Barca Igazolások 2009-2010
- LM10
- Director del Fútbol
Egyre komolyabbnak tűnik Cesc leigazolása. Tuti, h Hleb lenne a +játékos. Az meg sztem hülyeség h saját nevelésért ne fizessünk nagy pénzt...másért is kellene nagy pénzt fizetni. Azért ha bele gondolunk, kemény lenne, ha vennénk egy Villát,Cesct, és Filipét. Ez olyan 90 milla lenne, igaz Samuból és Guddyból olyan 35-38 bejöhetne.
- gianni
- Entrenador del Barça
És én még kenyér sanyit is odaadnámsjd írta:Sztem Gudjohnsen lenne, mivel ő is a középpályán játszik és focizott már AngliábanalbicelesteX írta:Vajon kit?Eagico írta:A Barcelona hajlandó lenne 40 millió eurót és egy játékost felajánlani Cesc játékjogáért."

[quote="albicelesteX"][quote="Eagico"]A Barcelona hajlandó lenne 40 millió eurót és egy játékost felajánlani Cesc játékjogáért."[/quote]
Vajon kit?
[/quote]
Sztem Gudjohnsen lenne, mivel ő is a középpályán játszik és focizott már Angliában
Vajon kit?

Sztem Gudjohnsen lenne, mivel ő is a középpályán játszik és focizott már Angliában
- Barcagirl24
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Hát szerintem azért írták, hogy Filipe lehet az első hivatalos igazolás mivel Keirrison érkezése szinte 99% százalék, ám hivatalosan még nem állapodtak meg a felek. Ez kb. olyan mint CR9 ügye volt, ott se volt hivatalos bár mindenki úgy beszélt az ügyről!Mikaos írta:A cikkben így fogalmaztak, hogy Filipe lehet az első.
Egyébként tényleg tuti a Keirrison igazolás? Bár volt szó róla, hogy elvileg igen, és hogy már csak a hivatalos bejelentés kell Villa miatt...
De ezek szerint Filipe lehet az első hivatalos igazolás. (gondolom, a cikkben erre utaltak).

szerk:
Hleb??!!albicelesteX írta: Vajon kit?

~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim

www.barcelona.gportal.hu - hobbim

- albicelesteX
- A Vadász
Vajon kit?Eagico írta:A Barcelona hajlandó lenne 40 millió eurót és egy játékost felajánlani Cesc játékjogáért."

- frost86
- Jugador del Barça
De azt írták,h még 1 millióval megtoldották így a határidő is változott?Pety-d írta:Tegnap éjfélig kellett!frost86 írta:A Mai nap folyamán kell választ kapni a Filipe ügyében?
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff
Térdre imára Barcelona itt a világ legjobbja - Horti Messiről a Valencia ellen
Forza Barca!!!
Forza Barca!!!
fcbtransfers.blogspot.com:
RIBÉRY VAGY CESC
"A katalán El Mundo Deportivo szerint, a Bayern München támadója és francia válogatott Franck Ribéry (26) továbbra is elsődleges célpont a Barcelona számára.
A lap szerint a Barcelona fontolóra vesz egy esetleges 60 millió eurós, rekord összegű ajánlatot.
A Bayern München elnöke, Karl-Heinz Rummenigge a Sport Bild német hetilapnak adott interjújában tegnap ismét elmondta, hogy a klub nem hajlandó eladni Ribéry-t: "Mi nem pókerezünk, mi nem az árat akarjuk feltornászni. Mi meg akarjuk tartani a játékost. Mostanáig egy klubtól érkezett hivatalos ajánlat - amely nem a Real Madrid volt - és mi azt is udvariasan visszautasítottuk."
Az El Mundo Deportivo állítása szerint, az Arsenal középpályása és spanyol válogatott Cesc Fabregas (22) lenne a másik alternatíva, ha a Ribéry transzfer meghiúsulna. Ebben az esetben Iniesta kerülne a bal szélső pozícióba a következő idényre. A Barcelona hajlandó lenne 40 millió eurót és egy játékost felajánlani Cesc játékjogáért."
RIBÉRY VAGY CESC
"A katalán El Mundo Deportivo szerint, a Bayern München támadója és francia válogatott Franck Ribéry (26) továbbra is elsődleges célpont a Barcelona számára.
A lap szerint a Barcelona fontolóra vesz egy esetleges 60 millió eurós, rekord összegű ajánlatot.
A Bayern München elnöke, Karl-Heinz Rummenigge a Sport Bild német hetilapnak adott interjújában tegnap ismét elmondta, hogy a klub nem hajlandó eladni Ribéry-t: "Mi nem pókerezünk, mi nem az árat akarjuk feltornászni. Mi meg akarjuk tartani a játékost. Mostanáig egy klubtól érkezett hivatalos ajánlat - amely nem a Real Madrid volt - és mi azt is udvariasan visszautasítottuk."
Az El Mundo Deportivo állítása szerint, az Arsenal középpályása és spanyol válogatott Cesc Fabregas (22) lenne a másik alternatíva, ha a Ribéry transzfer meghiúsulna. Ebben az esetben Iniesta kerülne a bal szélső pozícióba a következő idényre. A Barcelona hajlandó lenne 40 millió eurót és egy játékost felajánlani Cesc játékjogáért."
- frost86
- Jugador del Barça
A Mai nap folyamán kell választ kapni a Filipe ügyében?
Minél több meccset megnyersz annál közelebb kerülsz a következő vereséghez- Johan Cruyff
Forza Barca!!!
Forza Barca!!!
- albicelesteX
- A Vadász
Őszintén megmndom!Én nagyon örülnék ha már idén nyáron hazatérne és csatlakozna a Barca-hoz Cesc!sokan mondják minek meg hogy még nincs helye a középpályán!Gondolom meg van Pepnek erre is a megoldás!Úgy tudom elképzelni hogy Ini-t kiküldi balszélre és Fabregas játszana középen!És ha már hosszabbnak kell lennie a padnak akkor Én is rá voksolnék inkább mint Mascheranora!Nem azért mert nem szeretem,sőt argentín is jó játékos is!De inkább látok szívesebben egy támadóbb kvalitású játékost mint mondjuk egy védekezőt amelyik posztra szint úgy játékosbőség van!!!

