Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az mi?VIII.Henrik írta:Hát nem igazán. Inkáb Monday Night Footballt nézek ma, kedd este.Zozzy 5 írta:Na mivan, senki sem pörög a mai BL meccsekre??
Hát nem igazán. Inkáb Monday Night Footballt nézek ma, kedd este.Zozzy 5 írta:Na mivan, senki sem pörög a mai BL meccsekre??
Hát elég gyenge felhozatal van...sztem nem nézem meg egyik meccset sem, max. a gólösszefoglalót.Zozzy 5 írta:Na mivan, senki sem pörög a mai BL meccsekre??
Tamás! Nem az minősíti számomra a focistát, hogy hány gólt lő. Én titkon reménykedtem benne, hogy Messi megkapja az aranylabdát Kaka-val szemben és megpróbáltam bebeszélni magamnak, hogy ez a Kaka nem is olyan jó. Aztán a tegnapi meccs visszazökkentett a valóságba. Fantasztikusat JÁTSZOTT, pedig nem rúgott gólt. Ronni meg nyomába sem érhet. Nem azt mondtam, hogy Kaka jobb focista, de 180 fokos fordulatnak kellene beállni Ronni formájában, hogy egyáltalán az aranylabda közelébe kerüljön. Várom, nagyon sokan várjuk ezt, de szerintem mindhiába...varga tamás írta:Nem mindenki, én pl. nem. Attól, hogy valaki átesik a ló egyik oldalára, neked nem kellene a másikra. Kaká sem villog a Milanban - 11. hely, 4 gól a bajnokságban, abból 3 büntiből (igen, azt is be kell rúgni). Erről, ennyit.
ez így igazBoixos írta:kaká rendkívűl jól játszott tegnap, igaz volt is helye hozzá. amikor ünnepeltem
éppen megcumiztatta a sahtyor komplett bal oldalát és lőtt egy kapufát.bakker kaká mit csinált most is
ő jelenleg a világ legjobb játékosa.
egyébként én sem cserélném el messire, de az sztem nem probléma, ha elismeri az ember a másik tudását. emiatt senki sem fog kevésbé szurkolni a barcának. kaká nagyszerű futballista és nagyszerű ember is egyben. és az sem baj, h nem arról híres, h végigbugizza az éjszakákat egy-egy győztes meccs után, v éppen egy kazal kotont rendel, mert olyanja van (igaz a kotonos robinho ettől még eldöntötte a tegnapi meccset a madrid javára).
na ennyit erről.
Nem mindenki, én pl. nem. Attól, hogy valaki átesik a ló egyik oldalára, neked nem kellene a másikra. Kaká sem villog a Milanban - 11. hely, 4 gól a bajnokságban, abból 3 büntiből (igen, azt is be kell rúgni). Erről, ennyit.Zsolti írta:Azért ha nem akarsz veszekedést szítani kicsit visszábbvehetnél a stílussal....Amúgy meg ez a Ronaldinho Kaka-nak a cipőjét se takaríthatná,szóval erről ennyit,hogy melyik a jobb játékos..sztem ezt mindenki elismeri,hogy Ronaldinho nagyon messze van most Kaka-tól...
éppen megcumiztatta a sahtyor komplett bal oldalát és lőtt egy kapufát.bakker kaká mit csinált most is
Haggyuk már!Szakacs írta:Az azert van mert nincs meg a megfelelo fizikai kondicioja...akarhogy is nezem alig bir futni amikor egyaltalan elindul...a ketsegtelenul a legtehnikasabb...de az nem eleg...Ott van Seedorf a Milannal..na latod nala ugyan az van mint Ronnienal csak o tenyleg esszel jatszik es hajt is..nem csak tolti az idot a palyan...de hogy ronnie sokkal okosabban jatszik hatDawe írta: Akkor a következő meccsen csak Ronaldinho játékát nézzed,azt hogy nem vág fel (nem mindig cselez) megtanult ésszel játszani, hogy hogy kiszolgálja a többit,milyen labdákat ad ja és a technikáját is nézd! Ja és ne feledd hivatalosan még mindig RONALDINHO A VILÁG LEGJOBBJA. Egyébként a kedvenc csapatom Brazília úgyhogy szeretem Kaká-t csak nem szeretem ha lenézik Ronaldinho-t!!!![]()
akkor nem tudom miert veszik el minden masodik labdat tole...vagy miert passzol vissza fele mindig..vegulis ket kulon ronniet ismerunk ezek szerint.mert jelenleg nem ugy van ahogy te mondod...tema lezarva reszemrol..
