Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Nazario
Jugador del Barça

2010.01.01. 15:12:13

Én inkább Cristianót és Messit nem tenném be :wink: Majd a következő évtized csapatába igen.
Ronaldo VB gólkirály lett 2002-ben (+ minden díjat megkapott, amit ki lehet osztani), spanyol bajnok 2003-ban(a legértékesebb játékosa a csapatnak) és 2004-ben spanyol gólkirály. Aztán a 2006-os VB selejtezőin Dél-Amerika gólkirálya lett. 2006-ban a VB-k történetének legeredményesebb játékosa.
A goal-com szavazásán is kis fölénnyel győzött.
Nem, azért mert a brazil Realos volt!
Hát persze. :lol:

Egyébként meg hülyeség 10 évekre bontani a dolgokat, átfedések, stb.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.01.01. 15:03:58

Nazario írta:A The Sun egy Kiskegyed szintű lap.
Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldo. Csak 3 név. :)
És ezzel mit is akartál mondani? :wink: Hova férnének be szerinted? Egyértelmű, hogy Roni a futballtörténelem egyik legnagyobb csatára, de inkább a 2000-es évek előtti teljesítménye miatt... (Tudom, hogy nyert egy VB-t és 2 spanyol bajnokságot.) Azon kívül, az utóbbi 5-6 évbe többet vot sérült, mint "ép"... Rivaldo is 2000 előtt villogott igazán a Barcába, őt se tenném be ide... Még Robi Carlos talán, de akkor már inkább Maldini. (Nem, azért mert a brazil Realos volt! :wink: )

Vagy nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.01.01. 15:23:54-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Fernando
Llegenda del Barça

2010.01.01. 14:58:19

danko94 írta:
Sanama írta:De Henry meg az Arsenalos időszaka miatt van ott,ha mr így nézzük :)
De a csórója itt is összeszedett vagy 6 kupát!!!
Maradjunk annyiban, hogy egy jó 5-6 hónapot leszámítva összeszedtek Neki a többiek :roll:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.01. 14:56:29

danko94 írta:
Sanama írta:De Henry meg az Arsenalos időszaka miatt van ott,ha mr így nézzük :)
Ne haragudj de ez vicces. Ennyi erővel Krikic is összeszedett 6 kupát, vagy anno Ouleguer is nyert BL-t , Bajnokságot.....

Itt egyéni telejsítmény miatt kerülnek be, ha nem amiatt lenne, akkor csak Barca játékost látnál ott....
Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldo. Csak 3 név. Smile
Na ez meg a másik... :)
szajko
Director del Fútbol

2010.01.01. 14:54:51

MR. TROMORT777 írta: Csak megjegyezném, h Figo is játszott nálunk. :wink:
Jah, csak nem ebbe az évtizedbe. :wink:
Nazario
Jugador del Barça

2010.01.01. 14:53:09

A The Sun egy Kiskegyed szintű lap.
Rivaldo, Roberto Carlos, Ronaldo. Csak 3 név. :)
danko94
Entrenador del Barça

2010.01.01. 14:47:02

Sanama
Llegenda del Barça

2010.01.01. 14:42:34

De Henry meg az Arsenalos időszaka miatt van ott,ha mr így nézzük :)
MR. TROMORT777

2010.01.01. 14:38:56

Fecooo írta:
madridista.hu írta:péntek, 10:22 - A brit The Sun szerint az évtized futballcsapata: Buffon; Cafú, Cannavaro, Puyol, Maldini; Zidane, Figo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo; Messi, Henry.
ez a nem semmi :D

az ÉVTIZED csapatában 3 JELENLEGI Barca játékos :D

minden fronton tarolt a csapatunk :lol: (mondjuk itt "csak" 3 játékosunk szerepel :P ) (mondjuk R10 is a Barca-időszaka miatt van ott ;) )

