Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Magyaroszááág-Magyarorszááág, gyere bártan Magyarorszááág...Los Banditos írta:Az ország krémjei egy remixben.
Ezt már láttam régebben,de szerintem nem annyira viccessLos Banditos írta:Profi időzítés
antiimperialista írta:Aha, szóval ő is olvassa a fórumotozsimiki írta:Szóval: természetesen a Barátnőmet választanámGondolom, privátban leírtad Game-nek az igazi választ
Aha, szóval ő is olvassa a fórumotozsimiki írta:Szóval: természetesen a Barátnőmet választanám
Ebből már olyan kultusz lesz, mint Chuck Norrisból
rytuu! Gondolom a megcsalásra gondolsz...mi úgy beszéltünk erről,hogy még nincs az illetőnek kapcsolata...szal csak akkor fér bele,ha mellette nincs másik..persze szerintem...rytuu írta:Jah, beleférnek, hogyne... csak vannak olyan egyének (és ez a többség), akik elfelejtik a hosszútávúkapcsolatoskomolyigazi szerelmet vagy pont ezeknek a hatására eljátsszák azt....Los Banditos írta:Amikor az ember még fiatal és még nem tervez hosszútávú kapcsolataok, akkor még bele-bele féregethetnek az ilyen dolgok.![]()
Kocsis Orsi és az Ergo Gidák vitték nálam este a prímet.![]()
![]()
Jah, beleférnek, hogyne... csak vannak olyan egyének (és ez a többség), akik elfelejtik a hosszútávúkapcsolatoskomolyigazi szerelmet vagy pont ezeknek a hatására eljátsszák azt....Los Banditos írta:Amikor az ember még fiatal és még nem tervez hosszútávú kapcsolataok, akkor még bele-bele féregethetnek az ilyen dolgok.![]()
Kocsis Orsi és az Ergo Gidák vitték nálam este a prímet.![]()
![]()
Hm,lehet róla szó,de pár zenéért megoldjukGame90 írta:Köszi a tanácsokat![]()
Mikor szoktál rendelni, kellene egy jó pszichomókus
![]()
Előbb direkt nem írtam be,de egyszerű:Game90 írta:El hátozsimiki írta:Azért vhogy elviselnéd Őket![]()
De te pl kit választanál a mostani csajodat vagy valamelyiket a tegnapi showból? Mindkettőt nem lehet
El hátozsimiki írta:Azért vhogy elviselnéd Őket
Azért vhogy elviselnéd Őket,szntem legalábbis tanúlni lehetne Tőlük egy s mást...utána meg jöhetnek a normális csajokGame90 írta: De azért nem járnék ilyen csajokkal
Ugyanazért, mint Kelemen Annának vagy Paris Hiltonnakantiimperialista írta:Csak azt nem tudom, miért jó neki, hogy buta szőke qrvának tartja az egész ország?