Bajnokok Ligája & Európa Liga 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
messideco
Presidente del Barça

2011.03.09. 20:26:32

Fecoo:milyen érzések kavarognak benned a tegnap esti eredmények után? Három kedvenc csapatod közül kettő kiesett :(
Kép
"And my heart will leave you never."
socio66

2011.03.09. 15:35:40

ma a schalke továbbmegy szerintem,elég rendesen rákoncentrálnak idén a bl-re,mintha nem is ugyanaz a csapat játszana itt és a bajnokságban. idegenben az 1-1 tökéletes,otthon be fogják húzni.
a tottenham pedig elvileg esélyes,de szerintem benne van hogy nem tudják majd átlépni a saját árnyékukat. sok nagycsapatot vertek már meg idén,de ez most új szitu lesz nekik,ha más nem is,a rutin a milan mellett szól.
bármi legyen is,jó érzés lesz nyugodtan hátradőlve,tudva hogy mi már továbbmentünk,nézni a meccseket. :)
daffy
Madridista

2011.03.09. 15:24:26

Barcaman14 írta:Hát, a Sahtar elég rendesen elintézte a Romát. Nem könnyű ellenfél az ukrán csapat. Nagyon gyorsak és technikásak a brazil különítménynek köszönhetően. De a következő kört már nem hiszem hogy túlélik.

Ma: Spurs-Milan: Nem nagoyn tudnám megtippelni hogy ki megy tovább. Nyilván a Milannak gólt kell rúgnia, de ha kinyilnak könnyen a Roma sorsára juthatnak. A Tottenham is hasonlóan gyors csapat mint az ukránok. Ezzel együtt én képesnek tartom a Milant a továbbjutásra, viszont ahhoz a legjobb arcukat kell hogy mutassák. Ránk nézve, előnyösebb lenne egy Milan továbbjutás szerintem. Tippem: 1-2!

Schalke-Valencia: Nagyon szurkolok a Valenciának! A Schalke a legszürkébb csapat a nyolcaddöntőben. Ugyan nem láttam az odavágót, de lényegesen jobban járna futballvilág egy spanyol továbbjutással. Ettől függetlenül nehéz meccs lesz ez, hosszabbítást sejtek. Tippem: 1-1! Hosszabításban 1-3! :)
sahtar szerintem csak a barca és a mu ellen esélytelen. bármelyik másik csapatot kiejthetik.
mára: milan kiesik hiba nélkül :), a schalke leixel a valenciával és hosszabbításban jön rrraúúúl és továbblövi a németeket.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.09. 15:19:18

Hát, a Sahtar elég rendesen elintézte a Romát. Nem könnyű ellenfél az ukrán csapat. Nagyon gyorsak és technikásak a brazil különítménynek köszönhetően. De a következő kört már nem hiszem hogy túlélik.

Ma: Spurs-Milan: Nem nagoyn tudnám megtippelni hogy ki megy tovább. Nyilván a Milannak gólt kell rúgnia, de ha kinyilnak könnyen a Roma sorsára juthatnak. A Tottenham is hasonlóan gyors csapat mint az ukránok. Ezzel együtt én képesnek tartom a Milant a továbbjutásra, viszont ahhoz a legjobb arcukat kell hogy mutassák. Ránk nézve, előnyösebb lenne egy Milan továbbjutás szerintem. Tippem: 1-2!

Schalke-Valencia: Nagyon szurkolok a Valenciának! A Schalke a legszürkébb csapat a nyolcaddöntőben. Ugyan nem láttam az odavágót, de lényegesen jobban járna futballvilág egy spanyol továbbjutással. Ettől függetlenül nehéz meccs lesz ez, hosszabbítást sejtek. Tippem: 1-1! Hosszabításban 1-3! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
9Dave
Capitá del Barça

2011.03.09. 15:02:44

A tippem mind2 mai BL meccsre 2-1
(Tottenham-Milan,Schalke-Valencia)