Csak megjegyezném, h Figo is játszott nálunk. :wink:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.01.01. 14:27:59

madridista.hu írta:péntek, 10:22 - A brit The Sun szerint az évtized futballcsapata: Buffon; Cafú, Cannavaro, Puyol, Maldini; Zidane, Figo, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo; Messi, Henry.
ez a nem semmi :D

az ÉVTIZED csapatában 3 JELENLEGI Barca játékos :D

minden fronton tarolt a csapatunk :lol: (mondjuk itt "csak" 3 játékosunk szerepel :P ) (mondjuk R10 is a Barca-időszaka miatt van ott ;) )
El fanático
Entrenador del Barça

2009.12.28. 20:06:06

Buonanotte állapota stabilizálódott, a következő 7 hónapot biztosan kihagyja - bár ezek után a nyári átigazolási szezon sem fogja érinteni, mivel valószínűleg egy ilyen baleset után nem veszi meg őt egy klub sem, marad a Rivernél.
Kép
House
Entrenador del Barça

2009.12.27. 19:50:43

socio66 írta:
bali 15 írta: Uramisten, a Messi utáni legjobb Argentin focistáról van szó
:?:
eddig nem is ismertem..
persze jobbulást neki.
Én sem ismerem, de addig nincs értelme beszélni a "Messi utáni legjobb" argentín focistáról, amíg Messi vissza nem vonul. 8)
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.27. 19:39:08

Nem ismerem a játékost, de az, hogy kocsmából mentek haza...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
El fanático
Entrenador del Barça

2009.12.27. 19:32:49

bali 15 írta: Azt írták hogy amikor a kocsiból kihúzták ő maga mondta meg hogy megcsúszott(eső volt), szóval biztos nem volt részeg.
Aki tud az nézzen róla a youtube-on valamit.
Kép

Ennyire zúzta meg a kocsit, ami egy Peugeot, ha jól láttam... Kocsmából tartottak a 65-ös úton Santa Fé felé, a 3 srác, akik meghaltak odavalósiak voltak.
Buonanotte tüdősérülése súlyos, az orvosok 72 óráig még nem mondanak semmit, a játékosnak pszichológus jelenlétében mondják majd meg, hogy a balaesetben meghaltak a barátai.
A kórházban meglátogatta a River új elnöke, Daniel Passarella is és a klub vezető orvosa is jelen van.

forrás: moments24
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2009.12.27. 16:58:37

senzu írta: szerintem ezzel rohadtul nem a katalánokra gondolt... hanem arra, hogy a "magyarok" nagy része lesz*rja a szlovákiai/erdélyi magyarokat
Csak szeretném jelezni, hogy Vajdaságban is élünk egy páran :wink:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
bali 15
Director del Fútbol

2009.12.27. 16:44:53

Fernando írta:
Victor_Valdes írta:Szerintem LG úgy értette, hogy a mostani Magyarországban élő magyarok nagy része nem törődik a gúnyhatáron túl élő magyarokkal, és ez zavarta :) .
Persze. Nem csak őt zavarja, hanem engem is. Mivel nekem is van kint élő rokonom... De a két helyzet más.
Ja. Egészen más. Tényleg nem verik őket mint a szlovákiai magyarokat.
És 1977 óta van saját kormányuk, semmit sem panaszkodhatnak. És az a fura hogy senki sem nézi le őket, csak elég gáz hogyha valaki Spanyolnak nevezi őket akkor harapnak.

Ma jutottam géphez, így csak most olvastam én is... Szomorú hír remélem felépül, annyit tudok, hogy már magánál van, de az orvosa még nem tudja megmondani, hogy túl van e az életveszélyen, a tüdősérülése miatt. Egyetértek azzal, hogy nagyszerű, sőt zseniális játékos, a korához képest. És nem csak azért szeretem, mert River-es vagyok(Salas miatt), hanem tényleg hihetetlen dolgokat tud a srác. Aki még nem látta játszani, annak érdemes lesz utána nézni egyik meccsen Wink Csak épüljön fel szegény... Crying or Very sad
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.27. 15:54:32

Victor_Valdes írta:Szerintem LG úgy értette, hogy a mostani Magyarországban élő magyarok nagy része nem törődik a gúnyhatáron túl élő magyarokkal, és ez zavarta :) .
Persze. Nem csak őt zavarja, hanem engem is. Mivel nekem is van kint élő rokonom... De a két helyzet más.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.27. 15:44:34

