Akkor csak jól emlékeztem na!Zsolti írta:
de az 12milió font volt.![]()
Bocs! Én is elnéztem!
Zsolti írta:Sevillában.Ő verte szombaton a reálnak azt a hatalmas szabigólt!Deco01 írta:Zsolti írta:vegyük meg a ramost a jobb oldalra.ő elég univerzális a védelemben,meg elég fiatal is,meg nagyon jó is.
Bocs lemaradtam! Ki ez a Ramos? és hol játszik?