Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A bátyja nekem sem szimpatikus,de R10-ról le kéne már szállni.Mr. Master írta: Foglalkozna inkább csak a futballal, a bátyjából meg a szarkavarásából meg már elegem van...
Én nem látok olyan hírt a madridistán hogy Dinho a Milanba igazolna. Ha csak a ............. fórumozóik nyomják a szöveget akkor még annyi figyelmet sem érdemel mintha hivatalos hírként jelent volna meg. Csak most ugye gondolom hogy mindenki élvezkedik náluk Kaka-ra és kombinálnak hogy akkor Dinho majd elmegy Milanba és akkor majd nyernek is vmit. Szánalmasak, ennyiAtesz írta:Na megint ez a Ronaldinho Milanba téma megy a madridistán.
[auto_cenzúra] tele van már ezzel...
Mit izgatod magad azon, hogy mit pfáznak össze a madridistán???Atesz írta:Na megint ez a Ronaldinho Milanba téma megy a madridistán.
[auto_cenzúra] tele van már ezzel...
Foglalkozna inkább csak a futballal, a bátyjából meg a szarkavarásából meg már elegem van...XaviMessifan írta:Ronaldinho saját stadiont építtet
Sajtóértesülések szerint saját stadiont akar építtetni hazájában Ronaldinho, a brazilok sztárfutballistája. A Barcelona játékosának bátyja - és egyben menedzsere - azt mondta a helyi újságoknak, hogy testvére szülővárosában, Porto Alegrében szeretne egy pályát létesíteni.
- Elképzeléseink szerint az új aréna mintegy 25-30 ezer néző befogadására lenne alkalmas - árulta el a tervekről Assis Moreira, ugyanakkor hangsúlyozta: a projekt egyelőre még csak ötlet.
Most isten igazából nem lexarod???????Ronal.10 írta:hhh hát ez jo.. nem lesz dinho-deco meccs.... mekkora egy fsz ez a dinho.. minek mondja le?? ekkora egy sügért.. nem hiszem el hogy fáj a lába!!! 2 honapja várom ezt a meccset.. tessék valami kö bunko zaragozai felrugja egy hete és tessék nem játszik.. ááá
elment az egésztöl a kedvem is...![]()
![]()
![]()
![]()
Portugália nyer... igy...
Nem tudom hogy mit kell ennyire pattogni...Esélyes hogy nem fogja lexarni ez egészet Deco, Dinho meg főleg tett volna rá. Remélem Deco sem fog játszani, most minden hiányzik neki csak egy plusz meccs nem.Ronal.10 írta:hhh hát ez jo.. nem lesz dinho-deco meccs.... mekkora egy fsz ez a dinho.. minek mondja le?? ekkora egy sügért.. nem hiszem el hogy fáj a lába!!! 2 honapja várom ezt a meccset.. tessék valami kö bunko zaragozai felrugja egy hete és tessék nem játszik.. ááá
![]()
![]()
![]()
Nem akarnék vitatkozni de a Vigo ellen is kapott már rendesen,amúgy meg nem egy sérülékeny típus,most ezt a sz@r válogatott meccset kihagyja aminek semmi tétje az ég világon!Na és akkor mi van?Nem dől össze a világ,ám ha vállalná és esetleg rásérülne,akár más sérülés érné milyen helyzetbe kerülne?És a Barca?Ronal.10 írta:hhh hát ez jo.. nem lesz dinho-deco meccs.... mekkora egy fsz ez a dinho.. minek mondja le?? ekkora egy sügért.. nem hiszem el hogy fáj a lába!!! 2 honapja várom ezt a meccset.. tessék valami kö bunko zaragozai felrugja egy hete és tessék nem játszik.. ááá
![]()
![]()
![]()
Azért nem kell szidni RonaldinhótRonal.10 írta:hhh hát ez jo.. nem lesz dinho-deco meccs.... mekkora egy fsz ez a dinho..
Riva, legközelebb is ide!Rivaldinho írta:Ezt Máshova nem tom , vagyis nem merem beírnitudom h a samsungsport a legkevésbé sem hiteles hírforrás, kb annyi köze van az igazsághoz mint nekem az atom-térmodell ábrázolásához, de ha van vmi alapja én elsírom magam!
Akkor nincs benned a művész lélek, vagy a fantázia léleklionelmessi19 írta:Nagyon nem vagyok elájulva tőle...nem rossz, de nincs benne semmi különleges...