Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.06. 20:30:52

Fernando írta: Az mi? :D Amugy sztem érdekes meccs lesz a mai :)
NFL :wink: És most hogy mondod Henrik barátom, lehet én is inkább az izomköteget egymásnak feszülését fogom figyelemmel követni 8)
Fernando
Llegenda del Barça

2007.11.06. 20:21:25

VIII.Henrik írta:
Zozzy 5 írta:Na mivan, senki sem pörög a mai BL meccsekre?? :lol:
Hát nem igazán. Inkáb Monday Night Footballt nézek ma, kedd este. :)
Az mi? :D Amugy sztem érdekes meccs lesz a mai :)
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.11.06. 20:16:36

Hát nem igazán. Inkáb Monday Night Footballt nézek ma, kedd este. :)
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.11.06. 20:11:33

Hát elég gyenge felhozatal van...sztem nem nézem meg egyik meccset sem, max. a gólösszefoglalót.

Majd holnap rápörgök a BL-meccsekre :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.06. 20:05:30

Na mivan, senki sem pörög a mai BL meccsekre?? :lol:
haze71
Entrenador del Barça

2007.10.25. 20:19:46

varga tamás írta:Nem mindenki, én pl. nem. Attól, hogy valaki átesik a ló egyik oldalára, neked nem kellene a másikra. Kaká sem villog a Milanban - 11. hely, 4 gól a bajnokságban, abból 3 büntiből (igen, azt is be kell rúgni). Erről, ennyit.
Tamás! Nem az minősíti számomra a focistát, hogy hány gólt lő. Én titkon reménykedtem benne, hogy Messi megkapja az aranylabdát Kaka-val szemben és megpróbáltam bebeszélni magamnak, hogy ez a Kaka nem is olyan jó. Aztán a tegnapi meccs visszazökkentett a valóságba. Fantasztikusat JÁTSZOTT, pedig nem rúgott gólt. Ronni meg nyomába sem érhet. Nem azt mondtam, hogy Kaka jobb focista, de 180 fokos fordulatnak kellene beállni Ronni formájában, hogy egyáltalán az aranylabda közelébe kerüljön. Várom, nagyon sokan várjuk ezt, de szerintem mindhiába...
Raziel
Entrenador del Barça

2007.10.25. 20:11:44

Boixos írta:kaká rendkívűl jól játszott tegnap, igaz volt is helye hozzá. amikor ünnepeltem :arrow:
bakker kaká mit csinált most is
ő jelenleg a világ legjobb játékosa.
éppen megcumiztatta a sahtyor komplett bal oldalát és lőtt egy kapufát.
egyébként én sem cserélném el messire, de az sztem nem probléma, ha elismeri az ember a másik tudását. emiatt senki sem fog kevésbé szurkolni a barcának. kaká nagyszerű futballista és nagyszerű ember is egyben. és az sem baj, h nem arról híres, h végigbugizza az éjszakákat egy-egy győztes meccs után, v éppen egy kazal kotont rendel, mert olyanja van (igaz a kotonos robinho ettől még eldöntötte a tegnapi meccset a madrid javára).
na ennyit erről.
ez így igaz :!: :wink: sztem az aranylabda az övé lesz idén...
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.10.25. 18:49:44

Érdekes mennyire bírják az iramot ezek a 30-36 éves játékosok a milánban. Nem egyszer simán lefutják labdával a náluk egy tizessel fiatalabb ellenfelet is. Nálunk meg a 25-30 évesek fizikálisan elkészülnek, ha 2 hét alatt 2-nél több mérkőzést játszaniuk kell. Ráadásul sokkal sérülékenyebbek is a mieink. :?
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.25. 17:48:38

Zsolti írta:Azért ha nem akarsz veszekedést szítani kicsit visszábbvehetnél a stílussal....Amúgy meg ez a Ronaldinho Kaka-nak a cipőjét se takaríthatná,szóval erről ennyit,hogy melyik a jobb játékos..sztem ezt mindenki elismeri,hogy Ronaldinho nagyon messze van most Kaka-tól... :roll:
Nem mindenki, én pl. nem. Attól, hogy valaki átesik a ló egyik oldalára, neked nem kellene a másikra. Kaká sem villog a Milanban - 11. hely, 4 gól a bajnokságban, abból 3 büntiből (igen, azt is be kell rúgni). Erről, ennyit.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2007.10.25. 17:48:36

kaká rendkívűl jól játszott tegnap, igaz volt is helye hozzá. amikor ünnepeltem :arrow:
bakker kaká mit csinált most is
éppen megcumiztatta a sahtyor komplett bal oldalát és lőtt egy kapufát.
egyébként én sem cserélném el messire, de az sztem nem probléma, ha elismeri az ember a másik tudását. emiatt senki sem fog kevésbé szurkolni a barcának. kaká nagyszerű futballista és nagyszerű ember is egyben. és az sem baj, h nem arról híres, h végigbugizza az éjszakákat egy-egy győztes meccs után, v éppen egy kazal kotont rendel, mert olyanja van (igaz a kotonos robinho ettől még eldöntötte a tegnapi meccset a madrid javára).
na ennyit erről.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2007.10.25. 17:31:52

