Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kedves Drigo!Drigo írta:Na lányok, fiúk!
Asszem ezzel a [auto_cenzúra] végeztem.Idehozott egy kumma ocsmány pólót, vagyis nem is a pólóval volt akkora baj, mint inkább a mintával rajta.
1.Csak fehérre lehetne csinálni (alapból ugrik a HBU felirat Barça része...)
2.Kb olyan, mintha filctollal megrjazoltam volna...Nagyon ocsmány.
3.És ehhez a minőséghez képest drága,igaz olcsóbb, mint a szitanyomás lenne.
Miért kell nekem mindig a barmokat választanom???Pedig már kezdtem örülni, hogy milyen jó kész a mintapóló innen már megy minden, mint a karikacsapás.
Most ezerrel ráállok valami másik cégre, hátha lesz valami eredménye.
Ha valakinek nem tetszik, akkor oldja meg egyénileg vagy csinálja tovább nyugodtan, de ne puppogjon. Elhihetitek, hogy nekem is a fszom tele van már, ráadásul Ti csak vártok...
Hát akkor szerintem én nem bordót kérnék, szóval ha megnézted és gázul néz ugy ki akkor szólj már, mert akkor színt váltanék, még a határidő előtt!Drigo írta: Szal, aki bordót, vagy chillit rendelt, az gondolja meg mégegyszer, de ha láttam a pólót többet tudok mondani, meg akkro már megkérdezem, hogy mennyire olvadnak bele az egyes színek a pólók színébe.
G-Jay!
Ha ügyesen rendelsz - és én oda is küldöm, akkor a postaládádban, ha nem, akkor az ország másik végében![]()
Hogy őszinte legyek, mikor írtad ezt a hsz-t engem is ez a dilemma foglalkoztatott.redmiller írta:Srácok! Lesz ebből valami??? Már rohadt régóta írogatjuk újra, meg újra ezt a rohadt listát és mindjárt itt a Karácsony...
Áhh, értem, köszi szépen, na most akkor gondolkodhatom hogy végül a cielt vagy ezt válasszam, alszom rá még egyet, aztán felírom magam... És köszi a segítségetDrigo írta:Ja-ja erről már volt szó, itt Jaune név alatt fut.Mr. Master írta:Ezt vágom, de itt sehol se találom az imperial goldot![]()
Ja-ja erről már volt szó, itt Jaune név alatt fut.Mr. Master írta:Ezt vágom, de itt sehol se találom az imperial goldot![]()
Mr. Master írta:Gyerekek, ez az imp gold milyen színű? mindneki ezt rendeli, de én nemigazán találom a linkjét
TessDrigo írta:
A választék:
Army
Noir
Bouteille
Bordeaux
Chili
Denim
Jaune
Gris chine
Blue Glacier
Citron
Tilleul
Gris Souris
Orange
Rouge
Royal
Sable
Ciel
Blanc
Zinc
Earth
Kelly Green
Ilyen lesz Game-nek
Hát még én, a baj az, hogy egyenlőre egyre kevesebben vagyunk... És ha megrendelek 50DB-ot azt ki is kell fizetnem, szóval nem tudomm, hogy mi lesz.Lord Dragon írta:Remélem már nem kell sokszor felírnom magam![]()