A Ribéry-Fabregas cikkben (elmundo) nagyjából arról van szó, hogy bár Ribéryt nem akarja eladni most a Bayern, de 80 millióért vihető. Inkább jövő évben adnák el - valamiért.
Viszont a Barcát érdekli mindkét ember, de míg Ribéry 80 millió, addig Fabregas 40-45 körül megszerezhető.
Kicsit rossz érzéssel (saját nevelésként elment tőlünk), de azért mégiscsak Fabregast választanám még akkor is, ha nagyjából egyenlő lenne az áruk.
Fab érti a mi focinkat, itt nevelkedett, az Arsenal is nagyon hasonló focit játszik a miénkkel (nem véletlen egyébként, hogy csomó Arsenal-igazolásunk van évek óta), ismeri a többieket, a spanyol válogatottban is együtt játszanak...és fiatal!
Viszont a Barcát érdekli mindkét ember, de míg Ribéry 80 millió, addig Fabregas 40-45 körül megszerezhető.
Kicsit rossz érzéssel (saját nevelésként elment tőlünk), de azért mégiscsak Fabregast választanám még akkor is, ha nagyjából egyenlő lenne az áruk.
Fab érti a mi focinkat, itt nevelkedett, az Arsenal is nagyon hasonló focit játszik a miénkkel (nem véletlen egyébként, hogy csomó Arsenal-igazolásunk van évek óta), ismeri a többieket, a spanyol válogatottban is együtt játszanak...és fiatal!
A cikkben így fogalmaztak, hogy Filipe lehet az első.shevy írta:már megvan az első igazolás Keirrison személyébenMikaos írta: + hír:
Filipe-ért 9 milliót ajánlottunk, és ha minden jól megy, és elfogadják, akkor meglehet a Barca első igazolása személyében.
Egyébként tényleg tuti a Keirrison igazolás? Bár volt szó róla, hogy elvileg igen, és hogy már csak a hivatalos bejelentés kell Villa miatt...
De ezek szerint Filipe lehet az első hivatalos igazolás. (gondolom, a cikkben erre utaltak).
már megvan az első igazolás Keirrison személyébenMikaos írta:Nagyjából arról, hogy a Barca készül az utolsó "támadásra" Villával kapcsolatban. Az elnökök (?) azt nyilatkozták, hogy itt az idő a Barcával tárgyalni.frost86 írta:Helló ez a cikk miről szól?
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Aki tudja fordítsa már le!
Lényegében az van, hogy most jönnek a puhítások, finomítások mindkét oldalról, szóval jön a tárgyalóasztal.
+ hír:
Filipe-ért 9 milliót ajánlottunk, és ha minden jól megy, és elfogadják, akkor meglehet a Barca első igazolása személyében.
- frost86
- Jugador del Barça
Az nso szerint Felipe Melo a Juvetuszhoz szerződött 20,5 millióért és Marco Marchionni játékjogát adja
Forza Barca!!!
Forza Barca!!!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Vidic a már általad említett bakitól és a 'Pool elleni gyengébb teljesítménytől eltekintve egész szezonban az egyik legbiztosabb hátvéd volt.Más kérdés, hogy a legfontosabb pillanatban nem állt a helyzet magaslatán.sjd írta:Vidicet azok után amit Eto'o művelt vele? Hát nem hinném...
Egyébként fölösleges igazolás lenne,és az ára is elég borsos lenne!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- frost86
- Jugador del Barça
Nagyjából arról, hogy a Barca készül az utolsó "támadásra" Villával kapcsolatban. Az elnökök (?) azt nyilatkozták, hogy itt az idő a Barcával tárgyalni.
Lényegében az van, hogy most jönnek a puhítások, finomítások mindkét oldalról, szóval jön a tárgyalóasztal.[/quote]
Köszi a felvilágosítást!!!És remélem minél hamarabb pont kerül az ügy végére!!!!
Lényegében az van, hogy most jönnek a puhítások, finomítások mindkét oldalról, szóval jön a tárgyalóasztal.[/quote]
Köszi a felvilágosítást!!!És remélem minél hamarabb pont kerül az ügy végére!!!!
Forza Barca!!!
Forza Barca!!!
Nagyjából arról, hogy a Barca készül az utolsó "támadásra" Villával kapcsolatban. Az elnökök (?) azt nyilatkozták, hogy itt az idő a Barcával tárgyalni.frost86 írta:Helló ez a cikk miről szól?
Lényegében az van, hogy most jönnek a puhítások, finomítások mindkét oldalról, szóval jön a tárgyalóasztal.
+ hír:
Vidicet azok után amit Eto'o művelt vele? Hát nem hinném...
- frost86
- Jugador del Barça
Helló ez a cikk miről szól?
Forza Barca!!!
Forza Barca!!!
- thierryhenry
- Jugador del Barça
Azt olvastam, hogy új tulajdonosa van a Valenciának és hozott 500milliót pluszba, és már nincs adósságuk.
Azért remélem Villát meg Matát nem akarják megtartani.Vagy legalábbis lehet szó az átigazolásukról
REAL - Barça : 2-6 (madridi el classico)
MU - Barça : 0-2 (2009-es BL döntő)
Ath.Bilbao - Barça : 1-4 (2009-es Copa del Rey döntő)
Azért remélem Villát meg Matát nem akarják megtartani.Vagy legalábbis lehet szó az átigazolásukról

