2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Volt olyan meccse a madridnak, amikor sokkal több, sokkal nagyobb ziccereket is kihagyott(mallorca), meg volt, hogy helyzet nélkül rúgott két gólt. Az hogy melyik csapat 1 meccsen mit tud hozni, nem jelent olyan sokat, bármi történhet. Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy sima 4est rúg a madrid, meg azt sem, hogy képtelen lesz betalálni, és a Roma 3 kontrából szerez 3 gólt, és 0-3. Ez a szép a Bl-ben!nem kéne annyira leírni a Romát, ha a madrid annyival jobb csapat lenne, akkor hogy a francba történt az, h a 8 helyzetükből csak 1 gólra voltak képesek?
Pedig az elején csinált egy-két szólót. Reménykedtem, hogy betalál majd de közel sem járt hozzá. Főleg a második félidőbe semmit nem csinált.LG írta:Tegnap Giuly amugy sok mindent nem csinált, a Roma másik oldala sokkal aktivabb volt. Totti meg adott egy golpaszt, azon kivül ő sem zavart sok vizet. Azért többet vártam tőle.
A visszavágo érdekes lex. A madridban Ramos hiányát sztem meg fogják érezni, főleg ha Salgado játxik a helyénRobinho viszont hatalmas fegyvertény.
Sztem tovább m1 a Madrid, bár már tavaly a Lyon ellen már 1x le lett a Roma becsülve
Kb ilyen a Milan is...kovinho írta:Ezért nem birom a Poolt, évek óta le se [auto_cenzúra] a Ligát, csak a BL-re mennek.
Sztem mennének ők a ligára is, csak minden évben nagyon gyorsan elszáll a reális esélyük, csak a béel marad.kovinho írta:Ezért nem birom a Poolt, évek óta le se [auto_cenzúra] a Ligát, csak a BL-re mennek.
Ez tény. Én 20 százalék esély látok az Inter továbbjutására, de nagyon szotitok, h bejöjjön az a 20 százalék. Nem lehet [auto_cenzúra], az első perctől támadni kell, nyomni, és ha egy gyors gollal már lehet vmit kezdeni. Perxe ha a Pool betalál, akkor minden eldőlt, de szvsz itt mindent egy lapra kell feltennünk. Remélem a Pool meg a visszavágora e bajnokságban mutatott fos formát hozza...barca99 írta:Ja. Egy Gerrard-Mascherano-Alonso-Riise kp soron könnyű lesz átmenni. A brusztulásban a 'Pool az egyik legjobb. Nem tennék sokat az Interre.
Pepe elméletileg játszhat. és akkor egy gyenge oldalunk lesz. Ami mondju a Romának az erősebb oldala...Pepe, Metzelder és Ramos sem játszhat
Akkor ügyesen titkolták.FCB_gábor írta:A real sokkal jobb volt a romanál.