Tottenham és Schalke továbbjutást akarok :!:
Kép
"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.03.09. 08:57:26

messideco írta: Holnap Tottenham-Schalke továbbjutás :?:
Hol kell aláírni?
Jó lenne, de azért nem lesz olyan egyszerű. A Milan most elég jó formában van, nem szabad őket leírni, bár a Tottenham otthon mindig nagyon harcos. Egy 35 százalékot azért adnék a Milan továbbjutására.
A Schalke-Valenciara még a párharc előtt mondtam, h abszolút 3 esélyes, és úgy gondolom, h az maradt most is. A Schalke-nak az első meccses idegenben elért 1-1 egy kicsi előnyt jelent, úgyhogy 55 százalékot adok rá, h továbbmennek. Ezen a meccsen a hosszabbítás is könnyen benne lehet a pakliban.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.03.09. 08:24:10

sajnos a Roma papírformát játszott, ez a sima is benne volt a pakliban.
ennyi a különbség egy rendezett hátterű és egy kuplerájban létező klub között.
boriello és mexes pedig elmehetnek oda, ahova gondolom.
PUYOL-XAVI-INIESTA
messideco
Presidente del Barça

2011.03.08. 22:50:22

Romáék meg...-ták. Az olasz foci egyre lejjebb és lejjebb süllyed, ezúttal egy kelet-európai, egy ukrán csapat állítja meg a Romát.
Holnap Tottenham-Schalke továbbjutás :?:
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.03.08. 22:34:59

Sahtar 3-0.
1-0nál kihagyott Boriello 11-es, + egy Mexes 2sárgás piros.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.08. 19:44:09

Boixos írta:
Bob_Marley írta:Azért ez meglepő szerintem, nem mintha nem lenne esélye a Romának, de hogy a gyors brazilok majd megint gondot jelentenek a komótos olaszoknak ebben biztos vagyok, semmit nem kell kockáztasson a Donyeck, számomra hatalmas meglepetés lenne, ha hazai pályán gyakorlatilag 2 gólos előnyt eladnának!Vissza állnak, s kontrából ízekre szedik a Romát!
a Roma bárkivel, bármit képes játszani, simán le is zakózhatnak és meg is törhetik az ukránokat. sztem az utóbbi fog történni.
ráadásul a hétvégén derby di roma ugye, úgyhogy nagyon szép hetet is kerekíthetnek a srácok.
úgy érzem, fognak is.
Ezt aláírom, viszont az ukrán csapatot meg erősebbnek tartom ezt már a párharc előtt is kifejtettem, s bárkire veszélyesek lehetnek!Legyen jó meccs izgalmas az is, s jusson tovább aki jobban megérdemli :lol:
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.03.08. 19:28:57

Bob_Marley írta:Azért ez meglepő szerintem, nem mintha nem lenne esélye a Romának, de hogy a gyors brazilok majd megint gondot jelentenek a komótos olaszoknak ebben biztos vagyok, semmit nem kell kockáztasson a Donyeck, számomra hatalmas meglepetés lenne, ha hazai pályán gyakorlatilag 2 gólos előnyt eladnának!Vissza állnak, s kontrából ízekre szedik a Romát!
a Roma bárkivel, bármit képes játszani, simán le is zakózhatnak és meg is törhetik az ukránokat. sztem az utóbbi fog történni.
ráadásul a hétvégén derby di roma ugye, úgyhogy nagyon szép hetet is kerekíthetnek a srácok.
úgy érzem, fognak is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.08. 19:26:11

Azért ez meglepő szerintem, nem mintha nem lenne esélye a Romának, de hogy a gyors brazilok majd megint gondot jelentenek a komótos olaszoknak ebben biztos vagyok, semmit nem kell kockáztasson a Donyeck, számomra hatalmas meglepetés lenne, ha hazai pályán gyakorlatilag 2 gólos előnyt eladnának!Vissza állnak, s kontrából ízekre szedik a Romát!
Kép
Kép
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.03.08. 19:24:09

mindkét fronton sima továbbjutást várok:

FCB-arsenal 3-0
donyeck-ASR 0-2
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.03.08. 17:14:26

