jó, muslerával én dobálóztam néha (szerintem 1-2x írtam a témában) de személyes szimpátia miatt, sajnos eléggé szeszélyes kapus, vannak olyan meccsek, amikor befalazza a kaput, és fog, mint a festék, máskor meg 20-ról bevéd valamit.
én kedvelem, ha mondani kellene egyet, őt mondanám kedvenc kapusnak, de nyilván nem a legjobb, sőt.
egyébként a fizetés tényleg nem mindegy, 10 millió eurót keresne vv, ha elfogadja az ajánlatot, én nem tudom, mik az igényei kurtoának vagy ter stegennek, de hogy ennek a fele sem lenne, az hótziher.
pár szezon alatt visszajönne így az új kapus vételára.
egyre jobban várom az új kapust egyébként, már nagyon kíváncsi vagyok.
az előjelek (korábban és mostanában bedobált nevek) annyira nem bíztatóak, nem szeretném reinát, míg guaitáról és kiko casilláról vajmi keveset tudok, de meglepne, ha ők itt robbantanának.
ter stegent preferárom, a német kapusiskola jó, a srác már most nagyon jó, pedig még iszonyatosan fiatal ezen a poszton.
kérdés, hogy nem e lesz nagy ugrás egy német erős középcsapatból a barca kezdőjébe, és persze a nyomás és megkettőzött figyelem sem biztos, hogy éppen jól sül el, de amikor kisebb csapattól jön kapus nagyobb csapathoz, éppen ennyire pozitív lehet az, hogy ha kisebb csapatból ki tudott emelkedni úgy, hogy sok dolga volt, itt sem lesznek vele gondok.
courtois is sokat bizonyította, hogy milyen képességei vannak, sőt, ő már a spanyol ligában is bizonyított, csak annyi, mint amit már talán ide is írtam, hogy amikor cr beterpeszt a szabadrúgáshoz, akkor kicsit leülhet pihenni, és mehet helyette egy zsámoly, nagyjából annyit tesz érte.
elképesztően élénken él bennem az a tavalyi gól, ez tökre berögzült.