Fernando írta:Victor_Valdes írta:Szerintem LG úgy értette, hogy a mostani Magyarországban élő magyarok nagy része nem törődik a gúnyhatáron túl élő magyarokkal, és ez zavarta

.
Persze. Nem csak őt zavarja, hanem engem is. Mivel nekem is van kint élő rokonom... De a két helyzet más.
Ja. Egészen más. Tényleg nem verik őket mint a szlovákiai magyarokat.
És 1977 óta van saját kormányuk, semmit sem panaszkodhatnak. És az a fura hogy senki sem nézi le őket, csak elég gáz hogyha valaki Spanyolnak nevezi őket akkor harapnak.
Ma jutottam géphez, így csak most olvastam én is... Szomorú hír remélem felépül, annyit tudok, hogy már magánál van, de az orvosa még nem tudja megmondani, hogy túl van e az életveszélyen, a tüdősérülése miatt. Egyetértek azzal, hogy nagyszerű, sőt zseniális játékos, a korához képest. És nem csak azért szeretem, mert River-es vagyok(Salas miatt), hanem tényleg hihetetlen dolgokat tud a srác. Aki még nem látta játszani, annak érdemes lesz utána nézni egyik meccsen Wink Csak épüljön fel szegény... Crying or Very sad