Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sahtar szerintem csak a barca és a mu ellen esélytelen. bármelyik másik csapatot kiejthetik.Barcaman14 írta:Hát, a Sahtar elég rendesen elintézte a Romát. Nem könnyű ellenfél az ukrán csapat. Nagyon gyorsak és technikásak a brazil különítménynek köszönhetően. De a következő kört már nem hiszem hogy túlélik.
Ma: Spurs-Milan: Nem nagoyn tudnám megtippelni hogy ki megy tovább. Nyilván a Milannak gólt kell rúgnia, de ha kinyilnak könnyen a Roma sorsára juthatnak. A Tottenham is hasonlóan gyors csapat mint az ukránok. Ezzel együtt én képesnek tartom a Milant a továbbjutásra, viszont ahhoz a legjobb arcukat kell hogy mutassák. Ránk nézve, előnyösebb lenne egy Milan továbbjutás szerintem. Tippem: 1-2!
Schalke-Valencia: Nagyon szurkolok a Valenciának! A Schalke a legszürkébb csapat a nyolcaddöntőben. Ugyan nem láttam az odavágót, de lényegesen jobban járna futballvilág egy spanyol továbbjutással. Ettől függetlenül nehéz meccs lesz ez, hosszabbítást sejtek. Tippem: 1-1! Hosszabításban 1-3!
Hol kell aláírni?messideco írta: Holnap Tottenham-Schalke továbbjutás
Ezt aláírom, viszont az ukrán csapatot meg erősebbnek tartom ezt már a párharc előtt is kifejtettem, s bárkire veszélyesek lehetnek!Legyen jó meccs izgalmas az is, s jusson tovább aki jobban megérdemliBoixos írta:a Roma bárkivel, bármit képes játszani, simán le is zakózhatnak és meg is törhetik az ukránokat. sztem az utóbbi fog történni.Bob_Marley írta:Azért ez meglepő szerintem, nem mintha nem lenne esélye a Romának, de hogy a gyors brazilok majd megint gondot jelentenek a komótos olaszoknak ebben biztos vagyok, semmit nem kell kockáztasson a Donyeck, számomra hatalmas meglepetés lenne, ha hazai pályán gyakorlatilag 2 gólos előnyt eladnának!Vissza állnak, s kontrából ízekre szedik a Romát!
ráadásul a hétvégén derby di roma ugye, úgyhogy nagyon szép hetet is kerekíthetnek a srácok.
úgy érzem, fognak is.
a Roma bárkivel, bármit képes játszani, simán le is zakózhatnak és meg is törhetik az ukránokat. sztem az utóbbi fog történni.Bob_Marley írta:Azért ez meglepő szerintem, nem mintha nem lenne esélye a Romának, de hogy a gyors brazilok majd megint gondot jelentenek a komótos olaszoknak ebben biztos vagyok, semmit nem kell kockáztasson a Donyeck, számomra hatalmas meglepetés lenne, ha hazai pályán gyakorlatilag 2 gólos előnyt eladnának!Vissza állnak, s kontrából ízekre szedik a Romát!
Régebben én is feltettem ezt a kérdést valahol. Talán pont ezen a fórumon. De a válasz mindig az volt (és magam is ezt a választ hoztam meg), amit te is írtál a végén: a lóvé. Üzlet. Ugyanis sokkal több gigaklub van, mint ahány bajnok minden évben. Ugye ez evidens. Sokkal kevesebb profitja lenne maguknak a kluboknak, de Platini papáéknak is a BL-ből, ha nem lenne ennyi nagycsapat, csak minden bajnok csapna össze.Boixos írta:én azt sem értem, h a blben mit keresnek egy-egy bajnokság 2-3-4. helyezettjei? nekik mi közük van a BAJNOKOKhoz? miért nem küldik ezeket ebbe az eligába, a bl mezőnye meg lehet, h ritkább lenne, viszont nem játszana egy-egy élcsapat évente 300 meccset.
persze, tudom, a lóvéról van szó, azért néz ki így ez az egész...
de ettől még nem fog tetszeni.
Nem is hiszem, hogy lehet ezen változtatni. A második mindig második lesz.d írta:Egyébként pedig a "második" kupa mindig is messze érdektelenebb lesz, mint a BL. Ezerszer megpróbálták megreformálni, összevonták a KEK-et az UEFA kupával, átnevezték, csoportkörösre csinálták, mégis nézettségben sehol nincs a Bl-hez képest. Ezen nem hiszem, hogy fognak tudni változtatni.
okés, ez a jelenlegi egy működő rendszer, ezt abszolút elismerem.faithnomore írta:bevallom őszintén, hogy akkor 2 megoldás lenne reális ha a te gondolatmenetedet követnénk:Boixos írta:én azt sem értem, h a blben mit keresnek egy-egy bajnokság 2-3-4. helyezettjei? nekik mi közük van a BAJNOKOKhoz? miért nem küldik ezeket ebbe az eligába, a bl mezőnye meg lehet, h ritkább lenne, viszont nem játszana egy-egy élcsapat évente 300 meccset.
1- csak élbajnokságok bajnokcsapatai
lehet izgalmas lenne, de kevesen lennének, csomó bevétel esne ki
2- európai bajnokcsapatok
szerintem nem kell annyira részletezni, nem biztos hogy sok nézőt vonzana hogy Barca, MU vagy Inter játszik a Lichtensteini címvédővel
bevallom őszintén, hogy akkor 2 megoldás lenne reális ha a te gondolatmenetedet követnénk:Boixos írta:én azt sem értem, h a blben mit keresnek egy-egy bajnokság 2-3-4. helyezettjei? nekik mi közük van a BAJNOKOKhoz? miért nem küldik ezeket ebbe az eligába, a bl mezőnye meg lehet, h ritkább lenne, viszont nem játszana egy-egy élcsapat évente 300 meccset.
Szerintem ezzel a véleménnyel kisebbségben vagy. A többség így szereti, ezért is van ebben a lóvé.Boixos írta:én azt sem értem, h a blben mit keresnek egy-egy bajnokság 2-3-4. helyezettjei? nekik mi közük van a BAJNOKOKhoz? miért nem küldik ezeket ebbe az eligába, a bl mezőnye meg lehet, h ritkább lenne, viszont nem játszana egy-egy élcsapat évente 300 meccset.
Ezzel viszont nem értek egyet. Úgy gondolom, h ezen csapatok nélkül sokat csökkenne a BL színvonala és értéke. Másrészt óriási hátrány is lenne az aktuális bajnok csapatnak, h a riválisainak nem kéne két fronton helyt állnia(hisz valószínűleg az EL-t ugyanúgy leszarnák, mint most). A Bajnokok Ligája megnevezés valóban nem korrekt, de a sorozat sztem úgy jó, ahogy van, Európa elitje játszik benne.Boixos írta:én azt sem értem, h a blben mit keresnek egy-egy bajnokság 2-3-4. helyezettjei? nekik mi közük van a BAJNOKOKhoz? miért nem küldik ezeket ebbe az eligába, a bl mezőnye meg lehet, h ritkább lenne, viszont nem játszana egy-egy élcsapat évente 300 meccset.
persze ettől még nem tetszik.