Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sharky írta:És szted melyik csapatban játszik OtroKalap1988 írta:Ezek közül Lampard és Otro elérhető a többit nem hiszem,h meg tudjuk szerezni!!!![]()
![]()
![]()
messze vagyunk mi még attól!hiszen a madrid szárokat igazolt,enm posztra!mi posztra igazolnu ksé szerintem henry is posztra jött,mivel giuly már gyenge volt mint a harmat és guddy-t meg visszavonták!madridnál meg jött owen,amikor ott volt morientes,raul,ronaldo,portillo,soldado....LG írta:De biztos, h nekünk rá van szükségünkOriási játékos, de már igy is elég sztár van itt, nem
Ne essünk ugyanabba a hibába mint a galaktikus madrid, igy is már nagyon hasonlitunk rá
azért ez egy kicsit merész,nem gondolod????csababarca írta:azért lehet igazolni,attól még nem esünk madrid hibába...abba azzal esnénk ha nem ismernénk fel h nem jó ez a csapat így....
mancini nem rossz megoldás,meg diego se...persze csak akkor ha elmenne ronnie....akkor lehetne egy ilyen:
vv
? puyol milito abidal
toure
mancini diego ini
messi etoo
persze a védekezés nem biztos h megoldott lenne így....
meg ezt csak egy új edzővel lehetne megcsinálni....
a mundon arról szavaztatták a népet, h kit látnának legszívesebben a csapatban a fentiek közül.Cesc| 995 --------------------------- 18 %
Kaká| 684 ----------------------------13 %
Cristiano Ronaldo| 1285 ------------24 %
Casillas| 671 -------------------------12 %
Lampard| 290 -------------------------5 %
Drogba| 277 ---------------------------5 %
Alves| 1004 --------------------------19 %
Otro| 183 ------------------------------3 %
nem kell beleesnünk, már benne vagyunk.LG írta:De biztos, h nekünk rá van szükségünkOriási játékos, de már igy is elég sztár van itt, nem
Ne essünk ugyanabba a hibába mint a galaktikus madrid, igy is már nagyon hasonlitunk rá
c.ronaldo nemrég kijelentette,hogy pár év mulva szívesen kiprobálná magát Spanyolországban!LG írta:Laporta meg Calderon meg csinálhat akármit, ha céronaldo jol érzi magát muban akkor nem fog sehova menni. És miért ne lenne jo ott neki
mert a barcelonához v a madridhoz képest a mu lóf.sz.LG írta:Laporta meg Calderon meg csinálhat akármit, ha céronaldo jol érzi magát muban akkor nem fog sehova menni. És miért ne lenne jo ott neki
Mancini szerintem is nagy játékos, de ő elsősorban a jobb oldalon érzi jól magát szerintem.xatary írta:Egy új szélsővel maximálisan egyetértek és szerintem Mancini ideális megoldás lenne. Nemrég olvastam egy cikket, h még nem hosszabbított és ahogy elnézem nem nagyon akar már Rómában maradni. Technikás, gyors, védekezni is tud. Szóval ideális választás lenne, jobb mint Luis Garcia.
Nem is anyagi szempontból értettem. Szerintem nagyon jó játékos, kétlábas, ami a csapatunkból sok mindenkiről nem mondható el. Ráadásul katalán, a klub saját nevelése, a legjobb korban van, nem egy sztárjátékos, nem kerülne sokba. Szerintem egy nagyon jó kiegészítő ember lenne, aki képes lenne a padról beállva, de akár kezdőként is új impulzusokat adni a gárdának.FCB_Gábor írta:LG-n nem buktunk, legalábbis anyagi szempontból.
Igen maximálisan egyetértek veled,h nem a legjobb,de azért az általad leírt felállásban működőképes lenne és ha visszaemlékszel a 2004-05-ös és a 2005-06-os szezonban sem a hihetetlenül stabil védelmünkről voltunk híresek de Puyol és Rafa középen megoldották!Etooka írta:legalábbis nevekben!!Kalap1988 írta:
A védősorunk jókülönben olyan gyenge,hogy igy esélyünk sem volt!tiszta káosz volt a véleményem szerint!Ha felállna az:
-----Zambrotta-----------Puyol---------Milito----------------Abidal
na akkor jo lenne és akármennyire gyenge zambi,amikor ő ott volt,nagyon onnan nem kaptunk golt!és ha még ehezz a védelemzhet egy jo yaya és egy VV hozzájönne,10 meccsenként kapnánk golt!dehát frank fantasztikus ötlete,hogy puyi jobb oldalon játszik......
