Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nekem is Kocsis Orsi tetszik a legjobban,és egyetértek Vitoval,vagyis számomra is visszataszító,ha vki eljátsza a hüle 3.14csa barbybabát...bár lehet tényleg ennyire "okos" lettantiimperialista írta:18 évesen tényleg gyönyörű volt, azóta egyre "csúnyább"... Közel sem néz ki olyan jól, mint mikor először fotózták, és hízott is.Vito írta:Hargitai Bea szegedi születésű. amikor legelőször playmate volt (18 évesen), akkor nagyon tetszett a csajszi (egyszer beszélgettem is vele egy szegedi szórakozóhelyen), viszont az utóbbi időben elhízott és oltárian kiélt feje van.
bár mondhatni még így is jól néz ki és akár tetszhetne is, de ez a periszhiltonos, direkt "buta szőkének látszódás" egyáltalán nem szolgálja a felé irányuló tisztelet. -enélkül pedig az én szememben egy végtelenül egyszerű, szőke nőstény---> még a tudattól is kiver a víz, ha belegondolok, hogy miről szólna egy vele töltött nap.
Nekem Kocsis Orsi tetszik, gyönyörű az a csaj, beszélni viszont még nem hallottam, kíváncsi vagyok, mennyire értelmes... Majd visszanézem a show-t, Andika felvette nekem
18 évesen tényleg gyönyörű volt, azóta egyre "csúnyább"... Közel sem néz ki olyan jól, mint mikor először fotózták, és hízott is.Vito írta:Hargitai Bea szegedi születésű. amikor legelőször playmate volt (18 évesen), akkor nagyon tetszett a csajszi (egyszer beszélgettem is vele egy szegedi szórakozóhelyen), viszont az utóbbi időben elhízott és oltárian kiélt feje van.
bár mondhatni még így is jól néz ki és akár tetszhetne is, de ez a periszhiltonos, direkt "buta szőkének látszódás" egyáltalán nem szolgálja a felé irányuló tisztelet. -enélkül pedig az én szememben egy végtelenül egyszerű, szőke nőstény---> még a tudattól is kiver a víz, ha belegondolok, hogy miről szólna egy vele töltött nap.
Hargitai Bea szegedi születésű. amikor legelőször playmate volt (18 évesen), akkor nagyon tetszett a csajszi (egyszer beszélgettem is vele egy szegedi szórakozóhelyen), viszont az utóbbi időben elhízott és oltárian kiélt feje van.Game90 írta:Nekem a legjobban Hargitai Bea és Kocsis Orsi tetszettKrojf írta: Szerintetek milyen volt a Fábry-show gerincét kitevő csajok esztétikai
nívója? Melyikőtökben melyik csípődött be?
Nekem a legjobban Hargitai Bea és Kocsis Orsi tetszettKrojf írta: Szerintetek milyen volt a Fábry-show gerincét kitevő csajok esztétikai
nívója? Melyikőtökben melyik csípődött be?
ozsimiki írta:Evil Te mindig találsz jó kis képeket![]()
Az én kedvemért keresel,vagy kreálsz Nekem M.Schumisat
Bármennyit is találj,minddre vevő vagyok...
![]()
Előre is Thanks...F1 topicba be is tehetnéd,ha megvan...
Ha megengeded, akkor kitenném aláírásnakEvilgrim írta:![]()
![]()
Azok még hülyébbek, akik kitalálják ezeketZozzy 5 írta:Ti nagyon hülyék vagytok![]()
![]()