Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
a sajt a borkóstolás fontos kellékechonggy írta:gondolod,a sajtot tudom,miért kértem?
És gondolod én hogy értem haza Június 12. én?:D XDchonggy írta:fogalmam sincs...jött,hogy nekem onnan most le kell ugornom...gondolod,a sajtot tudom,miért kértem?sjay írta:És azt mégis míért?chonggy írta:am én igy eléggé beteg srác vagyok,minden hülyeséget bevállalok,ha a haverjaimmal vagyok,mert tudom,hogy nem fognak beárulni...
jah,és egyszer majdnem leugrottam egy legalább 5 méter magas száraz-hidról,az akkori csajom mentett meg..
Azigen csongi.chonggy írta:meg nehogy a csaj apja keljen hazavigye...johdepp írta:bocs, hogy belepofázok a meghitt családi együttlétbe, de van egy jó hírem, V_V!mivel még nem múltál el 18, így nyugodtan mehet a party a csajjal, hiába nincs 14. csak munkaruha legyen, nehogy kis kutyakergetők legyenek az akcióból.
Szerintem ha a papa éjjel egykor a csaj szobájában találja, akkor csak az ajtóig viszi el, de azt igen erőteljesenchonggy írta: meg nehogy a csaj apja keljen hazavigye...
Egyszer annyi csokit bezabáltam a teszkóba hogy megfájdult a hasamVictor_Valdes írta:Rendőrségi ügyem is volt, bár csak apró.
De az is azért mert ge.ci volt a rendőr.
teszkóba bementünk..és belekezdtünk ott enni a csipszet. És kiakadt a biztonsági őr, bár biztos jó állapotban is voltunk.Spanom meg elkezdett ott pofázni neki, hogy: Anyám itt dolgozott a zöldésg osztályon!! Részlegvezető volt!!
![]()
Erre kattant be igazán.
Amugy, elállt az eső, de a csaj elment aludni.![]()
fogalmam sincs...jött,hogy nekem onnan most le kell ugornom...gondolod,a sajtot tudom,miért kértem?sjay írta:És azt mégis míért?chonggy írta:am én igy eléggé beteg srác vagyok,minden hülyeséget bevállalok,ha a haverjaimmal vagyok,mert tudom,hogy nem fognak beárulni...
jah,és egyszer majdnem leugrottam egy legalább 5 méter magas száraz-hidról,az akkori csajom mentett meg..
meg nehogy a csaj apja keljen hazavigye...johdepp írta:bocs, hogy belepofázok a meghitt családi együttlétbe, de van egy jó hírem, V_V!mivel még nem múltál el 18, így nyugodtan mehet a party a csajjal, hiába nincs 14. csak munkaruha legyen, nehogy kis kutyakergetők legyenek az akcióból.
És azt mégis míért?chonggy írta:am én igy eléggé beteg srác vagyok,minden hülyeséget bevállalok,ha a haverjaimmal vagyok,mert tudom,hogy nem fognak beárulni...
Mi is volt a 2. pont amit írtál ?Victor_Valdes írta:Hát nem is tudom. Párat elmesélek azért.
ugye volt ez amikor egy éjszaka sikerült 20k-s számlát csinálni.
Előttünk lévő kábeltévés dobozt éjszaka hajnalba haver bicklijével félrészegen kitörtem.
Meg szilveszterbe, havernál tartottuk. Eleve az egész uberbrutál volt.![]()
Szal a lényeg, pipa aztalon töltöm megfelé. Ülnék le. Leboritottam mindent az asztalról élen egy gyertyával is (nem tudom hogy került oda) függöny begyulladt.![]()
Alig sikerült eloltani félig el is égett kb. meg srácnak ilyen kaukázusi medveölője van. Azon lovagoltunk .
Szerk.: Perreróék cuccát annó törölték. Ezt nem fogják. Tüntetünk.
csodálkozol?Victor_Valdes írta:Az de kész.![]()
Hozzám se szólt egész uton, nem is köszönt.
Kiváncsi lennék Slither meg Ozsi arcára, amikor meglátják hnapS.Agüero írta:Amúgy sikerült az utolsó 10 perceben nektek vagy 10 piramist alkotnotok.
haverokkal majdnem felgyújottunk egy sörpadotchonggy írta: nem lenne rossz,ha most mindenki leirná,mi a legnagyobb hülyeség,amit elkövetett,röhögjünk egy jót...
Victor_Valdes írta:
de várj, slusszpoén.
Ugy izé minden. És utak tele fával meg minden. Hivom mutert nem jön értem. Fater pesten. Mondom fain.
Mondom csajnak szólj apádnak vigyen már haza.Szól apjának. Nem visz. Kimegyünk nappaliba, mondom faterjának:
Akkor kénytelen leszek itt aludni. Ezután szó nélkül hazavitt. Azt hittem uton hazafelé, hogy belemegy valami fába vagy valami, hogy végezzen velem.
jól feltaláltad magad...el tudom képzelni,mentek haza..."na fiam,ebben az erdőben laksz,ugye?"...Victor_Valdes írta:de várj, slusszpoén.gygerike írta:Victor_Valdes írta:na szal,
1 fiuk nem érdekelnek
2 az állatoktól sem áll fel a libidóm
3 téll nem egy szarakodós fajta
4 elég sokáig eljutottam már, hála egy rohadt bagy viharnak, és áramszünetnek.
5 15 vagyok büszkén vállalom
6 tudom korán kezdtem, ez van
7 kiváncsian várom hány ezer hsz érkezik mig ezt megirom.
Pedig milyen sokan rühellik az áramszünetetGondolom neked nincs bajod vele
:D
Ugy izé minden. És utak tele fával meg minden. Hivom mutert nem jön értem. Fater pesten. Mondom fain.
Mondom csajnak szólj apádnak vigyen már haza.Szól apjának. Nem visz. Kimegyünk nappaliba, mondom faterjának:
Akkor kénytelen leszek itt aludni. Ezután szó nélkül hazavitt. Azt hittem uton hazafelé, hogy belemegy valami fába vagy valami, hogy végezzen velem.
Matisz nagypapalui1698 írta:Vannak olyanok akiknek ilyen idősen már unokái vannak, szóval...Victor_Valdes írta:6 tudom korán kezdtem, ez van
Hol a hiba?
http://file.qip.ru/video/24vTeRkV/b8a3b299_fanat.html