Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.20. 10:06:51

sörvirsli írta:Már szánalmas ez a nagy siránkozás meg könyörgés a klub részéről!Valdes elmehet nyugodtan a csába!Ő nem egy Casillas (láthatjuk még ő sem nélkülözhetetlen)vagy egy Neuer!
Most kell eladni amíg kapunk érte lóvét,mehet Pedro,Alexis meg akár Villa is a levesbe,bejönne ebből a négyesből legalább 60 millió,abból már igazán kijönne egy minőségi hálóőr!
Másrészt mostanában leginkább nem a kapusok(Valdes,Pinto) hibái miatt kapunk gólokat hanem a védelem hibájából,szóval szerintem nem lenne tragédia ha nem világklasszis (ami amúgy sem nagyon lehetséges) kapust igazolna a csapat!Vegyenek egy közepes jó árú viszonylag fiatal fejlődésben lévő kapust,mellé meg szerezzenek be pár klasszis védőt(Hummels,Kompany) és kész.
Neymar meg várhat (fontosabb a hátsó alakzat jelenleg),jövőre meg ingyen vihető lenne...
Ui: ha valaki esetleg mondjuk például CR lövései miatt aggódik,nos tök mindegy melyik kapus van vele szembe,ha úgy igazából eltalálja a labdát akkor azt egy Buffon sem fogja meg.
A 4 játékosért összesen nem kapunk 60 milliót... Arról nem beszélve, hogy ha elküldesz előröl 3 embert akkor ott sem leszünk meg szóval oda is igazolni kéne.
Hidd el nem véletlen az, hogy a vezetés marasztalni akarja, mert ők egy kicsit jobban belelátnak, hogy ki is lenne hozható a helyére.
Kép
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.04.20. 09:57:46

Már szánalmas ez a nagy siránkozás meg könyörgés a klub részéről!Valdes elmehet nyugodtan a csába!Ő nem egy Casillas (láthatjuk még ő sem nélkülözhetetlen)vagy egy Neuer!
Most kell eladni amíg kapunk érte lóvét,mehet Pedro,Alexis meg akár Villa is a levesbe,bejönne ebből a négyesből legalább 60 millió,abból már igazán kijönne egy minőségi hálóőr!
Másrészt mostanában leginkább nem a kapusok(Valdes,Pinto) hibái miatt kapunk gólokat hanem a védelem hibájából,szóval szerintem nem lenne tragédia ha nem világklasszis (ami amúgy sem nagyon lehetséges) kapust igazolna a csapat!Vegyenek egy közepes jó árú viszonylag fiatal fejlődésben lévő kapust,mellé meg szerezzenek be pár klasszis védőt(Hummels,Kompany) és kész.
Neymar meg várhat (fontosabb a hátsó alakzat jelenleg),jövőre meg ingyen vihető lenne...
Ui: ha valaki esetleg mondjuk például CR lövései miatt aggódik,nos tök mindegy melyik kapus van vele szembe,ha úgy igazából eltalálja a labdát akkor azt egy Buffon sem fogja meg.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Lego
Jugador del Barça

2013.04.20. 09:16:40

visca el barca írta:
Lego írta:
visca el barca írta:továbbra is szánalmas opció. 26 éves, sehol nem alkotott semmit. szégyen h ilyen nevek szoba kerülnek. abszolut s porolos verzionak tartom...
Érdekelne egy olyan név aki bizonyított és mozdítható...
egy barcelonánál ne legyen ilyen h mozdítható e vagy sem. ez az a poszt amin nem kell spórolni. fene se akar még egy enke (rip) dutruel, bonano féle borzalmas időszakot. pénzzel meg mindenki mozdítható.
Nyilván senki sem akar befürödni a kapusokkal, de abba is bele kell gondolni, hogy egyszerűen nincs pénz, ez bizony nem a City. Komoly adósságokkal küzd a klub, amit nagyon nehéz csökkenteni (főleg ilyen fizetésekkel). Ezért került be például a Qatar Foundation is (ami erre felé elég drasztikus lépés volt). Egy világklasszis kapust pedig 40 alatt lehetetlen venni (már a nagy költekezések előtti időkben is az volt), és azt se felejtsük el, hogy bizony még ők is befürödhetnek és akkor pápá 40 milla (lsd Ibra).
Persze én sem Guaita-t preferálom, de ebben az anyagi helyzetben nagyon nehéz, ezt is be kell látni.
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Tarsi88
Jugador del Barça