Hiába szenved a bajnokságban a Milan,a Bl-ben vhogy mindig összekapják
magukat.A védelem azért tegnap nem volt a helyzet magaslatán.
Kaká pedig megint nagyszerűen játszott,ha megkapja az Aranylabdát egy szavunk sem lehet,nagyon megérdemli.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.25. 17:26:17

Dév!
Elég, ha kimondod, hogy Ronniera vered mindíg, és akkor már el sem kezdődik ez a vita...
Dawe
Jugador d'estrella

2007.10.25. 16:00:03

Szakacs írta:
Dawe írta: Akkor a következő meccsen csak Ronaldinho játékát nézzed,azt hogy nem vág fel (nem mindig cselez) megtanult ésszel játszani, hogy hogy kiszolgálja a többit,milyen labdákat ad ja és a technikáját is nézd! Ja és ne feledd hivatalosan még mindig RONALDINHO A VILÁG LEGJOBBJA. Egyébként a kedvenc csapatom Brazília úgyhogy szeretem Kaká-t csak nem szeretem ha lenézik Ronaldinho-t!!!
Az azert van mert nincs meg a megfelelo fizikai kondicioja...akarhogy is nezem alig bir futni amikor egyaltalan elindul...a ketsegtelenul a legtehnikasabb...de az nem eleg...Ott van Seedorf a Milannal..na latod nala ugyan az van mint Ronnienal csak o tenyleg esszel jatszik es hajt is..nem csak tolti az idot a palyan...de hogy ronnie sokkal okosabban jatszik hat :roll:
akkor nem tudom miert veszik el minden masodik labdat tole...vagy miert passzol vissza fele mindig..vegulis ket kulon ronniet ismerunk ezek szerint.mert jelenleg nem ugy van ahogy te mondod...tema lezarva reszemrol..
Hivatalosan Cannavaro a vilag legjobbja. :oops:
P.S..:Grow up.
Haggyuk már!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.25. 15:56:11

Dawe írta: Akkor a következő meccsen csak Ronaldinho játékát nézzed,azt hogy nem vág fel (nem mindig cselez) megtanult ésszel játszani, hogy hogy kiszolgálja a többit,milyen labdákat ad ja és a technikáját is nézd! Ja és ne feledd hivatalosan még mindig RONALDINHO A VILÁG LEGJOBBJA. Egyébként a kedvenc csapatom Brazília úgyhogy szeretem Kaká-t csak nem szeretem ha lenézik Ronaldinho-t!!!
Az azert van mert nincs meg a megfelelo fizikai kondicioja...akarhogy is nezem alig bir futni amikor egyaltalan elindul...a ketsegtelenul a legtehnikasabb...de az nem eleg...Ott van Seedorf a Milannal..na latod nala ugyan az van mint Ronnienal csak o tenyleg esszel jatszik es hajt is..nem csak tolti az idot a palyan...de hogy ronnie sokkal okosabban jatszik hat :roll:
akkor nem tudom miert veszik el minden masodik labdat tole...vagy miert passzol vissza fele mindig..vegulis ket kulon ronniet ismerunk ezek szerint.mert jelenleg nem ugy van ahogy te mondod...tema lezarva reszemrol..
Hivatalosan Cannavaro a vilag legjobbja. :oops:
P.S..:Grow up.
Tiziano Crudeli fan :!:
Dawe
Jugador d'estrella

2007.10.25. 15:43:55

Szakacs írta:
Dawe írta: egyébként nem jobb Kaká mint Ronaldinho!Sőt!Jelentéktelen!Mármint Kaká Ronaldinhohoz képest!
:lol: :lol: :lol: a mai datum 2007 november 25 nem pedig 2005 november 25...
Akkor a következő meccsen csak Ronaldinho játékát nézzed,azt hogy nem vág fel (nem mindig cselez) megtanult ésszel játszani, hogy hogy kiszolgálja a többit,milyen labdákat ad ja és a technikáját is nézd! Ja és ne feledd hivatalosan még mindig RONALDINHO A VILÁG LEGJOBBJA. Egyébként a kedvenc csapatom Brazília úgyhogy szeretem Kaká-t csak nem szeretem ha lenézik Ronaldinho-t!!!
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.25. 15:43:04

Dawe írta:Ezt kikúrt gyorsan felejtsd el, nem te fogod megszabni hogy a Barca kit ad el és kit vesz meg!!!
egyébként nem jobb Kaká mint Ronaldinho!Sőt!Jelentéktelen!Mármint Kaká Ronaldinhohoz képest! Na mind 1 én nem veszekedést akarok hanem azt akarom ezzel mondani hogy Rijkard megmondta hogy RONALDINHO NEM FOG ELMENNI A BARCÁBÓL MÉG LEGALÁBB 4 ÉVRE!!!!!
Mondja ezt a Ronaldinho-fan. Azért mert a kis kedvencedről van szó, még megválogathatnád a stílusod. :wink:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.10.25. 15:37:24