REAL - Barça : 2-6 (madridi el classico)
MU - Barça : 0-2 (2009-es BL döntő)
Ath.Bilbao - Barça : 1-4 (2009-es Copa del Rey döntő)
-
- Barça C
Ribery csak menjen a szeretett madridjába nem kell nekünk csókólgasa perez bács hátsóját.Ibrát én szivesen látnám nálunk ahogy a 3.-at kotorja iker hálójába.
Van valami fejlemény igazolás ügyben.
mi van VIdicsel a sajtó hangoztatta,hogy leigazoljuk?
Van valami fejlemény igazolás ügyben.
mi van VIdicsel a sajtó hangoztatta,hogy leigazoljuk?
"Before anything else, Barcelona should make a formal offer," Lachter said after quashing rumours that negotiations were already underway.
"Then we can sit down and speak"
(a barcának mindenekelőtt hivatalos ajánlatot kell tennie,aztán leülünk és megbeszéljük)
a gólpontkomon olvastam,az idézet arshavin ügynökétől származik.
érdekes,hogy fél évvel azután,hogy az oroszt megszerezte az arsenal,egyáltalán felmerülhet a neve,mint lehetséges igazolás.
egyébként szvsz tökéletes lenne,nagyszerű dolgokat művelne itt,ahogy teszi azt londonban is,de sajnos lecsúsztunk róla tavaly.
fabregas-ról annyit,ha már ilyen 30 milla körüli összeget költenénk kp-ra,akkor inkább cesc,mint masch..
"Then we can sit down and speak"
(a barcának mindenekelőtt hivatalos ajánlatot kell tennie,aztán leülünk és megbeszéljük)
a gólpontkomon olvastam,az idézet arshavin ügynökétől származik.
érdekes,hogy fél évvel azután,hogy az oroszt megszerezte az arsenal,egyáltalán felmerülhet a neve,mint lehetséges igazolás.
egyébként szvsz tökéletes lenne,nagyszerű dolgokat művelne itt,ahogy teszi azt londonban is,de sajnos lecsúsztunk róla tavaly.
fabregas-ról annyit,ha már ilyen 30 milla körüli összeget költenénk kp-ra,akkor inkább cesc,mint masch..
Mi az h "ha Ribery nem sikerül"? HA jól tudom kb. két hete a Bayern kijelentette h nem adja el Riberyt, ő meg kb. ugyanekkor, h csak a Madridba menne. Úgyho szólni kéne Pepnek h nyugodtan foglalkozhat Fabregassal.
Robinhot még minidg kicsit önzőnek tartom, és ha jól emlékszem az egyik ok amiért elment Madridból, az éppen az volt h balszélsőként használták, és nem csinált elöl azt, amit akart (persze mostmár mindegy neki, csak szabaduljon a Citytől)
Viszont életem egyik legnagyobb élménye lenne látni Robinhot ahogy 2-3at hint a Realnak
Robinhot még minidg kicsit önzőnek tartom, és ha jól emlékszem az egyik ok amiért elment Madridból, az éppen az volt h balszélsőként használták, és nem csinált elöl azt, amit akart (persze mostmár mindegy neki, csak szabaduljon a Citytől)
Viszont életem egyik legnagyobb élménye lenne látni Robinhot ahogy 2-3at hint a Realnak
- albicelesteX
- A Vadász
Jó reggelt!A mundon olvastam egy cikket amennyire le tudtam fordítani, nekem az jött le, hogy, ha Ribery nem sikerül akkor Fabregas a következő célpont akit Pep preferálna!