Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na én kb. ugyan erre gondoltam... Én is így játszatnám a csapatot jövőre Riijkard helyett...------------------Valdes-----------------
1---------Marquez-Puyol----Zambrotta
--------------Xavi--------2---------------
-------------------------------------------
Messi----------Ronaldinho-------------3
--------------------Eto'o------------------
1. egy jobbvédőt igazolni kell
2. egy vkp-t is valami izmos romboló-t
3. ide jöhetne c-roni
------------------Valdes-----------------robag írta:Ez posztonként megnevezve hogy nézne ki?lionel19 írta:mindenképpen 1 csatáros játék kell sztem! de igyis be lehetne épiteni 4-2-3-1 ben például
Ez posztonként megnevezve hogy nézne ki?lionel19 írta:mindenképpen 1 csatáros játék kell sztem! de igyis be lehetne épiteni 4-2-3-1 ben például
Irányítónak még fiatalnak érzem, és nem elég húzóembernek. Vkp-nak pazarlás. Két szélen max, de sztem teljesen más stílus egy CR vagy Messi, mint Iniesta. Ennek ellenére lehet, hogy megszoknám.lionel19 írta:Irányitó kp-n lenne a legjobb, két szélen is de akár vkp-n is jah ez csak 4
Mondjuk vkp-n csak muszályból de amugy Ronaldinho cseréjeként sztem el tudná viselni a dolgot...
Irányitó kp-n lenne a legjobb, két szélen is de akár vkp-n is jah ez csak 4barca99 írta:Jó hogy R10 jobb, de sztem Deco-val ők ketten vannak irányító kp-k. Namármost... ebben az új rendszerben sztem ketten nem játszhatnaklionel19 írta:
1. Azért Dinho magasan jobb mint Deco...
2. Néha nem árt válltani... Xavi és egy izmos romboló sztem jó lenne...
3. Iniesta helye igysem biztos... ő lenne a csapat ásza... kb 5 poszton be lehetne vetni.Deco-nak padozni kéne
ha nem tetszik elmegy
kit lehetne még ott bevetni?
Iniesta mely 5 poszton játszhatna?
Jó hogy R10 jobb, de sztem Deco-val ők ketten vannak irányító kp-k. Namármost... ebben az új rendszerben sztem ketten nem játszhatnaklionel19 írta:
1. Azért Dinho magasan jobb mint Deco...
2. Néha nem árt válltani... Xavi és egy izmos romboló sztem jó lenne...
3. Iniesta helye igysem biztos... ő lenne a csapat ásza... kb 5 poszton be lehetne vetni.
1. Azért Dinho magasan jobb mint Deco...barca99 írta: 1., Marad Deco, és akkor az irányító poszton rotálás lenne Dinho-val, és mint tudjuk, Deco se szeret padozni.
2., 2 vkp-vel állnánk fel, ami szvsz nem a Barca stílusa.
3., Sajnos ebben nem nagyon tudom, pl. Iniesta helyét elképzelni. Mivel szokott a támadószekcióban játszani, így úgy gondolom, hogy vmelyik szélen játszana, de nekem idegen lenne ezen a poszton, mert teljesen mást játszik, mint Messi, vagy CR.
Ezt sztem így lehetne megoldani:Bodi írta:Viszont elgondolkodtató,hogy játszhatna-e egyszerre ez a 4 ember?
Az év baromsága lenne mindkét részről sztem.Los Banditos írta:Én még mindig szívesen belemennék egy Ronaldo-Ronaldinho cserébe csakhát a MU-nak nemhiszem hogy megérné...![]()
Mi az nekik"Csupán" 80 millió fontos veszteséget könyvelt el a Chelsea az elmúlt üzleti évben
Remélem nem csak Riise és Bellamy randalírozott, hanem mondjuk Gerrard, Xabi Alonso és Crouch is közöttük voltRészegen randalíroztak a liverpooli játékosok Portugáliában
legalább a balosát vette célba?grecki írta:http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=237216
Részegen randalíroztak a liverpooli játékosok Portugáliában egy karaoke bárban, de olyan szinten, hogy Riise és Bellamy összeveszett, majd a walesi egy golfütővel vett elégtételt a norvég lábán. Jó mi????