2013.04.20. 08:41:11

connor írta:Valdes-től azért elég nagy arculcsapás ez a "mindenáron menni akarok" hozzáállás, főként, hogy a pénz is elég nagy szerepet játszik a döntésében.
Én nem értem honnan veszik az emberek, hogy a pénz miatt megy el. A csapat ajánlott neki 10 milliót és még csak meg sem hallgatta az ajánlatot, holott ő sem hülye tudja, hogy ennek még a felét se kapná meg máshol. Érzésem szerint pont, hogy ha a pénz motiválná akkor itt maradna.
Kép
connor
Jugador d'estrella

2013.04.20. 04:33:04

Valdes-től azért elég nagy arculcsapás ez a "mindenáron menni akarok" hozzáállás, főként, hogy a pénz is elég nagy szerepet játszik a döntésében. Azon a szinten, ahol ezeknek a játékosoknak a fizetése van, nem ennek kellene az elsőnek lennie, főleg nem egy saját nevelésű katalánnál. Elvégre 10 éves kora óta a Barcelona játékosa, a jelenlegi keretben lévők közül Xavi és Puyol után ő van legrégebben a felnőtt keretben (Iniesta-hoz hasonlóan).
Persze más ikonok sem tőlünk vonultak vissza és ettől függetlenül legendának számítanak (pl. Pep), de jelenleg nem pl.: az ezredfordulóihoz hasonló állapotok uralkodnak a csapatnál. A csapattársak közül is Puyol, Xavi, Iniesta szerintem 100%, hogy tőlünk fog visszavonulni, Messi is csak azért nem, mert argentin és úgy érzi, hogy az a helyes, ha onnan vonul vissza, ahol elkezdte. De ez rendben is van így, főleg, hogy manapság sok játékosnak nem igazán számít, hogy honnan is származik. Valdes-re visszatérve pedig az az érzése az embernek (nekem biztos), hogy fontosabb ő a klubnak, mint neki a klub. Ez pedig nem jó.

Ha pedig helyettesíteni kell, akkor mindenképp olyan embert hozzunk, aki nagy valószínűséggel be is fog válni, ne zsákbamacskát. Nehéznek nehéz lesz, de jó lenne, inkább most adnánk ki 2-3 millióval többet, minthogy egy év múlva új kapus után kelljen nézni, m XY nem vált be.
shutterisland
Director del Fútbol

2013.04.20. 01:46:44

jó, muslerával én dobálóztam néha (szerintem 1-2x írtam a témában) de személyes szimpátia miatt, sajnos eléggé szeszélyes kapus, vannak olyan meccsek, amikor befalazza a kaput, és fog, mint a festék, máskor meg 20-ról bevéd valamit.
én kedvelem, ha mondani kellene egyet, őt mondanám kedvenc kapusnak, de nyilván nem a legjobb, sőt.

egyébként a fizetés tényleg nem mindegy, 10 millió eurót keresne vv, ha elfogadja az ajánlatot, én nem tudom, mik az igényei kurtoának vagy ter stegennek, de hogy ennek a fele sem lenne, az hótziher.
pár szezon alatt visszajönne így az új kapus vételára.

egyre jobban várom az új kapust egyébként, már nagyon kíváncsi vagyok.

az előjelek (korábban és mostanában bedobált nevek) annyira nem bíztatóak, nem szeretném reinát, míg guaitáról és kiko casilláról vajmi keveset tudok, de meglepne, ha ők itt robbantanának.

