xatary írta:Egy új szélsővel maximálisan egyetértek és szerintem Mancini ideális megoldás lenne. Nemrég olvastam egy cikket, h még nem hosszabbított és ahogy elnézem nem nagyon akar már Rómában maradni. Technikás, gyors, védekezni is tud. Szóval ideális választás lenne, jobb mint Luis Garcia.
Mancini szerintem is nagy játékos, de ő elsősorban a jobb oldalon érzi jól magát szerintem.
Ha jól emlékszem, akkor Belletti leigazolása előtt szóba is került a neve, de mint jobbhátvéd. /A válogatottban is egy időben ezen a poszton számítottak rá...csereként, vagy még úgy sem./
Nagyon kedvelem, de egy újabb brazil. Ráadásul vele is meggyűlt már Spalletti baja.
FCB_Gábor írta:LG-n nem buktunk, legalábbis anyagi szempontból.
Nem is anyagi szempontból értettem. Szerintem nagyon jó játékos, kétlábas, ami a csapatunkból sok mindenkiről nem mondható el. Ráadásul katalán, a klub saját nevelése, a legjobb korban van, nem egy sztárjátékos, nem kerülne sokba. Szerintem egy nagyon jó kiegészítő ember lenne, aki képes lenne a padról beállva, de akár kezdőként is új impulzusokat adni a gárdának.