Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
djtrack
Capitá del Barça

2008.06.19. 16:27:30

több oldalon olvastam h Mutu iránt is érdeklődünk. hát nem tudom.az tény h jó játékos de őt milyen posztin játszana nálunk ez a kérdés? mert befejező csatárnak sztem kevés.szélsőnek meg van nála sokkal jobb is.
Mental_Theo
Capitá del Barça

2008.06.19. 16:26:17

Gomez a Barcába? azért mert a stuttgartban volt egy jó éve?és ettől Barca szintű labdarúgó Eto'o helyére? tréfálnak?Meg Adebayorért 30 millió? ne vicceljenek már... Nem erősítések lesznek idén, hanem gyengül a keret. Hiába sikeréhes a banda, én is az vagyok, mégsem igazolnak le.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
$dudu$
Barça B

2008.06.19. 16:01:42

Átigazolási összefoglaló
ÉRKEZHET

David Villa érkezéséről egyre többet hallani igaz az is felmerült, hogy a spanyol csatár nem a La Ligá-ban képzeli el a jövőjét, hanem inkább a Premier Ligá-ban, és ott is a Liverpool csapatában. A Pool mellet szól az is, hogy egy remek spanyol edzővel rendelkeznek, és ott van Villa legtöbb barátja, többek között Torres akivel remek csatárpárost alkotnak a spanyol válogatottban. A spanyol klasszis után még egy angol csapat érdeklődik, névszerint a Chelsea gárdája.:?

Emmanuel Adebayor neve több nagyobb klubnál is felmerült, többek között a Milán-nál, és most a Barcelona csapatánál is. A gránátvörös-kékek új vezetőedzője, Josep Guardiola Eto'o potlására szeretné leigazolni, a remek képeségekkel megáldott csatárt. A mai napon megtette az első hivatalos ajánlatot a katalán klubb ami 30 millió euro-ról szóll.:wink:

Ha minden szál szakad, és az itt említett csatárok közűl eggyiket se tudja megszerezni a csapat akkor Mario Gomez érkezhet még akiért a gárda 15 millió eurót ajánlana, de az Ajax-os Huntelar, és a Lyoni Benzema neve is felmerült a csatárposzton.

A csapat nem csak a csatárposzton szeretne erősíteni hanem a középpályán is, és erre a legjobb megoldás Hernanes lenne. A 23 éves brazil játékos-t hatalmas tehetségnek tartják, eggyesek Káká-hoz hasonlítják, vagy Ronaldinho-hoz. A Sao Paulo játékosáért 10 millió euró se sajnála kifizetni a katalán gárda.

Még egy másik Arsenal játékosra szeretné kivetni a hálóját a katalán gárda, ez nem más mint a Fehérorsz Alexander Hleb. A londoni gárda kiválósága töbszőr is kijelnetette, hogy távozni szeretne a csapattól, és kipróbálni magát egy másik bajnokságban. A Barcelona szívesen látná csapatában, de egy kicsit sokalja 20 millió eurót amit az Arsenal kér cserébe.

Még egy fantasztikus tehetség neve merült fel, és eze nem más mint a Portugál Moutinho, aki jelenleg a válogatott-tal az EB-én szerepel. A tehetséges középpályás mindenidők legfiatalabb csapatkapitánya a Sporting gárdájánál. Moutinho-t nem csak a Barcelona látná szívesen csapatában hanem az a Luiz Felipe Scolari aki a jövőben a Chelsea csapatát fogja irányítani.

TÁVOZHATT

Már bisztosan távozik a csapat Brazil sztárja Ronaldinho. Már csak az a kérdés, hogy melyik klubbot választja, és melyik csapat hajalndó kifizetni az érte kért vételárat. A legnagyobb esélye 3 csapatnak van a Milán-nak, a Manchester City-nek, és a Chelsea csapatának. A londoni kékek mellet szólhat a frissen kinevezett brazil Scolari kinevezése.

