MessiCesc írta:Nem orultem neki feleslegesnek tartottam de minnel tobbet jatszik annal inkabb kedvelem, kicsit mutathatna tobbet latszik h meg szokja a focit de van benne potencial.
Kb én is ezt éreztem meccs után. SR végjátékáig úgy voltam, hogy ő lesz nálam a MoM, tetszett ma a játéka. Voltak próbálkozásai, jó labdái, egyszer les volt, volt hogy Suárez nem tudta átvenni, de legalább próbálkozott, és láthatóan megy is neki - bár ezen nem lepődtem meg, ment neki ezelőtt is. Mellé meg hozta a stabil alapjátékát, ott volt mindenhol, megint több poszton tolta, de szinte fel se tűnt, hogy "külsős" van a pályán. Pár hónap múlva, ha totál felveszi a ritmust, baromi jó kis fegyver lehet.
Mondjuk valamiért még mindig azt érzem vele kapcsolatban, hogy kezdő nem nagyon lesz itt, max Rakitic posztján, ha nem jön oda egy Verratti kaliber. De az biztos, hogy ha így folytatja, baromi fontos tagja lehet a keretnek. De egyelőre nem jöttem rá, hogy mi a "specialitása", amiben mindenki fölé nőne, egy kezdőnél meg általában legalább 1 ilyen tulajdonság is kell azért.