Szerintem LG úgy értette, hogy a mostani Magyarországban élő magyarok nagy része nem törődik a gúnyhatáron túl élő magyarokkal, és ez zavarta :) .
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.27. 15:33:36

LG írta:
Fernando írta:Igen ezt leírtam én is korábban. Imádom a Barcát, én is élek halok érte, de nem érdekel Katalónia függetlensége semmilyen fokon, már csak azért sem mert spanyol szurkoló vagyok. Engem nem érint az ottani helyzet, és nem is fog.
Azért pl. én szlovákiai magyarként vmennyire át tudom érezni a helyzetüket, ahogy a többi kisebbségét is. Így szurkolok nekik, de természetesen nekik sincs reális esélyük a függetlenedésre. Sajnos egész Európában nagy fos helyzetbe vannak a kisebbségek.
Az viszont szomorú, h sokan mások is így gondolkoznak, mint az idézett két derék legény :?

A másik oldalról, ami a labdarúgást illeti, itt viszont nagyon vesztenének mind a spanyolok, mind a katalánok a különszakadással.
Legyél olyan kedves és világosíts föl a szavaiddal való szurkálódás helyett, hogy miért lenne jó egy esetleges különválás? Mert odáig értem, hogy le van fikázva a gondolkodás módom, de napirendre nem tudok térni felette, hogy miért. És azt sem értem, hogy Téged miért érint ennyire egy Tőled elég távol lévő dolog? Elnyomásban élnek? Verik őket? Ölik őket? Üldözik? Nem. Használhatják a saját nyelvüket. Minden adott nekik. Bár én sokat nem értek hozzá, de örülnék ha ebben fölvilágosítanál. A szlovákiai magyarok és Katalónia helyzete elég érdekes összehasonlítás, és szerintem nem is helytálló. Még egyszer, várom a felvilágosításod... mert ez már tényleg eléggé érdekel amellett, hogy dühít. Miért örülnél a különválásnak? Nem értek egyes fórumozókat. Ha mondjuk 50 évvel ezelőtt élnénk érteném a szavaid mély mondanivalóját.
socio66

2009.12.27. 15:24:30

bali 15 írta: Uramisten, a Messi utáni legjobb Argentin focistáról van szó
:?:
eddig nem is ismertem..
persze jobbulást neki.
salas9
Entrenador del Barça

2009.12.27. 15:14:45

bali 15 írta:Micsodaaaa!!!!?????
Tényleg? Az egyik kedvencemről van szó!!!! Sokszor hozom fel a nevét az átigazolások topicban. :shock: :shock: :shock:
Uramisten, a Messi utáni legjobb Argentin focistáról van szó(véleményem szerint)!! Remélem majd feldolgozza valahogy.
Nem értem hogy Maradona miért nem hívja be őt!! :evil: :evil:
Ja azért mert az ő szívecsücske Boca Juniorsa nagy riválisánál játszik a River Plate-nél.
Ma jutottam géphez, így csak most olvastam én is... Szomorú hír remélem felépül, annyit tudok, hogy már magánál van, de az orvosa még nem tudja megmondani, hogy túl van e az életveszélyen, a tüdősérülése miatt. Egyetértek azzal, hogy nagyszerű, sőt zseniális játékos, a korához képest. És nem csak azért szeretem, mert River-es vagyok(Salas miatt), hanem tényleg hihetetlen dolgokat tud a srác. Aki még nem látta játszani, annak érdemes lesz utána nézni egyik meccsen :wink: Csak épüljön fel szegény... :cry:
Kép
Roniee21
Capitá del Barça

2009.12.26. 22:03:50

senzu írta: "magyarok" nagy része lesz*rja a szlovákiai/erdélyi magyarokat

Off:azok d.goljenek meg :evil:

On:Egyébként azzal egyetértek,hogy ha a válogatottakat különszednék: katalánok-spanyolok,azzal mindenki csak rosszul járna. Meg elvileg nem úgyvan,hogy akik már szerepeltek válogatottban pl. Xaviék spanyol,az már nem szerepelhet más válogatottban.(azt tudom,hogy a jelenlegi katalán válogatottban szerepelhetnek,de azért mert a Fifánál nincs "elismerve")
bali 15
Director del Fútbol

2009.12.26. 21:34:07

El fanático írta:
lluisllach89 írta:Diego Buonanotte súlyos karambolt élt túl, ő vezetett, a három másik utas-akik közeli barátai voltak- mind meghalt.

http://www.goal.com/en/news/585/argenti ... r-accident
Pont most akartam bemásolni ezt a hírt...