A mai másik meccsen is sok izgalom várható. A nap folyamán a legtöbb elhangzott, vagy olvasott véleményből azt szűrtem le hogy a Romat szinte teljesen esélytelennek érzik. Mondjuk ezt van mire alapozni. A Sahtar még nem is kapott ki jelenlegi stadionjában ( ez vagy 60 meccset jelent :shock: ) ami még úgy is elképesztő hogy egyetlen igazi ellenfelük a Kijev. De azért kapott már ott ki Arsenal is...
Szóval bomba erősek az ukrán(brazilok), de én úgy érzem hogy benne lóg a levegőben egy Roma győzelem vagy akár továbbjutás. Nem tudom igaázból hogy ezt mire alapozom, pusztán megérzés. :) Mindenesetre minden szinten tökéletes produkcióra lesz szükségük. A védelemben és elől egyaránt. Tippem: 1-3!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
MatyiG
Adminisztrátor

2011.03.08. 17:03:32

Mai meccsekre tippeim:
Barca 3-0 Arsenal
Shaktar 0-1 Roma
Schalke 1-1 Valencia
Spurs 2-1 Milan
:wink:
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.02.26. 16:49:26

Boixos írta:én azt sem értem, h a blben mit keresnek egy-egy bajnokság 2-3-4. helyezettjei? nekik mi közük van a BAJNOKOKhoz? miért nem küldik ezeket ebbe az eligába, a bl mezőnye meg lehet, h ritkább lenne, viszont nem játszana egy-egy élcsapat évente 300 meccset.
persze, tudom, a lóvéról van szó, azért néz ki így ez az egész...
de ettől még nem fog tetszeni.
Régebben én is feltettem ezt a kérdést valahol. Talán pont ezen a fórumon. De a válasz mindig az volt (és magam is ezt a választ hoztam meg), amit te is írtál a végén: a lóvé. Üzlet. Ugyanis sokkal több gigaklub van, mint ahány bajnok minden évben. Ugye ez evidens. Sokkal kevesebb profitja lenne maguknak a kluboknak, de Platini papáéknak is a BL-ből, ha nem lenne ennyi nagycsapat, csak minden bajnok csapna össze.

Szerintem egy Barcelona - Levadia Tallin meccs kevesebbeket köt le és kevesebb bevételt is hoz, mint mondjuk egy Barcelona - Real Madrid meccs, ha már azt nézzük, hogy egyenes kieséses szakaszban találkozhat két egynemzetiségbeli csapat, ráadásul az egyik bajnok, a másik második helyezettként van a BL-ben.

Remélem nem zavaros az írásom és érteni a lényeget. :wink: :P
Kép
Kép
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.02.26. 16:00:05

Szvsz a BL úgy a legélvezhetőbb, ahogy most van. Európa élcsapatai játszanak benne, és engem még annyi év után is kiráz a hideg, amikor leülök 5 perccel a meccs előtt a tévé elé és szól a BL-induló. Barca meccsen kívül csak akkor nézek focit, ha Real vereségre van kilátás, vagy valami nagy derbi megy egy másik bajnokságban, de egy egyeneskieséses BL találkozót bármikor képest vagyok végignézni.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Skeraj
Jugador del Barça

2011.02.26. 15:54:39

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Már régóta keresek egy olyan statisztikai oldalt ahol meglehet nézni hogy egyes játékosok mennyit futnak egy meccs alatt pl a BL-ben mert az UEFA honlapján nincs ilyen statisztika! Ha tudtuk vmi tippet adni megköszönném.

S.
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.26. 15:43:40

Nem is a komolytalan a legjobb szó rá hanem kábé olyan mintha F1-ben mondjuk a Hamilton,Vettel,Alonso defektel tolná végig a versenyeket.
Lehet hogy izgalmas versenyek lennének de onnantól kezdve elveszti az egész a varázsát hogy a legcombosabb csapatokat egyáltalán nem érdekli.
ziipp
Capitá del Barça

