nem kéne annyira leírni a Romát, ha a madrid annyival jobb csapat lenne, akkor hogy a francba történt az, h a 8 helyzetükből csak 1 gólra voltak képesek? szerintem, ha normálisan áll az ASR a bugihoz a visszavágón, akkor igenis van keresnivalója a madrid ellen. oké, a kapusok nincsenek egy szinten, és a más naprendszerből érkezett pepe is náluk van (ugye), viszont máshol nem jobbak a real játékosai. az meg, h esetleg majd a madridi tapsolgatós közönségtől és a fantasztikus légkörtől besz.rnak a rómaiak, egyszerűen nevetséges (mert hallani ilyet is).
voltak már ennyien ASR ultrák vendégségben a realnál:
szerintem, ha nem vesztik el a fejüket tottiék, akkor jók lehetnek, ha viszont olyan normálatlanul állnának a dolgokhoz, mint anno mencseszterben, akkor sima zakó lesz. remélem, spalletti lesz akkora pedagógus, h összeszedje a brigádot.
szerk: azért az tetszett, h cannavaronak nem felejtették el a "származását". elég határozottan zengett a "juventino pezzo di merda" a bemutatásnál
az internél pedig mancini nem először bizonyította, h alkalmatlan nagyformátumú feladatok megoldására (legalábbis eddig). egyszerűen nonszensz, h az inter a nemzetközi porondon egy középszerű sz.r, max azzal hívják fel magukra a figyelmet, h a meccsek után jókat márászkodnak az éppen aktuális ellenfelükkel. persze a visszavágón még akármi is lehet, de a pool nem fogja olcsón adni a bőrét, sztem úgy fognak menni, mintha az életükért játszanának, mivel a bajnokságban már reszeltek nekik. materazzi pedig nem a futballpályára való ember, ezt eddig is tudtuk. az ilyen gyökeret a vidámparkban, vagy a cirkuszban kellene mutogatni, egy ketrecben zidane-nal. világszám lenne.