Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát aki megteheti...grecki írta:"Csupán" 80 millió fontos veszteséget könyvelt el a Chelsea az elmúlt üzleti évben (egy labdarúgószezon időintervallumával egyezik meg). Mondjuk a korábbi 140 misihez képest nem rossz eredmény, de így is még évek kellenek, hogy egyenesbe jöjjenek...
Hy Antiantiimperialista írta: paraszt Mowbray
Illene,de ha figyelembe veszed,hogy melyik csapat mennyi meccset játszott már eddig,akkor valahol érthető,h fáradtan mozogtak az ágyusok,de ha emlékszel tavalyi szezonra,ami a bajnokságot illeti,nehogy azt mondd,hogy akkor jobban ment nekikRaziel írta:ma játszották Arsenal-Blackburn 0-0 és itt beszéltem én a kihagyott helyzetekről,és a rossz játékról,mert otthon a blackburnt azért illene megverni szerintem
Vitatkozni fogokRaziel írta: láttam gilberto és baptista is kihagyta a tiziket,hát igen ugy simább lett volna de igyis 3-1lett igaz hosszabitás után.Tavaly sokkal jobban ment nekik,pedig a tavalyihoz képest szerintem jobb csapatuk van.
láttam gilberto és baptista is kihagyta a tiziket,hát igen ugy simább lett volna de igyis 3-1lett igaz hosszabitás után.Tavaly sokkal jobban ment nekik,pedig a tavalyihoz képest szerintem jobb csapatuk van.Game90 írta:Ja, a gólhelyzetekkel van egy kis problémaHa láttad a Bolton elleni visszavágót, akkor gondolj csak Baptistára vagy a két kihagyott büntetőre
![]()
Bajnokságban kétszer megverték pl a MU-t, de a kisebb csapatok ellen problémák vannak. És sztem a 3. helyre odaérhetnek.
az lehet de nagyon nyögvenyelősen játszanak,ill. nem is az a baj hanem hogy nemtudják berugni azt a sok helyzetet amit kidolgoznak,mert számtalan lehetőségük van góltlőni mindig....szerintem 4.helytől jobb nem lesz meg nekik ebben a szezonban.Game90 írta:Bajnokságban 4. hely (-1 pont a Liverpooltól és van még egy elmaradt meccs), BL-ben, Ligakupában és az FA-kupában pedig még versenyben vannakRaziel írta:nem az arsenal szezonja ez a 06/07-es szezon....
Bajnokságban 4. hely (-1 pont a Liverpooltól és van még egy elmaradt meccs), BL-ben, Ligakupában és az FA-kupában pedig még versenyben vannakRaziel írta:nem az arsenal szezonja ez a 06/07-es szezon....
Ez nem magyarázat,mindenki húzza valamennyit ilyen helyzetben az időt! Szal egy......henry!Game90 írta:Ozsimiki nem gond![]()
Lehet, hogy a Wigan kapusa odaszólt valamit Henrynak, nem lehet tudniDe az is elképzelhető, hogy csak úgy, semmi ok nélkül csinálta ezt
ha így van akkor én is elítélem
![]()
Én is jó játékosnak tartom, de az a lenéző tekintet stb
Na olvastam, hogy állítólag Kirkland húzta az időt és ezért Henry egy kicsit mérges lett![]()
Bocs Game! Nem is az Arsenalnak szól amit írni fogok,hanem annak a ........Game90 írta:Arsenal-Wigan 2-1 (Hall 80.– öngól, Rosicky 84., ill. Landzaat 35.)![]()
Arsenal a 4. 1 ponttal lemaradva a Liverpool mögöttde 1-el kevesebb meccset játszottak.
West Ham pedig 5 ponttal van lemaradva a benntmaradást érő helytől