Hivatalosan Cannavaro a vilag legjobbja.
P.S..:Grow up.
Az azert van mert nincs meg a megfelelo fizikai kondicioja...akarhogy is nezem alig bir futni amikor egyaltalan elindul...a ketsegtelenul a legtehnikasabb...de az nem eleg...Ott van Seedorf a Milannal..na latod nala ugyan az van mint Ronnienal csak o tenyleg esszel jatszik es hajt is..nem csak tolti az idot a palyan...de hogy ronnie sokkal okosabban jatszik hatDawe írta: Akkor a következő meccsen csak Ronaldinho játékát nézzed,azt hogy nem vág fel (nem mindig cselez) megtanult ésszel játszani, hogy hogy kiszolgálja a többit,milyen labdákat ad ja és a technikáját is nézd! Ja és ne feledd hivatalosan még mindig RONALDINHO A VILÁG LEGJOBBJA. Egyébként a kedvenc csapatom Brazília úgyhogy szeretem Kaká-t csak nem szeretem ha lenézik Ronaldinho-t!!!
Akkor a következő meccsen csak Ronaldinho játékát nézzed,azt hogy nem vág fel (nem mindig cselez) megtanult ésszel játszani, hogy hogy kiszolgálja a többit,milyen labdákat ad ja és a technikáját is nézd! Ja és ne feledd hivatalosan még mindig RONALDINHO A VILÁG LEGJOBBJA. Egyébként a kedvenc csapatom Brazília úgyhogy szeretem Kaká-t csak nem szeretem ha lenézik Ronaldinho-t!!!Szakacs írta:Dawe írta: egyébként nem jobb Kaká mint Ronaldinho!Sőt!Jelentéktelen!Mármint Kaká Ronaldinhohoz képest!![]()
![]()
a mai datum 2007 november 25 nem pedig 2005 november 25...
Mondja ezt a Ronaldinho-fan. Azért mert a kis kedvencedről van szó, még megválogathatnád a stílusod.Dawe írta:Ezt kikúrt gyorsan felejtsd el, nem te fogod megszabni hogy a Barca kit ad el és kit vesz meg!!!
egyébként nem jobb Kaká mint Ronaldinho!Sőt!Jelentéktelen!Mármint Kaká Ronaldinhohoz képest! Na mind 1 én nem veszekedést akarok hanem azt akarom ezzel mondani hogy Rijkard megmondta hogy RONALDINHO NEM FOG ELMENNI A BARCÁBÓL MÉG LEGALÁBB 4 ÉVRE!!!!!
Dawe írta: egyébként nem jobb Kaká mint Ronaldinho!Sőt!Jelentéktelen!Mármint Kaká Ronaldinhohoz képest!
Ezt kikúrt gyorsan felejtsd el, nem te fogod megszabni hogy a Barca kit ad el és kit vesz meg!!!sasi1 írta:Igen azért............barbigirl írta: Ezt azért kérdezed, mert nem láttad a meccset? Irányított, küzdött, cselezett, kényszerítőzött, aktívan támogatta a támadásokat stb. Ha a mi meccsünkön lett volna egy valaki, aki fele ennyit csinál, simán nyerünk. Na meg Seedorf... Le a kalappal...
Egyszerű, a nyáron cseréljük el Ronaldinho-ra, Úgy is 2 évvel fiatalabb Kaká, mit veszíthetünk????
(tartok tőle, még pénzt is kéne adni rooni mellé a Milannak.....)
Így van igazad van semmivel nem jobb Kaká Messinél meghát kihagyott egy ziccert is HÁHÁHRaziel írta:ezért én Messire nem cserélném elBoixos írta:bakker kaká mit csinált most is![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ő jelenleg a világ legjobb játékosa.hiába lett volna Kaká nállunk a Rangers ellen,akkor sem nyertünk volna,mert vagy 6-7emberrel védekeztek,rühellem az ilyen csapatot amelyik bunkerfocit játszik...
ezért én Messire nem cserélném elBoixos írta:bakker kaká mit csinált most is![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igen azért............barbigirl írta: Ezt azért kérdezed, mert nem láttad a meccset? Irányított, küzdött, cselezett, kényszerítőzött, aktívan támogatta a támadásokat stb. Ha a mi meccsünkön lett volna egy valaki, aki fele ennyit csinál, simán nyerünk. Na meg Seedorf... Le a kalappal...