ter stegent preferárom, a német kapusiskola jó, a srác már most nagyon jó, pedig még iszonyatosan fiatal ezen a poszton.
kérdés, hogy nem e lesz nagy ugrás egy német erős középcsapatból a barca kezdőjébe, és persze a nyomás és megkettőzött figyelem sem biztos, hogy éppen jól sül el, de amikor kisebb csapattól jön kapus nagyobb csapathoz, éppen ennyire pozitív lehet az, hogy ha kisebb csapatból ki tudott emelkedni úgy, hogy sok dolga volt, itt sem lesznek vele gondok.

courtois is sokat bizonyította, hogy milyen képességei vannak, sőt, ő már a spanyol ligában is bizonyított, csak annyi, mint amit már talán ide is írtam, hogy amikor cr beterpeszt a szabadrúgáshoz, akkor kicsit leülhet pihenni, és mehet helyette egy zsámoly, nagyjából annyit tesz érte.
elképesztően élénken él bennem az a tavalyi gól, ez tökre berögzült. :D
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.19. 23:18:06

Én az alapján amit láttam tőle egy igazi lepkekapus,és idegesít,hogy annak idején itt szét lett hype-olva,meg,hogy elsőrangú Valdés utód lenne meg ilyenek,és azóta kissé ellenszenvessé vált a srác :D bár tudom,hogy ez vele szemben nem igazságos,de szakmai szempontból is visszalépés lenne szerintem Victor után,én pedig azt nem akarom,sem stagnálni,ha már váltunk akkor legyen előrelépés !
Mihu
Director del Fútbol

2013.04.19. 23:17:13

Mezner2 írta:
Chino írta:Arról nem is beszélve, hogy a fizetésükön nem keveset lehetne spórolni.
A csapat legfontosabb posztján azért jó lenne ha nem ez döntene,mert akkor jön vissza az ezredfordulós Barca azzal a sok-sok rengeteg trófeával amit akkoriban nyertünk....
Könyörgöm ne pénzkérdése legyen már az,hogy ki áll a kapunkban,ennél azért egy pöppet komolyabb klub vagyunk ,egy kapust különben sem 2-3 évre vesz egy csapat,a lehető legjobbat kell elhozni,ez nem is lehet kérdés!
Muslérákkal meg Guaítakkal meg ne is nevettessetek,ide nem futottak még kategóriás kapus kell (pláne,hogy a védelmünk már szeptembertől szedett-vedett! )
És azt vágod, hogy annak az időszaknak a költekezését nyögjük még most is? Évekig csak ilyen szerencsétleneket tudtunk venni, mint Christanval, Bogarde, Hesp, és társaik. Mert egyszerűen nem volt lóvé jó játékosra. Se játékost venni, se fizetést adni neki. Ha csak minden olyan játékosunknak, akik 5 fölött keresnek, 1 millióval megvágnánk a fizetését, (és még akkor is baromi jól keresnének...) akkor abból minden évben kijönne egy tehetség, vagy egy jó játékos. Nem sztár, de jó játékos. Megkockáztatom, hogy az egész világon a mi keretünk a legjobban kereső. És majdnem biztos vagyok benne, hogy a második helyezett, ilyen 5-10 millió euróval van lemaradva.

Hosszú távon kell gondolkozni, nem pedig tüzet oltani. Ha VV-nek megadnák azt a horror fizut, akkor a jövőben elég hátrányos helyzetben lennénk a tárgyalásokon. Jelenlegi és leendő játékosokkal egyaránt. Mert hát ha Ő igen, akkor én miért nem?
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.19. 23:13:49

