Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
OFF : Ki az a fószer az avatarodon?Perrero írta:durván 36 ropi, az kellemes egy összeg így karesz elött, lassan nekem se ártana fogadnom, mióta sportingbeten fogadok igencsak plusszba vok, de sajna számlámon perpill nincs léés melóm sincs
Igen, ez a szerb DIN, akkor ott van nálad a pont. Nem sokat tévedtembowlinggolyo írta: Ha ez a Din a szerb dínár akkor 1 DIN 3,24 HUF így közel 160HUF-ból csinálhat közel 39 rúgót belőle. Szerintem igen tisztességes fizetség ennyi kockázatért.
Ha ez a Din a szerb dínár akkor 1 DIN 3,24 HUF így közel 160HUF-ból csinálhat közel 39 rúgót belőle. Szerintem igen tisztességes fizetség ennyi kockázatért.Primitive írta:
Nálunk 90 DIN 1 €, nálatok nem tudom, hogy most mennyi ez €-HUF árfolyam?!![]()
Ha 270 HUF 1 € (kb), akkor 1:3 hoz az árfolyam... Tehát, az 50 DIN, az ott van 150 HUF, a nyereményt meg most nincs kedvem beszorozni
Nálunk 90 DIN 1 €, nálatok nem tudom, hogy most mennyi ez €-HUF árfolyam?!Perrero írta:forintba ez mennyi"Primitive"
....![]()
2-t vállalt a Pool ellen meg asszem volt 1-2 tizi is és egy fecske nem csinál nyarat. Utóbbi meccseik meg elég hullámzóak. Evertont ütötték. Newcastlevel ix. Stoke ix. Villától egy nagyon sima 0-4 hazai pályán.CFirpo3 írta:Náluk van a góllövőlista második helyezettje Amr ZakiBarcaforever írta:
A Wigan, am se híres a góllövésről
Ő se fog mindig betalálni.Mert tán 13 meccsen 15 gól olyan jó?CFirpo3 írta:Náluk van a góllövőlista második helyezettje Amr ZakiBarcaforever írta:
A Wigan, am se híres a góllövésről
bowlinggolyo írta: Arsenal- Dinamo Kijev 1 1,35
Sporting- Barca 2 2,05
Portsmouth- Milan 2 2,01
Így az 5000-ből simán kaszálhatok 25000-öt. Szerintem így jó játszani ezt játékot
Mivel ahogy egy régi mondás tartja:Ha kicsi a tét a kedvem sötét
A Wigan, am se híres a góllövésről, a WBA meg elég rosszul áll, szal 1 ponttal is megelégednélek.Xdanko94 írta:Én szeretek kockáztatni és egy ezrest megér nekem...ozsimiki írta:1 necces? Hannover tré idén mint a szhar, x sose tuti, ahogy a BARCA vendégsikere sem életbiztosítás, többi sanszosabb,de ezekből szerintem 1 jön be kb. ha tévedtem, a nyereményből igyál helyettem is egyetA Hannover lehet h tré de a Karlsruher még trébb, a Roma-Fiora egyértelműen kockázat, a Villa nyerni fog Geráék ellen, az Inter valahogy csak bemakkolja, a Wigan szinte biztos(ha a fociban van ilyen), a Barcában meg bízok sztem lesz bennünk annyi h leverjük az andalúzokat!
Lehet h necces szelvény de egy ezrest megér v 2-t
Én is szeretek kockáztatni de ennyire nem, ez már túl optimista.danko94 írta:Én szeretek kockáztatni és egy ezrest megér nekem...A Hannover lehet h tré de a Karlsruher még trébb, a Roma-Fiora egyértelműen kockázat, a Villa nyerni fog Geráék ellen, az Inter valahogy csak bemakkolja, a Wigan szinte biztos(ha a fociban van ilyen), a Barcában meg bízok sztem lesz bennünk annyi h leverjük az andalúzokat!
Lehet h necces szelvény de egy ezrest megér v 2-t
Én szeretek kockáztatni és egy ezrest megér nekem...ozsimiki írta:1 necces? Hannover tré idén mint a szhar, x sose tuti, ahogy a BARCA vendégsikere sem életbiztosítás, többi sanszosabb,de ezekből szerintem 1 jön be kb. ha tévedtem, a nyereményből igyál helyettem is egyet
1 necces? Hannover tré idén mint a szhar, x sose tuti, ahogy a BARCA vendégsikere sem életbiztosítás, többi sanszosabb,de ezekből szerintem 1 jön be kb. ha tévedtem, a nyereményből igyál helyettem is egyetdanko94 írta:Jah jó rossz oddsokat szoroztam össze...Fernando írta:Nekem is annyi jött ki... 25.71
Szorozd össze az oddsokat. Amugy nemrosz tippek, csak szerintem a Tottenham nagyon necces. Meg talán a Villa meccs is.De most már oks
Heti tippjeim:
Hannover 96-Karlsruher SC 1.80\3.25\4.25 Hazai
AS Roma-Fiorentina 1.90\3.10\4.00 Döntetlen
Aston Villa - Fulham 1.53\3.30\5.25 Hazai
Inter-Napoli 1.45\3.75\7.00 Hazai
FC Sevilla- FC Barcelona 3.05\3.25\2.15 Vendég
Wigan Athletic-West Brom 1.75\3.30\4.40 Hazai
66.08...
Talán 1 necces van benne a Roma-Fiore de egy kis kockázat kell bele
X2?Külön raktad meg, vagy van olyan oldal, ahol együtt lehet?Barca1988 írta:Jaj ma érdekes eredmények lesznek![]()
Tegnap 46.78 szórzos tippmixem az arsenalon ment el! X2 tettem![]()
![]()
Másik szeló meg a celticen! Azt is X2 tettem,de annyira pehhes gólok voltak ezeken a meccseken!Nem hittem el!
És már idegesít hogy állandóan egy meccsen megy el a szeló!![]()
És eggyetértek azzal hogy sokszor nem jönnek be a 1.10 1.20 szorzók!!!
Szerintem ma megverjük a sportingot egy góllal,pedig sokan tesznek x-et!Nem tudom,majd meglátjuk!![]()
Sok szerencsét mindenkinek
Ha bejön, vendégem vagy egy sörrePrimitive írta:Noh, tegnap se sikerült nyernem, úgy mint Bányász kollégának, akinek, úgy néz ki, hogy befejeződött a tippmixes karrierje
Én, ma egy általa megnevezett 'kamikaze' szerű szelvényt fogok megjátszaniLesz, ami lesz alapon
![]()
Ilyenbe gondolkodtam... :
Anorthosis - Bremen4+
At. Madrid - PSVvendégek szereznek gólt
Bordeaux - Chelsea0-2 gól
Kolozsvár - ASRV
Inter - Panavendégek nem szereznek gólt
Liv'pool - MarseilleX-1
Shakhtar - Basela vendég csapat nem szerez gólt
Sporting - BarcelonaX