2011.02.25. 13:51:10

d írta:Egyébként pedig a "második" kupa mindig is messze érdektelenebb lesz, mint a BL. Ezerszer megpróbálták megreformálni, összevonták a KEK-et az UEFA kupával, átnevezték, csoportkörösre csinálták, mégis nézettségben sehol nincs a Bl-hez képest. Ezen nem hiszem, hogy fognak tudni változtatni.
Nem is hiszem, hogy lehet ezen változtatni. A második mindig második lesz. :D Talán nagyobb nézettséget még kicsikarhatnának, és valamilyen szinten ez sikerül is nekik - személy szerint nem rég kezdtem el odafigyelni az EL-re is. :D

"nekem ugyanolyan tekintélyes volt régebben a bek, a kek és még az uefa-kupa is, de én egy régivágású állat vagyok és a jelszavam: NO AL CALCIO MODERNO. Cool Very Happy"

YEAH! :D
Boixos
Llegenda del Barça

2011.02.25. 13:25:12

faithnomore írta:
Boixos írta:én azt sem értem, h a blben mit keresnek egy-egy bajnokság 2-3-4. helyezettjei? nekik mi közük van a BAJNOKOKhoz? miért nem küldik ezeket ebbe az eligába, a bl mezőnye meg lehet, h ritkább lenne, viszont nem játszana egy-egy élcsapat évente 300 meccset.
bevallom őszintén, hogy akkor 2 megoldás lenne reális ha a te gondolatmenetedet követnénk:

1- csak élbajnokságok bajnokcsapatai
lehet izgalmas lenne, de kevesen lennének, csomó bevétel esne ki

2- európai bajnokcsapatok
szerintem nem kell annyira részletezni, nem biztos hogy sok nézőt vonzana hogy Barca, MU vagy Inter játszik a Lichtensteini címvédővel
okés, ez a jelenlegi egy működő rendszer, ezt abszolút elismerem.
nekem a mögötte lévő filozófiával van problémám.
ez a légkör, ami a mostani futballt körülveszi, ez nem tetszik.
de ez egy másik történet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
faithnomore
Entrenador del Barça

2011.02.25. 13:22:49

bevallom őszintén, hogy akkor 2 megoldás lenne reális ha a te gondolatmenetedet követnénk:

1- csak élbajnokságok bajnokcsapatai
lehet izgalmas lenne, de kevesen lennének, csomó bevétel esne ki

2- európai bajnokcsapatok
szerintem nem kell annyira részletezni, nem biztos hogy sok nézőt vonzana hogy Barca, MU vagy Inter játszik a Lichtensteini címvédővel
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Boixos
Llegenda del Barça

2011.02.25. 13:15:50

a bl-t elsősorban azért hozta létre az uefa, h ellensúlyozza a nagy klubok által már régóta preferált külön európai elitliga ötletét. ezért tömték tele pénzzel és ezért indulhat több csapat azonos bajnokságokból.
nekem ugyanolyan tekintélyes volt régebben a bek, a kek és még az uefa-kupa is, de én egy régivágású állat vagyok és a jelszavam: NO AL CALCIO MODERNO. 8) :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
d
Entrenador del Barça

2011.02.25. 13:13:45

Szerintem ezzel a véleménnyel kisebbségben vagy. A többség így szereti, ezért is van ebben a lóvé. :)

Egyébként pedig a "második" kupa mindig is messze érdektelenebb lesz, mint a BL. Ezerszer megpróbálták megreformálni, összevonták a KEK-et az UEFA kupával, átnevezték, csoportkörösre csinálták, mégis nézettségben sehol nincs a Bl-hez képest. Ezen nem hiszem, hogy fognak tudni változtatni.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.02.25. 13:07:11

persze ettől még nem tetszik.
Ezzel viszont nem értek egyet. Úgy gondolom, h ezen csapatok nélkül sokat csökkenne a BL színvonala és értéke. Másrészt óriási hátrány is lenne az aktuális bajnok csapatnak, h a riválisainak nem kéne két fronton helyt állnia(hisz valószínűleg az EL-t ugyanúgy leszarnák, mint most). A Bajnokok Ligája megnevezés valóban nem korrekt, de a sorozat sztem úgy jó, ahogy van, Európa elitje játszik benne.
Lezárt