Még nem raktam meg a szelvényemet, de jeleznék pár meccset, amik szerintem nagyon esélyesek...
Shakhtar - Basel 1.45 3.96 6.92 H, az odds nem is rossz, és mint tudjuk, a Shakhtar minket is elég jól megszorongatott, itt a nagy lehetőség, hogy legalább az UEFA kupába kvalifikálják magukat... A Basel meg idegenbe nem egy ütős csapat...
CSKA Moscow - Lech 1.37 4.14 7.76 H, azok után, hogy a CSKA az utolsó fordulóban kikapott a kiesőtől a bajnokságban ( 2-1 ), lesz bennük annyi motiváció, hogy megüssék a Pozsonyt... És ezzel be is biztosítják maguknak a részvételt a továbbiakba
Milton Keynes - Hereford 1.44 3.87 7.09 H, Milton Keynes-nek feljutási szándékai vannak, és ezt ma meg is fogja mutatni a kiesőjelölt Hereford ellen... Egyébiránt a Hereford 8 meccsen 2, azaz két

rúgott góllal áll idegenben
Fiorentina - Lyon 2.20 3.22 3.13 H, a Fiorentina utolsó esélye, hogy valamit keressen ezen a porondon.. Bayern ellen is jobb volt, megérdemelte volna a győzelmet, de végül csak 1-1 lett... Hétvégén egy magabiztos 4-2 vel ütötték az Udinét.. A Lyon, meg bukott idegenbe a nem túl erős PSG ellen.. Ez szerintem megér egy misét..
BATE - Real Madrid 6.60 3.82 1.49 V, a Real, nem kétség, hogy jobb csapat.. Elég nagy hullámvölgybe vannak, de erre a meccsre tuti felszívják magukat, mert egy esetleges rossz eredmény ( döntetlen, bukta ), a BL végét is jelentheti neki...
Inter - Panathinaikos 1.32 4.58 9.45 H, az Inter a BL-ben várakozáson alul teljesít ( X Cipruson, X otthon a Bremen ellen ). Nincs már sok javítási lehetőség, hiszen még csak 2 forduló van hátra.. Ez a győzelem a biztos csoportelsőséget jelenti nekik..
Hát, kb. most ennyit emelnék ki, majd ha megdobtam a szelvényemet, azt is felrakom... Sok sikert mindenkinek