Élő közvetítések 07/08
Tesóm filmet néz a tv-ban, ugyhogy amíg annak vége lesz valaki közvetíthetne! Nem akarok értetlenül nézni amikor meglátom hogy már vezetünk 4 -0-ra
G.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Barça B
hi lehet hogy off lesz de kérlek segitsetek:
IE-ben nézném a meccset tvuplayer pluginnel de mikor rákattintok a play re, ahelyett h betoltené kiirja h "stopped"..:
ilyenkor mi van?
koszi
ON
IE-ben nézném a meccset tvuplayer pluginnel de mikor rákattintok a play re, ahelyett h betoltené kiirja h "stopped"..:

ilyenkor mi van?
koszi
ON
Vhogy tovább kellene jutni, nem lesz egyszerü, elég, ha csak a Getafe, Bilbao, Valencia idegenbeli meccseire gondolunk, remélem mi megszakitjuk ezt a sorozatot.
- Fernando
- Llegenda del Barça
GratulálokIlúvatar írta:nah forca barca!
nyernünk kell! a mai napom nagyon jól alakult, mivel átmentem a vizsgán, még pedig olyan vizsgán, amely a tanár arról híres, hogy a vizsgázók kb 70% -át megbuktatja... és én továbbmentem egy szerény 2essel
SZAL BARCA KÉRLEK NE RONTSD EL A JÓ NAPOMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Forcáááá!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Deus
- Boixos Nois
nah forca barca!
nyernünk kell! a mai napom nagyon jól alakult, mivel átmentem a vizsgán, még pedig olyan vizsgán, amely a tanár arról híres, hogy a vizsgázók kb 70% -át megbuktatja... és én továbbmentem egy szerény 2essel
Forcáááá!

Forcáááá!

- Fernando
- Llegenda del Barça
És akkor ha sokat edz akkor nemlesz ekkora arca? Akkor nem fenyegeti meg a klubot hogy elmegy az idény végén?lionelmessi19 írta:Xavi most jobb, mint Deco, de én örülök így is. Deconak sok játék kell és sok edzés, hogy újra formában legyen.Fernando írta:Xavi kimaradt?Deco helyett elbírtam volna képzelni
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
húha...ez nagyon jó kezdőnek néz ki....remélem a játékban is megmutatkozik....Deco és Iniesta nem sokat játszott együtt a középpályán idén....
Nyerni kell....
Hajrá Barca
Nyerni kell....
Hajrá Barca
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Andris
- Adminisztrátor
Xavi most jobb, mint Deco, de én örülök így is. Deconak sok játék kell és sok edzés, hogy újra formában legyen.Fernando írta:Xavi kimaradt?Deco helyett elbírtam volna képzelni
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
FC Barcelona - Villarreal CF:
Barcelona, Camp Nou
22:00, Sport1
Vezeti: Mejuto González
Barcelona: Valdés; Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Márquez, Deco, Iniesta, Bojan, Henry és Messi.
Villarreal: Diego López, Venta, Cygan, Godín, Capdevila; Senna, Bruno, Cani, Pires; Rossi és Nihat
Nyerni kő, nemakarok a végén 11esekkel izgulni. És pláne nem akarok a végén 1gólos előnnyel izgulni.
magyarul sokkal nyerjünk.
MInden adott majdnem, a Nou Campban ezt le kell hozni.
CsakaBarca!!!!!!!!
Barcelona, Camp Nou
22:00, Sport1
Vezeti: Mejuto González
Barcelona: Valdés; Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Márquez, Deco, Iniesta, Bojan, Henry és Messi.
Villarreal: Diego López, Venta, Cygan, Godín, Capdevila; Senna, Bruno, Cani, Pires; Rossi és Nihat
Nyerni kő, nemakarok a végén 11esekkel izgulni. És pláne nem akarok a végén 1gólos előnnyel izgulni.