Azért ha nem akarsz veszekedést szítani kicsit visszábbvehetnél a stílussal....Amúgy meg ez a Ronaldinho Kaka-nak a cipőjét se takaríthatná,szóval erről ennyit,hogy melyik a jobb játékos..sztem ezt mindenki elismeri,hogy Ronaldinho nagyon messze van most Kaka-tól... :roll:
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.10.25. 15:33:57

Dawe írta: egyébként nem jobb Kaká mint Ronaldinho!Sőt!Jelentéktelen!Mármint Kaká Ronaldinhohoz képest!
:lol: :lol: :lol: a mai datum 2007 november 25 nem pedig 2005 november 25...
Tiziano Crudeli fan :!:
Dawe
Jugador d'estrella

2007.10.25. 15:31:20

sasi1 írta:
barbigirl írta: Ezt azért kérdezed, mert nem láttad a meccset? Irányított, küzdött, cselezett, kényszerítőzött, aktívan támogatta a támadásokat stb. Ha a mi meccsünkön lett volna egy valaki, aki fele ennyit csinál, simán nyerünk. Na meg Seedorf... Le a kalappal...
Igen azért............
Egyszerű, a nyáron cseréljük el Ronaldinho-ra, Úgy is 2 évvel fiatalabb Kaká, mit veszíthetünk????
(tartok tőle, még pénzt is kéne adni rooni mellé a Milannak.....)
Ezt kikúrt gyorsan felejtsd el, nem te fogod megszabni hogy a Barca kit ad el és kit vesz meg!!!
egyébként nem jobb Kaká mint Ronaldinho!Sőt!Jelentéktelen!Mármint Kaká Ronaldinhohoz képest! Na mind 1 én nem veszekedést akarok hanem azt akarom ezzel mondani hogy Rijkard megmondta hogy RONALDINHO NEM FOG ELMENNI A BARCÁBÓL MÉG LEGALÁBB 4 ÉVRE!!!!!
Dawe
Jugador d'estrella

2007.10.25. 15:26:35

Raziel írta:
Boixos írta:bakker kaká mit csinált most is :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ezért én Messire nem cserélném el :wink: hiába lett volna Kaká nállunk a Rangers ellen,akkor sem nyertünk volna,mert vagy 6-7emberrel védekeztek,rühellem az ilyen csapatot amelyik bunkerfocit játszik... :x
Így van igazad van semmivel nem jobb Kaká Messinél meghát kihagyott egy ziccert is HÁHÁH :P Meg! Én is kikúrtúl uttálom az ilyen mindentbelecsakvédekezni focit!
Raziel
Entrenador del Barça

2007.10.25. 15:18:04

Boixos írta:bakker kaká mit csinált most is :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ezért én Messire nem cserélném el :wink: hiába lett volna Kaká nállunk a Rangers ellen,akkor sem nyertünk volna,mert vagy 6-7emberrel védekeztek,rühellem az ilyen csapatot amelyik bunkerfocit játszik... :x
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.10.25. 14:48:15

Én nem nagyon fosok a milantol. Ha 1 meccsen nem játxik Kaka, már nem tudnak focizni :roll: Pedig Kaka sem fog mindig jol játxani
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.25. 11:00:24

Kaká jó formában van, de azt ne felejtsük el, hogy sokkal könnyebb úgy játszani, hogy van területed. A Rangers és a Sahtar között menni lehet a különbség? Mert a Sahtar idegenben is bevállalata a két csatárt, meg irányítót, egy vkp-t, a szélső hátvédek is jöttek előre. Mindezt idegenben. Igaz, a Rangers tudott pontot szerezni... :)

Azt hiszem, Benítez már rég el lett volna küldve ha a Barca edzője. :D Hol van az 50 milliós Torres? Nagyon jó keret, elvileg jó edző, eredmény meg nulla. Talán a ligakupa. :) Kezdek teljesen kiábrándulni Benítezből.
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.10.25. 10:52:18

A Valencia mit csinált, betettem a meccsüket 0:3ra. :roll:
Kép
sasi1
Entrenador del Barça

2007.10.25. 10:36:31

barbigirl írta: Ezt azért kérdezed, mert nem láttad a meccset? Irányított, küzdött, cselezett, kényszerítőzött, aktívan támogatta a támadásokat stb. Ha a mi meccsünkön lett volna egy valaki, aki fele ennyit csinál, simán nyerünk. Na meg Seedorf... Le a kalappal...
Igen azért............
Egyszerű, a nyáron cseréljük el Ronaldinho-ra, Úgy is 2 évvel fiatalabb Kaká, mit veszíthetünk????
(tartok tőle, még pénzt is kéne adni rooni mellé a Milannak.....)
Lezárt