A másik nagy távozó Deco akinek talán ez volt élete legroszabb éve a csapatnál. A Portugál középpályást eggykori edzője Mourinho szeretné megszerezni de könnyen lehet, hogy ő inkább a Chelsea csapatát választja mert ott rengeteg ismerős arcal találkozhat.

Samuel Eto'o-ért is több nagy klubb is bejelentkezett. A legfrisebb hír, hogy a Manchester United vezetőedzője Sir Alex Ferguson is szeretné megszerezni a kameruni csatárt. Olyan hírek is felmerültek, hogy két nagy olasz klubb szeretné még megszerezni, és ez nem más mint a Milán, és az Inter csapata.

Marquez-t az Atletico Madrid csapata szeretné megszerezni, aki jövöre akár a Bajnokok Ligájában is indúlhat ha jól veszi a selejtezőket. Felmerült még a válogatottságtól visszavonuló Thuram eligazolásai is. Arról is szó volt már, hogy Henk Ten Cate szeretné megszerezni a Barcelona 2 játékosát név szerint Oleguer-t, és Eidur Gudjohnsen-t. :lol: 8)
Forca Barca!

EGY OLYAN CSAPAT MINT BARÇA, NEM KERESHET KIFOGÁSOKAT! (Carles Puyol)
A játékosok jönnek-mennek,de 1 biztos a BARCA ÖRÖK!
Bodi
Director del Fútbol

2008.06.19. 15:58:19

Nemtom minek nyilatkozzák,hogy nem a pénzen múlik,hogyha az ár miatt szállnak ki a versenyből Villa-ért.
Ha már olyan okosak,hogy elhajtják a világ egyik legjobb csatárát,akkor legalább megfelelően pótolják.
Gomez???Mutu???Eto'o helyére?
Adebayor még esetleg,de a legjobb akkor is Eto'o maradása lenne.
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.06.19. 15:47:19

Gomez, Adebayor? Mekkora tré emberek!!!

Adebayor tényleg túl van sztárolva, én nem tartom olyan jó csatárnak. Gomez pedig egy nulla, szerintem nem jobb, mint Gudjohnsen.

Akkor már a 3 közül Berbatov legyen. Viszont voltak ilyen nevek is megpendítve, mint Drogba vagy Villa. ezek a lehetőségek hol vannak?

Nagyon remélem, hogy beválnak az igazolások, az biztos, hogy stabilabb lesz a csapat. Azt viszont nem szeretném, hogy a csapat elveszítse az identitását, a Barca-stílust. Márpedig ha így haladunk, akkor Messi marad az egyetlen playmaker munkásemberekkel körülvéve. Nem hiszek a félmegoldásokban, nem a Sao Paulóból kéne játékost nézni, hanem olyan játékost szerződtetni, akire rá lehet bízni a karmesteri pálcát.
cps46
Entrenador del Barça

2008.06.19. 15:22:52

kilibarca írta:
cps46 írta:Adebayor, Gomez -> vicc
Villa, Berbatov -> OK
Güiza -> nem rossz, még vele is kiegyeznék
Mutu -> zsákbamacska