MInden adott majdnem, a Nou Campban ezt le kell hozni.
CsakaBarca!!!!!!!!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Deus
- Boixos Nois
a faxt nem... sőőőt... tiétek már az a kupa. Megérdemeltétek.realm89 írta:Szerintem nyugi.Még nincs vége a meccsnek, és még mi sem nyertünk a Villarreal ellen...kár még temetkezni, én azért a mi győzelmünkben sem vagyok olyan biztos.
Mi egyszerűen hígfosok vagyunk és kész. semmiféle kupát nem érdemlünk meg és KÉSZ.
laporta meg egy gyökérf... mikor küldi már el Frankot? :S

- danko94
- Entrenador del Barça
Így igaz bár sztem idén nem nyerünk semmit(reménykedem benne és akk minenki megy a farncba....Victor_Valdes írta:Ráadásul teljes megértemelten állunk ugy-ahogy...Sőt a Madrid megérdemli a Címet,sőt a tavalyit is megérdemelte.Rijkardot meg meg fogják lincseli a szurkolók!(próbáltam vissza fogottan)Rivaldo11 írta:He egy harmat Bilbaot nem tudunk idegenben megverni, akkor ne kergessük a bajnoki címet azt hiszem. A mai meccs jól példázza, miért állunk úgy, ahogy.
Hát pedig a rijkaard rontotta el! Edmilson Xavi csere??? Deco-t már az első félidőben lekellett volna cserélni!
Akkor szégyenünk lesz, hogy majd a margit ünnepelni fog a szezon végén, amikor velünk játszik, mert akkor már biztos bajnokok lesznek!
Takarodj Rijkaard!!!
Akkor szégyenünk lesz, hogy majd a margit ünnepelni fog a szezon végén, amikor velünk játszik, mert akkor már biztos bajnokok lesznek!
Takarodj Rijkaard!!!
Úgy játszottunk, mintha mi vezetnénk 7ponttal, agyonfizetett szupersztárok és borzalmasan játszanak.
Az tuti, hogy ebben a szezonban nem küldik el Rijkaard-ot, az a szezon már odalett, fölösleges lenne itt keverni a 'mit is' ?, max úgy járunk mint a Valencia.
Jól igazoltunk, de a kulcspoziciókban ugyanazok maradtak, az edzővel együtt, akik az előző szezonban is elbuktak.
Az tuti, hogy ebben a szezonban nem küldik el Rijkaard-ot, az a szezon már odalett, fölösleges lenne itt keverni a 'mit is' ?, max úgy járunk mint a Valencia.
Jól igazoltunk, de a kulcspoziciókban ugyanazok maradtak, az edzővel együtt, akik az előző szezonban is elbuktak.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Sajnos ez van gyerekek. El kell kezdeni gondolkodni a nyári nagytakarításon...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Entrenador del Barça
Hali mindenkinek!
Szánalmasak vagyunk. Egyszerűen nem értem, hogy mit is akarnak játszani a srácok. De van egy sanda gyanúm, hogy ők sem. Frank nálam már régen megbukott. Így semmit sem fogunk nyerni ebben az évben. Csak azt sajnálom, hogy Barcelonában nem így látják.
Szánalmasak vagyunk. Egyszerűen nem értem, hogy mit is akarnak játszani a srácok. De van egy sanda gyanúm, hogy ők sem. Frank nálam már régen megbukott. Így semmit sem fogunk nyerni ebben az évben. Csak azt sajnálom, hogy Barcelonában nem így látják.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ráadásul teljes megértemelten állunk ugy-ahogy...Sőt a Madrid megérdemli a Címet,sőt a tavalyit is megérdemelte.Rijkardot meg meg fogják lincseli a szurkolók!(próbáltam vissza fogottan)Rivaldo11 írta:He egy harmat Bilbaot nem tudunk idegenben megverni, akkor ne kergessük a bajnoki címet azt hiszem. A mai meccs jól példázza, miért állunk úgy, ahogy.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Szerintem nyugi.
Még nincs vége a meccsnek, és még mi sem nyertünk a Villarreal ellen...kár még temetkezni, én azért a mi győzelmünkben sem vagyok olyan biztos. 

- Danka00792
- Director del Fútbol
nos igen, de ha azt vesszük hogy még a bilba-o elleni meccsen is örülnünk kell a döntetlennek..Los Banditos írta:De nézzük a dolgok jó oldalát; a bajnokság mostmár véglegesen elúszott, így jobban tudunk koncentrálni a BL-re és a Király-kupára.![]()

tudom, van csapat ameik BL-ben remekel Bajnokságban meg nem. De nagyon elvakultnak kell lennem hogy eben a Barca-ban BL gyözelmet lássak