Feast4 írta:Idá látom amúgy a felmerülő neveket: Sampaoli, Biesla, Valverde, Klopp, Koeman,dobjuk még be Laudrupot a vicc kedvéért, meg teszem azt Tuchelt a poén kedvéért meg mondjuk Blanc nevét
klopp biztos nem jönne, poolban építget, nem fogják elengedni.
blanc meg
tuchel szerintem felejtős, akárcsak
laudrup.
sampaoli nekem kérdőjel, egyelőre fél éve van itt, chilet meg nem tartom mérvadónak. ha mondjuk 3 éve ott lenne a topban a sevilla akkor mondanám, hogy tuti jó lenne ide, amúgy nekem ő még kérdéses.
valverdét sosem tartottam top edzőnek, nekem ő picit olyan palinak tűnik mint pellegrini. színtelen-szagtalan, nem való top klubhoz.
bielsa mellette már egy kicsit elment a világ, mondjuk a játékosokat biztos kordában tudná tartani.
koeman sztem ideális lenne, 16 éve építgeti magát és bár nincs előttem az összes éve edzőként, de olyan nagyon nem fürdött be sehol. de, megnéztem, pont itt spanyolba, a valenciánál volt egy nov-ápr időszakot és csak 10. lett a csapat. bár abban az évben megnyerték a kupát, de akkor őt már kitették.
ha meg nagyon ragaszkodnak ehhez a barca iskolához azért van még jelölt.
de boer az ajax-szal csak nyert 4 bajnoki címet zsinórban, bár az interes kalandja után nem tudom mi lesz vele

aztán ott van
cocu, 3-4 éve ő is a psv-nél edződik, én játékosként is szerettem, volt szeme, pedig soha nem tartozott az elithez. aztán van még az ilyen
abelardo-féle vonal, de azt inkább hagyjuk.
vagy marad ez a belterjesség
unzuéval, de ha ez lesz, akkor eret vágok magamon
mancini is szabad