Az én javaslatom: két pofon Guardiolának, és Eto'o marad.
Adebayor: ő miért is vicc ? Főleg hogy Berbatovot meg elfogadnád. Betrbatovnál jobb játékos ! Ő megfelelő lenne Eto'o pótlására.
Gomez: Jóval többet tud mint amit eddig az EB mutatott. Habár ha ma rúg egyet holnap egypáran be írják a nevét ide :D
Berbatov: Benne látok a legkevesebbet.
Villa : sajna túl drága lesz , de ha maradni akar spanyolban akkor lehet rá esélyünk.
Zlatan : sokaknak nem szimpatikus de nagyon nagy játékos. Én most hogy kiderült Eto'o megyén egy Ibra-Eto'o cserébe simán benne lennék.
Adebayorral az a baj, hogy túl sok Arsenal meccset láttam. A vb-n leszerepelt, azóta várom, hogy meggyőzzön, nem sikerült. Szerintem az Arsenal nagyon jó csapat, de a játékosai egyenként túl vannak sztárolva (Fabregas, Adebayor). Ha ki kéne emelnem onnan pár embert az idei csapatból, akkor nálam a top3: Hleb, Flamini, Clichy. Meg még szegény Eduardo tartozhatna ide. Fabregas nagy tehetség, de még mindig kb azon a szinten van, ahol 17 éves korában volt. Xavi, Iniesta simán jobb. De ezt most csak zárójelben jegyeztem meg.
Berbatov vezéregyéniség a Spurs-ben és amúgy is nagyon jó játékosnak tartom. Eto'o-t nem tudná pótolni, ahogy senki sem, de ha már mennie kell, akkor Berbatovot jó ötletnek tartom.
Gomezről annyit, hogy Bundesligából eleve nem igazolnék, ahogy nekem Lahm se kéne.
Villának nem érdekel az ára, akkor is az összes megoldás közül a 2. legjobb lenne. (1. Eto'o marad)
Zlatant az Ajaxban még kedveltem, azóta viszont túl nagy arc lett.

De vitázni nincs sok értelme, mert nem mi döntünk.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Theo
Jugador d'estrella

2008.06.19. 15:20:05

Csatártémához:
Adebayor: Nem rossz játékos, de szerintem nem illik bele a barcába.

Berbatov: Én nagy Spurs drukker vagyok, aki már látta játszani az tudja miért akarjuk leigazolni, kegyetlen befejező csatár, óriási játékintelligenciával, és szervezni is tud ha kell. Ha kell akkor beívelgetős játéknál tud befejezőt játszani, ha kell akkor pici passzokkal is tud játszani. No 3.

Villa: Egyértelmű, ha választani lehetne akkor ő lenne a No 1.

Ibrahimovic: Ő is nagyon jó csatár, Villa után No 2. lenne, de a térdével bajnok vannak :\

Gomez: Én csak az EB alapján ismerem, nem nagyon tudom megítélni.

Güiza: Őt sem tudom megítélni, de 27 gól az 27 gól.
haarkon
Barça B

2008.06.19. 14:58:23

Bocsi the best Barca-fan írta:NA ehhez mit szóltok:
A Tuttosport szerint a Juventus labdarúgó-csapata kész eladni David Trezeguet a Barcelonának, amennyiben a katalán klub kifizeti a 25 millió fontos vételárat
Nyavaját, nem kell ide még egy 30 éves csatár, fiatalt!!!!
Bocsi the best Barca-fan
Barça C

2008.06.19. 14:57:29

NA ehhez mit szóltok:
A Tuttosport szerint a Juventus labdarúgó-csapata kész eladni David Trezeguet a Barcelonának, amennyiben a katalán klub kifizeti a 25 millió fontos vételárat
baas11
Entrenador del Barça

2008.06.19. 14:20:30

kilibarca írta:
Villa, Berbatov -> OK
Mutu -> zsákbamacska

Adebayor: ő miért is vicc ? Főleg hogy Berbatovot meg elfogadnád. Betrbatovnál jobb játékos ! Ő megfelelő lenne Eto'o pótlására.
Gomez: Jóval többet tud mint amit eddig az EB mutatott. Habár ha ma rúg egyet holnap egypáran be írják a nevét ide :D
Villa : sajna túl drága lesz , de ha maradni akar spanyolban akkor lehet rá esélyünk.
Zlatan : sokaknak nem szimpatikus de nagyon nagy játékos. Én most hogy kiderült Eto'o megyén egy Ibra-Eto'o cserébe simán benne lennék.
Abszolut egyetértek,ha abból indulunk amit Pep mondott ,fontos hogy Henry ékpárját keressük...és igy Henry-Adebayor,Henry-Zlatan a legjobb válszatás lenne...és hát Villa meg "szív" ügy !Berbatov ,Gomez szerintem nem passzol a Barcába és kevesek lennének h Eto'o-t pótolják!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Asys
Entrenador del Barça

2008.06.19. 14:10:54

Berbatov nem játszott még igazán nagy csapatban (bocs a Spurs-ösöktől)
ezért nem tudhatod, hogy jobb vagy rosszabb e Adebayornál! Ha a statisztikákat nézzük (tudom hogy hazudnak) Berba nem roszabb az Ibra/Villa/Adebayor/Gomez négyesnél...

