2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Faterom mindig egyet mond.,,A végeredmény számít!"khtomka írta:"a Barcelona pedig megtapasztalhatta, mi vár rá, ha a Bajnokok Ligájában olasz csapatot sodor az útjába a sorsolás."
"Egyik csapat sem játszott jól, de míg a Madrid a mérkőzés nagy részében teljesítette a tervét, a katalánok semmit nem tudtak kezdeni a fővárosiak szervezett játékával."
Néhány újságcikk. sehol nem olvasom, hogy féreg,mocskos ocsmány volt a Madrid játéka
Mert gondolom madridista újságokból olvastál!khtomka írta:"a Barcelona pedig megtapasztalhatta, mi vár rá, ha a Bajnokok Ligájában olasz csapatot sodor az útjába a sorsolás."
"Egyik csapat sem játszott jól, de míg a Madrid a mérkőzés nagy részében teljesítette a tervét, a katalánok semmit nem tudtak kezdeni a fővárosiak szervezett játékával."
Néhány újságcikk. sehol nem olvasom, hogy féreg,mocskos ocsmány volt a Madrid játéka
Értem Tamás!khtomka írta:"a Barcelona pedig megtapasztalhatta, mi vár rá, ha a Bajnokok Ligájában olasz csapatot sodor az útjába a sorsolás."
Gondolom őket cenzúrázzák. Egyébként hiába emelsz ki két sort, lehet a többiben végig a barcat dicsérik. De ha tényleg tegnap a Real játszott jól és a Barca rosszul, akkor még égőbb a 2-0. Mi lett volna ha jól is játszunk. Egyébként ha bárkit csak 2-0 ra győzünk le a Bl-ben elégedettek leszünk.khtomka írta:"a Barcelona pedig megtapasztalhatta, mi vár rá, ha a Bajnokok Ligájában olasz csapatot sodor az útjába a sorsolás."
petiamadridista írta:Mitől lennék elfogult??
Tamás, volt a Realnak 2-3 komoly gólszerzési lehetősége.. A Barcanak 5-6..
Ennyi.. Jobbak voltak.. Végül nyertek..
De a fociban nem mindig a jobb nyer.. Ha a Real Madridnak kicsivel több szerencséje van, akár nyerhetett is volna..
ez is tény.. Nem elfogultság.. Tény..
Más: Mi volt ebben a megalázó?? Ki kellett volna támadni?? Nah igen, akkor valószínűleg megalázó lett volna a vége..
Nem az lett.. Vagy az volt?? Az az elfogultság, ha valki erre azt mondja, hogy igen.. Na az elfogultság..
Nyert a jobb és kész.. A Camp Nouban nem szégyen kikapni.
Így nem.. A körülményeket, az esélyeket figyelmeb véve, nem az.. Nem szégyen, egy percig sem az.. Mint ahogy egy percig sem megalázó..
Hülyeség ha valki egy kicsit is annak tartja..
Én meg nem lepődtem meg, hogy itt más vélemény is van.. Mielőtt elkezdenéd.. Érzem, nem vagyok neked szimpatikus, de hát ez van.. Fogadd el madridista mivoltom, saját, egyéni stílusom..
Peti,petiamadridista írta:...
Bezony,sokat elárul ez az adat.van Bommel írta: 73-27. Szerintem mmindent elmond. Aki érti, tudja mire gondolok. VISCA el BARCA