Mezner2 írta:
Chino írta:Arról nem is beszélve, hogy a fizetésükön nem keveset lehetne spórolni.
A csapat legfontosabb posztján azért jó lenne ha nem ez döntene,mert akkor jön vissza az ezredfordulós Barca azzal a sok-sok rengeteg trófeával amit akkoriban nyertünk....
Könyörgöm ne pénzkérdése legyen már az,hogy ki áll a kapunkban,ennél azért egy pöppet komolyabb klub vagyunk ,egy kapust különben sem 2-3 évre vesz egy csapat,a lehető legjobbat kell elhozni,ez nem is lehet kérdés!
Muslérákkal meg Guaítakkal meg ne is nevettessetek,ide nem futottak még kategóriás kapus kell (pláne,hogy a védelmünk már szeptembertől szedett-vedett! )
neked ez a muslera a vesszőparipád :D pedig nem rossz kapus :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.04.19. 23:09:04

visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.19. 22:19:49

Lego írta:
visca el barca írta:továbbra is szánalmas opció. 26 éves, sehol nem alkotott semmit. szégyen h ilyen nevek szoba kerülnek. abszolut s porolos verzionak tartom...
egy barcelonánál ne legyen ilyen h mozdítható e vagy sem. ez az a poszt amin nem kell spórolni. fene se akar még egy enke (rip) dutruel, bonano féle borzalmas időszakot. pénzzel meg mindenki mozdítható.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.04.19. 21:27:57

Arról nem is beszélve, hogy a fizetésükön nem keveset lehetne spórolni.
Forca Barca!!!!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.19. 17:58:58

messideco írta:Casillas :lol: Még nagyobb durranás lenne, mint a Figo-transzfer anno.
De akkor már Ramost is hozzuk el mellé Hummels helyett. :lol:

Guaitát sem tartom rossz kapusnak, de számomra Ter Stegen vagy Courtois egyértelműen jobb igazolás lenne.
ab1daL
Director del Fútbol

2013.04.19. 17:07:13

Lego írta:
Nem lenne nagyobb meglepetés, ha Guaita itt kötni ki, mint amilyen anno De Gea Manchesterbe való igazolása.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
messideco
Presidente del Barça

2013.04.19. 16:40:53

Casillas :lol: Még nagyobb durranás lenne, mint a Figo-transzfer anno.
Kép
"And my heart will leave you never."
Lego
Jugador del Barça

2013.04.19. 16:36:22

Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Alcantara
Director del Fútbol

2013.04.19. 15:40:20

Ez azért elég durva összeg! Jó lenne tudni mi lehet a háttérben. Nincs pénz klasszis kapusra talán? Gondolom Neymar jövetele behatárolja a kiadásokat.
A maradékból nem lehet a Chelsea tulajdonát képező Courtois, valamint Ter Stegen jövetele sem. Mindkét helyen bolondok lennének eladni aprópénzért, csak azért, mert Barcelona a kérő neve.
Arról nem is szólva, hogy a középső védő kérdés is megoldásra vár, foltozni megint semmi értelme. ott is mélyen zsebbe kell nyúlni.

Abban igazat adok Viscanak, hogy a Valencia kapusa sehol sem bizonyított, minek ide ő? Olcsóbb a másik kettőnél? Nevetséges.
Valdesnek meg egy euróval sem adnék többet! Menjen az Anzsiba pénzt enni.

Remélem a vezetőség jól fog kijönni ebből az átigazolási szezonból, mert a jövő szezon elmehet ezen. Egyszerűbb dolguk lenne, ha nem lenne ez a Neymar leigazolási kényszer. Remélem nagyon bejön a csapatjátékban, ha már ennyi áldozatot vállalnak érte.
sjd
Llegenda del Barça

2013.04.19. 14:01:06

JOseppe írta:http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... ell-valdes
"Magyarul" továbbra is finanszírozni akarja a vezetőség, vv pofátlan fizetési igényeit.
Ez nekem nagyon azt sugallja, h a vezetőségnek fogalma sincs, hogyan fognak egy épkézláb kapust szerezni a helyére. Legalábbis gondolom nem jófejségből meg udvariaskodásból próbálják marasztalni szándéka ellenére is, hanem mert a többi lehetőséghez képest még mindig ez tűnik nekik a legjobb opciónak. Az viszont egy jó kérdés, h ez azért van, mert szerintük Courtois, ter Stegen stb. tehetségtelen valakik, vagy mert esélyünk sincs még egy ilyen kaliberű emberre sem.
BritishKnight
Capitá del Barça