Egy tény van: Stoichkov beajánlotta Pep-nél a többi már csak a jövő zenéje!
kilibarca
Capitá del Barça

2008.06.19. 14:01:25

Villa, Berbatov -> OK
Mutu -> zsákbamacska

Dabas
Jugador del Barça

2008.06.19. 14:00:12

Kapuba Freyt , csatárnak pedig Zlatant és akkor nem lenne semmi probléma jah és persze dinhot nem kéne most elengedni
haarkon
Barça B

2008.06.19. 13:42:48

lui1698 írta:Srácok nyugi van!!!!
Még csak június közepe van és már most csak azt lehet a fórumon olvasni hogy pánikoltok azon hogy nem lesz jó erősítés a nyáron!
Már így is megerősítették a védelmet pedig még 1 hónapja se tart az átigazolási időszak!
Biztos vagyok benne hogy lesznek még nagyon jó igazolások a nyár folyamán!
Csak meg kell várni hogy vége legyen az EB-nek!
Utánna már lehet tárgyalni az európai sztárokkal!(Moutinho,Silva,Villa,Güiza,Ibra)
És a "selejtet" is utánna lehet majd elpasszolni(Gudy,Ezq,Ole)!
Csakhogy ha itt júlis 6.-án elnökbuktatás lesz (amit nagyon nem szeretnék), akkor az idén senk nem megy el, és senki nem jönn.
Poszi
Jugador del Barça

2008.06.19. 13:40:06

Ha valaki megtenné nekem, és nagyjából leírná h ez miről szól, azt nagyon megköszönném!

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.19. 13:39:49

MESSIás(z) írta:Pep kijelentette h ö nem számit Valdesre mint elsö számu kapus!!

Sebastian Frey

Igor Akinfeev
adnál linket ahol ezt nyilatkozta????
köszi
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
MESSIás(z)
Barça B

2008.06.19. 13:38:40

Pep kijelentette h ö nem számit Valdesre mint elsö számu kapus!!

Sebastian Frey

Igor Akinfeev
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.06.19. 13:27:30

Karashu írta:
MESSIás(z) írta:Már +int védöt akar igazolni :twisted:

3igazolás kell még: Silva,Hernanes/VdV,Adebayor/Villa

és ha marad egy kisebb összeg vmi jó kapus is kéne....
Na és Mr. Nagytudású Szakember kit hozna ide a kapuba? Elárulná? :x :evil:
itt vitatkoztok olvassátok már el néha a híreket vdv már a chelsea játékosa az eb után már hivatalosanis mai kijelentések szerint villat nem is akarjuk silva nincs eladó státuszban ami megincsak sok lóvé és irták ezt a gomezt a németektől hát ritka egy szarjátékos! kapus rem rájön Guardiola h vales nemér semmit
mypeter
Entrenador del Barça

2008.06.19. 13:20:19

EMlékeztek még Kornyejevre a Barcából? Vagy az nagyon régen volt? :lol: Én nagyon szerettem, jó játékos volt, kár hogy csak 1-2 szezont játszott nálunk. Ő volt az első fehér cipős.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.06.19. 13:18:29

MESSIás(z) írta:Már +int védöt akar igazolni :twisted:

3igazolás kell még: Silva,Hernanes/VdV,Adebayor/Villa

és ha marad egy kisebb összeg vmi jó kapus is kéne....
Na és Mr. Nagytudású Szakember kit hozna ide a kapuba? Elárulná? :x :evil:
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
MESSIás(z)
Barça B

