Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah jó rossz oddsokat szoroztam össze...Fernando írta:Nekem is annyi jött ki... 25.71
Szorozd össze az oddsokat. Amugy nemrosz tippek, csak szerintem a Tottenham nagyon necces. Meg talán a Villa meccs is.
Nekem is annyi jött ki... 25.71danko94 írta:A 25.71 hogy jött ki neked????Barcaforever írta:Hétvégére az én ajánlatom:
Valladolid - Mallorca 2.00 / 3.15 / 3.05 H
Malaga - Osasuna 1.95 / 3.15 / 3.15 H
Udinese - Chievo 1.39 / 3.60 / 6.55 H
Genoa - Bologna 1.55 / 3.15 / 5.35 H
Tottenham - Everton 2.00 / 3.15 / 3.05 H
Aston Villa - Fulham 1.53 / 3.30 / 5.25 H
25.71
Nyugodtan bele lehet kötni, de aki hisz benne tegye meg.Én is azt fogom.
A 25.71 hogy jött ki neked????Barcaforever írta:Hétvégére az én ajánlatom:
Valladolid - Mallorca 2.00 / 3.15 / 3.05 H
Malaga - Osasuna 1.95 / 3.15 / 3.15 H
Udinese - Chievo 1.39 / 3.60 / 6.55 H
Genoa - Bologna 1.55 / 3.15 / 5.35 H
Tottenham - Everton 2.00 / 3.15 / 3.05 H
Aston Villa - Fulham 1.53 / 3.30 / 5.25 H
25.71
Nyugodtan bele lehet kötni, de aki hisz benne tegye meg.Én is azt fogom.
XCooh írta:Zenit Szentpétervár - Juventus--->V
Fenerbahce - Porto--->H
Fiorentina - Lyon--->H
Villarreal - Manchester Utd.--->V
200ft--->8.000ft
HAJRÁ!!!
Meglátjuk, én csak az észrevételeimet írtam meg... Holnapra már okosabbak leszünkfcjoc írta:Primitive, ennyi meccs ilyen kicsi szorzókkal arra jó hogy elmenjen, bár nem tudom mennyivel játszol. én ezeket raktam:(bwin)
Fiorentina - Lyon Fiorentina 2.15
BATE Borisov - Real Madrid BATE Borisov vagy X 2.42
FC Liverpool - Marseille FC Liverpool 1.40
Anorthosis Famagusta FC - Werder Bremen Anorthosis FC vagy X 1.70
Real tuti nem nyer.. max X. nem elég jók, ha utolsó csansz ha nem az. itt nyerhetek 16ezret durván
Attól még tippeljetek nyugodtan, mert nem veszik el a tipp sőt.lluisllach89 írta:Ne nagyon tegyetek a Zenit-Juve meccsre mert lehet (nem biztos) hogy törlik! Autóban robbant bomba Szentpéterváron, 3 ember meghalt, és még tanácskoznak, h meg legyen-e tartva.
Elfogult vagyokfcjoc írta:Primitive, ennyi meccs ilyen kicsi szorzókkal arra jó hogy elmenjen, bár nem tudom mennyivel játszol. én ezeket raktam:(bwin)
Fiorentina - Lyon Fiorentina 2.15
BATE Borisov - Real Madrid BATE Borisov vagy X 2.42
FC Liverpool - Marseille FC Liverpool 1.40
Anorthosis Famagusta FC - Werder Bremen Anorthosis FC vagy X 1.70
Real tuti nem nyer.. max X. nem elég jók, ha utolsó csansz ha nem az. itt nyerhetek 16ezret durván
Szerintem nem érdemes megrakni a Real-t. -10 fokban, fagyott talajú pláyán, hóesesésben akármikre képes lehet a Bate. A Madridnál meg a sok sérült miatt elég tartalékos felállás lesz. Én mindenesetre megraktam az 1X-et.Primitive írta:...
Nemtudom hogy lehet gyenge egy statisztika. A statisztika az statisztika. Megmutatja a elmúlt mérkőzéseit akármelyik csapatnak. Legyen kupa, bajnokság, bl, uefa, akármi.Barcaforever írta:Sztem itt nagyon gyenge a statisztika.Jobban megéri regisztrálni a bwinen és ott megnézni a statsiztikákat, majd a tippmixen fogadni.Fernando írta:www.tippmix.hu itt utűna is tudsz nézni a csapatok jelenlegi formájának. énis így csinálom. nem szokatlan.