2013.04.19. 13:29:23

Lionel85 írta:A Zubizarretával való konfliktusa valós és nagyrészt emiatt akar távozni.
Milyen konfliktusa van Zubival?
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
JOseppe
Jugador d'estrella

2013.04.19. 12:16:39

http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... ell-valdes
"Magyarul" továbbra is finanszírozni akarja a vezetőség, vv pofátlan fizetési igényeit.Ezek után azon sem lepődnék meg, hogyha elkezdenék az újabb herce-hurcát a hosszabbításával kapcsolatban.Ami kb.5 hónapig fog tartani....(előreláthatólag persze.) :? Miért nem lehet azt mondani, hogy elfogadjuk a távozási kérelmet Victor.Köszönjük a klubért tett munkádat, sajnos ilyen fizetési igényekre nem futja a klubnak, mert ez túl sok egy szerződés hosszabításhoz. :idea:
Visca!!Igazad van.De valakit igenis találni kellesz majd a helyére,mert az is szánalmas lenne hogyha folytatódna a vezetőség - vv deal licit csata. :P
Tata:" Fontos hogy magabiztosak legyünk. Nem kérek sokat a csapattól csak azt hogy egész évben játszunk jól és nyerjünk meg mindent.".
FCB: Ter Stegen, Mário Fernandes, Hummels, Piqué, Alba, Cesc Fabregas, Busquets, Iniesta, Neymar, Messi, Griezmann. Edző: G.Tata Martino
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.16. 11:29:24

továbbra is szánalmas opció. 26 éves, sehol nem alkotott semmit. szégyen h ilyen nevek szoba kerülnek. abszolut s porolos verzionak tartom...
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.04.16. 10:27:28

Vicces, amint felhozom a Valdes témát, rögtön másnapra lehoznak ezzel kapcsolatos hírt:

http://barcanoticias.blog.hu/2013/04/16 ... es_helyere

Valaki figyeli a fórumot, az hétszentiség :P

szerk: továbbra is Ter Stegen -re szavazok.
KépKép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.15. 17:37:09

miihii írta:Én is így gondolom, valamin azt, h a háttérben már esetleg megvan a megállapodás a következő klubjával, amit egyelőre nem akarnak nyilvánosságra hozni. Nem hiszem, h habókra akarna elmenni úgy, h nincs vmi terve, ajánlata.
Agree.
Amúgy valószínűnek gondolom, hogy az Anzsit választja majd. Így megismerheti a jó kis dagesztáni kultúrát. :twisted:
miihii
KHAL

2013.04.15. 17:35:05

Lionel85 írta:Nem hiszem, hogy csak fizetésemelés miatt jelentette ki, hogy távozni akar Barcelonából. Ennél azért csak komolyabb ember, aki szavahihetőnek tűnik. A Zubizarretával való konfliktusa valós és nagyrészt emiatt akar távozni. Nem a kevés pénz miatt.
Én is így gondolom, valamin azt, h a háttérben már esetleg megvan a megállapodás a következő klubjával, amit egyelőre nem akarnak nyilvánosságra hozni. Nem hiszem, h habókra akarna elmenni úgy, h nincs vmi terve, ajánlata.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.04.15. 17:09:41

Nem hiszem, hogy csak fizetésemelés miatt jelentette ki, hogy távozni akar Barcelonából. Ennél azért csak komolyabb ember, aki szavahihetőnek tűnik. A Zubizarretával való konfliktusa valós és nagyrészt emiatt akar távozni. Nem a kevés pénz miatt.
StickyFingaz írta:Én egy Valdes---->Szczesny cserében benne lennék.
Ha ezt április 1-jén írod, még akkor is gyenge poén lett volna, de így aztán már komolyabban fogom a fejem... Akkor már inkább maradjon VV. :P
Kép
Kép
Kép
Lezárt