Gokuci írta:recrea írta:
Ezt meddig erőlteted még? Csak azért kérdezem, mert egyáltalán nem így van.
Nézd meg légy szíves a videóban, h hány gólt lő a jobb oldalról Sanchez és mennyit a balról vagy centerből. Még egy dolog, ha idén is belövi a helyzeti felét, akkor ennél több gólja lenne.
Ezt nem kell erőltetni, ez a jelenlegi meccseket látva tény.
és ha a kiskutya nem sz.rna felpuffadna.
Egyik is ha, meg a másik is ha.
Ha Febregas küzdene, nem piszkálnák.
Ha Villa jól játszana nem akarnák eladni.

Vagy pl. ha látnád a focit, nemcsak néznéd, akkor tudnád, h sokkal hasznosabban játszik a másik két poszton, mint jobb oldalon. Már értem, amit mondasz.
Rendben, elfogadom a véleményed, nem akarok belemenni szóváltásba, de szerintem felesleges erőltették a szezonban a jobb oldalon, ezt pedig az első 40 meccs jól mutatta. Nálam centert játszana, mert mocskosul érzi a beindulásokat, elmozgásokat, a mélységi passzokat, látja az üres területeket, gyorsan indul meg, akár felállt védelemmel szemben is. A góllövésre is ráérezne előbb-utóbb, az ugyanis szerintem nem tudás, sokkal inkább fejben dől el, koncentráció, figyelem, önbizalom, gyakorlat kérdése.
Ettől még Messi játszhatna hamis 9-est, talán több lehetősége is lenne, mert Alexis lekötné a két belső védőt, a pálya egész szélességében mozoghatna. Más centernek problémát jelent elmozogni a szélekre, nála ez sem lenne gond. Mondjuk ez párszor át lett beszélve, mégsem történnek változások ez ügyben. Inkább tötyögünk a középpályán 6-8 emberrel.