Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ezt most miért is?Game90 írta: Pires, Campbell már elmúlt 30 és utána csak 1 éves szerződést kínál az Arsenal vezetősége (persze ezalól kivétel Henry)ami sztem egy nagy hülyeség. Vieira BL-t akart nyerni
A. Cole-t meg nagyon kergette a Chelsea és sajnos el is ment. Viszont van egy Clichy. Lauren sokáig sérült volt és Eboué kiszorította. Reyes-t meg elcserélték Baptistára.
2 pont hátránya van az Arsenalnak és van még 1 elmaradt meccse. Remélem azért meglesz a bronzLos Banditos írta: Viszont ezzel a vereséggel valószínűleg maradnak 4-ek lesznek de ez már lényegtelen hogy 3. vagy 4.
Nagyon megérzik ők Henry és a Persil hiányát.Nem biztos hogy eredményes ez a fiatalítás...barca99 írta:Liverpool - Arsenal 4-1.![]()
Crouch-nak megvan a mesterhármas. Arsenal egy kicsit ég.
(na jó, volt ott Adebayor-nak két kapufája is)
Pires, Campbell már elmúlt 30 és utána csak 1 éves szerződést kínál az Arsenal vezetősége (persze ezalól kivétel Henry)Pires, Campbell, Vieira, Ashley Cole, Lauren, Reyes
Ezt az utolsó 2 hsz-edből vettem ki. Azért nem kell mindenkit lesz.rozniRaziel írta:[auto_cenzúra] az arsenal...nagyon [auto_cenzúra] ez a madrid
[auto_cenzúra] az arsenal...Henry hiányzik nekik nagyon.barca99 írta:Liverpool - Arsenal 4-1.![]()
Crouch-nak megvan a mesterhármas. Arsenal egy kicsit ég.
(na jó, volt ott Adebayor-nak két kapufája is)
Hát így utólag már én sem sajnálom annyira. Pedig jó lett volna nézniozsimiki írta:Hát azért Angliai kedvenced rangadójáról igen..igaz utólag lehet nem bánod a vereség miattLehet az volt a baj,hogy nem szurkoltál
Hát azért Angliai kedvenced rangadójáról igen..igaz utólag lehet nem bánod a vereség miattGame90 írta:El is felejtettm, hogy meccs vanDe sztem nem maradtam le sok mindenről
Erre a riporta én is emlékszem..Legutóljára Thuramtól akartak autogrammot kérni a pályán,de nem sikerült nekik.Rumig írta:
Anno a VB előtt volt egy riport vele a német RTL-en (le is írtam a topicjába), ahol azt mondta, h valami nagy durranásra készül a vb-n. Hát nem lett belőle semmi, úgyhogy kezdek én is aggódni miattaLehet, megkopott már a gyorsasága, és nem tudja kijátszani a biztonságiakat.
Anno a VB előtt volt egy riport vele a német RTL-en (le is írtam a topicjába), ahol azt mondta, h valami nagy durranásra készül a vb-n. Hát nem lett belőle semmi, úgyhogy kezdek én is aggódni miattalionel19 írta:Pl.: Jimmy Jump![]()
már rég nem láttuk, visszavonult?
Szntem mindkettőt magasan lexa.ta abban a pár percbenEvilgrim írta:Meg,hogy az angol lapok főoldalára kerültRaziel írta:az tuti h kitiltják a stadionbol,ezzel ennyit ért el...