legalábbis nevekben!!Kalap1988 írta:
A védősorunk jó
Sztem Deco dérüléséig a barca egyik legjobbja volt és nem csak 5 meccsen,emelett amit Xaviról írsz sztem megint csak nem igaz,nagyon jó ütempasszai vannak jól fordul és egy két jó cselt is megcsinál!A középpályán azért maradtunk alul a madriddal szemben,mert 3 középpályás a mai futballban nagyon kevés,kellene segítség a két szélső védőtől(Puyol egész évben nem igazán tudott besegíteni a támadásba és Zambrotta sem az igazi,Abidal jó de aznap ő sem teljesített értékelhetően)barcamessi írta:Csak egy pár gondolat ide: ha szerinted olyan zseniális a középpályás sorunk, akkor miért nem tudunk már másfél éve semmi eredményt felmutatni? Miért alázott le minket hétvégén a Madrid? Azért mert a középpályán nem tudtuk megtartani a labdát az ellenfél térfelén... Egy üresbe mozdulás, egy váratlan csel vagy lefordulás nem volt a középpályán, kivétel Yaya akinek volt kb 3 előretörése. Xavi a sérülése óta borzasztóan sokat lassult, szinte csak alibi passzai vannak a szélre és hátrafelé. Gólt is alig lőtt az uóbbi másfél évben. Deco pedig tavaly borzalmas volt, most ősszel volt kb 5 jó meccse, aztán megsérült, és azóta megint semmi. Egyedül Iniesta az akivel elégedett vagyok!!! Nah meg persze Yaya! De Deco és Xavi ideje szerintem már lejárt! Jöhetnek is most páran azzal hogy Xavi a Barca "szenttehene", de az utóbbi időben nem mutatott SEMMIT!!!Kalap1988 írta:Sztem ekkora változások,mint amilyeneket itt egyesek vizionálnak nem kellennek és irreálisak is!Rijkaardot el kell küldeni,nem tudom miért,de már nem tudja motiválni a csapatot(a Ten Cate vitába nem mennék bele,mert azt biztosra úgysem tudhatjuk),van egy védelmünk,ami jó összeállításban és megfelelő edzésmunka mellett megállja a helyét(Zambrotta,Puyol,Milito(Marquez?)Abidal
A középpályás sorunk zsniális sztem:Touré,Xavi,Iniesta még formától függően rotálni is lehet Deco és Gudi is remek játékosok,Deco nálam kezdő is erre még nem találtam meg a megoldást:)
Elől pedig hatalmas mennyiségű klasszis csatár lehetőségünk van,akik egy jobb edzői felfogásban(Ronnie esetében magának is sokat kell változni,bár sztem már elkezdte,csak még nagy a lemaradása)ipari mennyiség ben termelhetnék a gólokat(Giovanni,Bojan,Messi,Eto'o,Henry,Ronaldinho,gondoljunk csak bele,h a bl győztes Milannak csupán fele ennyi csatár áll rendelkezésére és köztük ott van a sérült és már több éve nagyon gyenge Ronaldo valamint az elég idős Inzaghi is!
Szal egy jó edzőt szeretnék,mondjuk Cruyffot persze ha elvállalná:):)
A csatársorunk pedig a nevek alapján valóban a legerősebb a világon, de ezt be is kellene bizonyítani!!! Ronnie sose lesz már régi önmaga, Guddynak nem való a spanyol bajnokság, nem elég gyors, nem elég technikás, neki pont az angol bajnokság fekszik! Messi egyértelműen a legjobb játékosunk jelenleg, a helye megkérdőjelezhetetlen, Eto'o-ra sincs egy rossz szavam se, ha végre játékba tuna lendülni akkor azt meg fogja hálálni gólokkal! Bojan és Gio pedig még túl fiatalok, nem kéne rájuk építeni még semmit, nem lehet elvárni tőlük hogy majd ők megváltják a világot!
Való igaz hogy ha csak a neveket nézzük, messze miénk a világ legjobb csapata, de a sztárjaink kb fele az utóbbi másfél évben nem mutat szinte semmit!!! Ezért kellne a vérfrissítés!!!
ha jól emlékszem,luis Garcia Rafa papa hívószavára ugrott,és nem mi akartuk eladni,hanem ő akart elmenni!de én is visszahoznám,de csak 8 million alul.Én egyébként jó ötletnek tartanám azt az orlandi gyereket visszahozni,most ugysem kéne senki ronnie helyére,hiszen igy is sokan vagyunk elöl(persze csak ha elmegy r10) és nem kéne rögtön helyettesítenie neki r10-et hanem szépen beforna és beilleszkedne!és akkor még olcson is járnánk vele!!!grecki írta:OFF1:
Én bíz visszahoznám Luis Garciát. Vele nagyon sokat buktunk, nem kellett volna eladni. Ráadásul potom pénzért igazolt a Mersey partjára. (ha jól hazudok, akkor 8 millió euróért...)