Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reméljük a Thiago ügy is ezek közé sorolható.. Amúgy csak nekem "gyanús", hogy pont őt is kiválasztották az új mez bemutatásánál? Szerintem nem véletlen, amolyan jelzésnek venném én, hogy vele is számolnak jövőre, nem az a kategória hogy "meghallgatjuk az ajánlatokat, és eladjuk 20 misiért".. Persze lehet csak én látok bele minden pozitívumot ebbe, de szerintem nem tervezzük eladni.sjd írta: Amúgy az a vicces (szomorú), hogy ez a "kérdés" is gyakorlatilag csak az újságírók fejében létezett, legalábbis ha nem hazudtak neki a klubnál azzal, h meg akarják tartani. És feltételezem még jó pár ilyen "kérdés" az ElMundo meg a sport.es agyszüleménye.
Amúgy az a vicces (szomorú), hogy ez a "kérdés" is gyakorlatilag csak az újságírók fejében létezett, legalábbis ha nem hazudtak neki a klubnál azzal, h meg akarják tartani. És feltételezem még jó pár ilyen "kérdés" az ElMundo meg a sport.es agyszüleménye.Chino írta:Na végre, örülök,hogy ez a kérdés lezárult.
Nyugi, majd összedobjuk neked rezsire, ha már egyfolytában ennyit aggódsz szerencsétlen gyerek árán. Gondolom neked kell majd kifizetni a vételár és az eladási közötti különbséget.sörvirsli írta:Na most ha végig szerencsétlenkedik még egy szezont akkor pont annyit fog érni mint Pedro,aztán jövő nyárra lesz még egy értékkel nem bíró lék a Barca hajóján.
Nekem is pont ez jutott az eszembe. Bár Pedro valószínű azért marad mert egy zacskó szotyit nem kapna érte a Barca. Viszont Alexisér még hajlandóak lennének 20-25 misit kifizetni.Barcaman1993 írta:Remélem nemsokára lesz egy ugyanilyen hír a Pedro topicban is.ab1daL írta:Mai sajtótájékoztatóján megerősítette maradását a chilei:
"Exit rumours? The club has told me they want me to continue, and I want to stay at the best club in the world."
Remélem nemsokára lesz egy ugyanilyen hír a Pedro topicban is.ab1daL írta:Mai sajtótájékoztatóján megerősítette maradását a chilei:
"Exit rumours? The club has told me they want me to continue, and I want to stay at the best club in the world."
ab1daL írta:Mai sajtótájékoztatóján megerősítette maradását a chilei:
Ezt az utolsó mondatot nem gondoltam komolyan egyébként, mert sztem ez a "úgysem figyelnek rá, mert nem gólveszélyes" érvelés olyan számára teljességgel komolyan vehetetlen, aki valaha is focizott komolyabban. Amikor a haverokkal lemész a grundra még poénnak elmegy, h a legügyetlenebbet nem veszed fel a védekezésnél, aztán röhögsz, ha mégis gólt lő, de már megyei szinten sincs ilyen, hogy valakire nem figyelsz v kevesebb embert állítasz, mert szted úgysem talál be. Berakhatod Valdest is Ramos és Varane közé, attól még nem fogja egyik sem hagyni szabadon rohangálni ott.Barcaman1993 írta:Sztem ez a lényeg.sjd írta:
Egyébként utána a kupameccsen is ugyanúgy középen játszott, és attól függetlenül h "megették", hatalmasat küzdött, és folyamatosan ott lógott Pepéék nyakán, nem keveset téve hozzá a győzelemhez. (Meg akkoriban még nem tudták a védők, h úgysem fog gólt lőni, és tök felesleges felvenni)
Ott a gól bármikor benne volt. Most csak a gólhelyzet.
Sztem ez a lényeg.sjd írta:
Egyébként utána a kupameccsen is ugyanúgy középen játszott, és attól függetlenül h "megették", hatalmasat küzdött, és folyamatosan ott lógott Pepéék nyakán, nem keveset téve hozzá a győzelemhez. (Meg akkoriban még nem tudták a védők, h úgysem fog gólt lőni, és tök felesleges felvenni)
Barcaman1993 írta: Akármikor középen játszott, szinte mindig megették. Azon az ominózus meccsen, amit te említesz, ott se játszott középen. Messi volt false 9 és indította a keresztbemozgóAlexist.
Azt is egyetlen embertől és pont az ő topikjában vagyunk.Barcaman1993 írta:Akármikor középen játszott, szinte mindig megették. Azon az ominózus meccsen, amit te említesz, ott se játszott középen. Messi volt false 9 és indította a keresztbemozgóSubinho írta:ezzel én is így vagyok!!! centerbe Alexist, az jön be neki. érdemes megnézni a videón a Real ellen, ahol Messi visszavont ékként játszott (ahogy szokott) de előtte végre volt valaki, aki szépen be is indult és be is vágta!!! szóval hajrá, Alexissel előre, Messi mögötte és akkor Pedro tőlem elbohóckodhat a jobbon, Ini menne balra, a kp-n meg Busi és Xavi, mert valljuk be Xavinak már nem erőssége a kapu előtti szitu, viszont a lasztit remekül tartanák Busival a kp-n.Alexist. Ezt a keresztbemozgást külön kiemelem, mert ilyet szökő évente látni a csapattól, pedig azért 3 csatárral illene mutatni vmit. Mellesleg sokkal könnyebb lenne gólt szerezni.
Akármikor középen játszott, szinte mindig megették. Azon az ominózus meccsen, amit te említesz, ott se játszott középen. Messi volt false 9 és indította a keresztbemozgóSubinho írta:ezzel én is így vagyok!!! centerbe Alexist, az jön be neki. érdemes megnézni a videón a Real ellen, ahol Messi visszavont ékként játszott (ahogy szokott) de előtte végre volt valaki, aki szépen be is indult és be is vágta!!! szóval hajrá, Alexissel előre, Messi mögötte és akkor Pedro tőlem elbohóckodhat a jobbon, Ini menne balra, a kp-n meg Busi és Xavi, mert valljuk be Xavinak már nem erőssége a kapu előtti szitu, viszont a lasztit remekül tartanák Busival a kp-n.
Vagy pl. ha látnád a focit, nemcsak néznéd, akkor tudnád, h sokkal hasznosabban játszik a másik két poszton, mint jobb oldalon. Már értem, amit mondasz.Gokuci írta:Ezt nem kell erőltetni, ez a jelenlegi meccseket látva tény.recrea írta: Ezt meddig erőlteted még? Csak azért kérdezem, mert egyáltalán nem így van.
Nézd meg légy szíves a videóban, h hány gólt lő a jobb oldalról Sanchez és mennyit a balról vagy centerből. Még egy dolog, ha idén is belövi a helyzeti felét, akkor ennél több gólja lenne.
és ha a kiskutya nem sz.rna felpuffadna.
Egyik is ha, meg a másik is ha.
Ha Febregas küzdene, nem piszkálnák.
Ha Villa jól játszana nem akarnák eladni.
Én is.recrea írta:Egyébként fogalmam sincs, h miért akarják egyesek elküldeni őt, ill. miért szólnak arról a pletykák, h távozik a nyáron?!
Biztos vagyok benne, h marad.