2008.06.19. 13:17:01

Srácok nyugi van!!!!
Még csak június közepe van és már most csak azt lehet a fórumon olvasni hogy pánikoltok azon hogy nem lesz jó erősítés a nyáron!
Már így is megerősítették a védelmet pedig még 1 hónapja se tart az átigazolási időszak!
Utánna már lehet tárgyalni az európai sztárokkal!(Moutinho,Silva,Villa,Güiza,Ibra)

Nemtom szoktálá-e cikkeket olvasni,abba benne van h a Barca Július 6-ig minden vételt és eladást leszeretne zárni!!!!!!!!!

Pavel Pogrebnyak sérülése megnyitotta az utat Roman Pavljucsenko előtt az orosz válogatottban. A csatár élt is vele, olyannyira, hogy nagy klubok szemet vetettek rá. A legesélyesebb érdeklődő a hírek szerint a Barcelona, a katalán óriás állítólag 10 millió euró ellenében megszerezheti Pavljucsenkót a Szpartak Moszkvától. A gránátvörös-kékeknek mindenképpen kell egy csatár, mivel Samuel Eto'o alighanem távozik a klubtól, és első számú jelöltjük, Emmanuel Adebayor túl drága és maradni akar az Arsenalnál.
Az orosz támadóért azonban nem csak ők vannak versenyben: állítólag a Sevilla és a Real Madrid is figyeli.

Használd a SZERKESZT gombot, és ne írj egymás után több hsz-t!
A híreket pedig ne másold be egy az egyben, hanem rakd be a linkjét!
S.
cps46
Entrenador del Barça

2008.06.19. 13:12:06

Adebayor, Gomez -> vicc
Villa, Berbatov -> OK
Mutu -> zsákbamacska

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
barca0417
Entrenador del Barça

2008.06.19. 13:07:39

Benga írta:Adebayort bírom, de akkor már miért nem FELE annyiért Güiza?
Aki ráadásul spanyol.
Ha már el akarjuk adnii Eto'o-t akkor nem értem, hogy miért nem Villa vagy Güiza? Eléggé lutri lenne Gomez is. Mert ők legalább bizonyítottak a PD-ben
én szerintem meg lehetne próbálni egy Messi-Henry-Güiza csatársorral.
Ha Güiza tavaly egy mallorcában gólkirály tudott lenne, akkor ilyen társakkkal mint Messi, meg Titi nem lenne rossz. így olcsóbban is kijönnénk, meg nehogymár egy Gomezzel akarjunk vamit kezdeni. nem volt rossz a stuttgartba, de szerintem nem jó csatár. Güiza meg nem is lenne drága. Természetesen Benzema és Villa a legjobbak jelenleg a jelöltek közül, de azért kicsi rájuk az esély szerintem. Ha meg ők nem, akkor jöjjön Güiza. Adebayornak pl. egyáltalán nem biztos hogy feküdne a primera division. Berbatov is drágább lenne, mint amennyit valójában ér, Gomezről elmondtam a véleményemet-gyenge, Trezeguet a Juvéba való, Huntelaar a realba akar menni.
Kép
van Bommel
Capitá del Barça

2008.06.19. 13:06:46

A csatároknál szerintem jó a sorrend, már ha Villa nem jön. De szerintem 4 csatár akkor is kellene. Eddig ugye van Bojan és Titi, mondjuk mellé jön Adebayor, ez csak 3, és az utóbbi éveket nem úsztuk meg úgy, hogy valaki/valakik ne legyenek sérültek. Messi mindkét évben 3 hónap, Eto'o fél év, tehát szerintem kéne egy 4. csatár. Mondjuk Güiza. Bizonyított, gólkirály lett, ha jól tudom Barca nevelés,olcsó, mi kell még?
lui1698
Llegenda del Barça

2008.06.19. 13:03:27

Srácok nyugi van!!!!
Lezárt