Rémes... :(

Remélem felépül és tudja majd folytatni a pályafutását. Nagyon vártam őt Európába, persze leginkább a spanyol bajnokságba - az Atletico Madrid érdeklődött utána, ha jól emlékszem.
Micsodaaaa!!!!?????
Tényleg? Az egyik kedvencemről van szó!!!! Sokszor hozom fel a nevét az átigazolások topicban. :shock: :shock: :shock:
Uramisten, a Messi utáni legjobb Argentin focistáról van szó(véleményem szerint)!! Remélem majd feldolgozza valahogy.
Nem értem hogy Maradona miért nem hívja be őt!! :evil: :evil:
Ja azért mert az ő szívecsücskeBocaJuniorsa nagy riválisánál játszik a River Plate-nél.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.12.26. 21:33:53

LG írta:Azért pl. én szlovákiai magyarként vmennyire át tudom érezni a helyzetüket, ahogy a többi kisebbségét is. Így szurkolok nekik, de természetesen nekik sincs reális esélyük a függetlenedésre. Sajnos egész Európában nagy fos helyzetbe vannak a kisebbségek.
Az viszont szomorú, h sokan mások is így gondolkoznak, mint az idézett két derék legény :?

A másik oldalról, ami a labdarúgást illeti, itt viszont nagyon vesztenének mind a spanyolok, mind a katalánok a különszakadással.
LG! Nem is tudtam, hogy határon túli magyar vagy. Persze ez semmit nem változtat meg, de akkor kérlek enged meg, hogy bocsánatot kérjek a határon inneni magyarság nevében is a jellemtelenségeinkért, amit veletek szemben elkövettünk az elmúlt 90(de főként 70) év alatt. Európában sajnos igen rossz a kisebbségek helyzete, de nem is várhatunk mást attól az Európától,ahol nyelvtörvények vannak és Benes dekrétumok. A nagy Európa egy kisebbségi ügyet sem volt képes megoldani. Megkockáztatom nem is akart. Csak magunkban bízhatunk, mint ahogy a katalánok is. Viszont egymást minden tekintetben támogatnunk kell, akár pusztán emberi erkölcs által vezérelve. Mert ki értheti meg a katalánok fájdalmát, ha nem mi és viszont? Ha mi érzéketlenek vagyunk, akkor másoktól sem várhatjuk el az együttérzést. Márpedig szerintem igenis jogos követelés lenne az _Eu-val szemben a megbánás és az együttérzés. Szomorú tényleg,hogy egyes magyar emberek így gondolkodnak.
senzu
Entrenador del Barça

2009.12.26. 21:14:59

socio66 írta:
LG írta:Az viszont szomorú, h sokan mások is így gondolkoznak, mint az idézett két derék legény :?
Egyrészt miért vállalnék egy olyan néppel szolidaritást,akik talán nem is tudják,hogy hol van Magyarország? Mintha őket érdekelné, hogy nálunk milyen problémák vannak,hogy alapból mi van velünk.
Ahogy írtad,nálunk is vannak problémák,bőven,inkább ezeket kellene rendbe tenni,minthogy itt Katalónia függetlenségéért kardoskodni.
Elhiszem,hogy nehéz nekik,meg sok megpróbáltatásban volt részük a történelem során,de ha valaki,akkor mi tudjuk,milyen a nehéz sors.
Velünk ki foglalkozik?
szerintem ezzel rohadtul nem a katalánokra gondolt... hanem arra, hogy a "magyarok" nagy része lesz*rja a szlovákiai/erdélyi magyarokat
Lezárt