Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Deus
Boixos Nois

2009.12.20. 13:30:44

Szerintem mehetne Beckham -hoz, a L.A. Galaxy -hoz. Ha jól emlékszem, hogy Henry ott akarja levezetni majd a karrierjét.
KépKép
Andris
Adminisztrátor

2009.12.20. 13:29:03

Én csak egy valamit tudok, hogy egyáltalán nem akarom pályán látni.

Ha Bojan vagy Pedro tesz ugyanennyire semmit, akkor legalább nem vagyok ennyire tiszta ideg.

Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mit kéne vele kezdeni nyáron.
Racionális döntésként biztos az eladás jönne szóba, hátha vmennyit vki még ad érte, és egyébként sem kell a továbbiakban kiutalni az évi 8 millióját.

Jeffren és Bojan sokkal több lehetőséget érdemelnének a mostaninál, arról nem is beszélve hogy úgyis veszünk valakit majd.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.20. 13:15:49

Kedves Mikaos!

szinte minden szavaddal egyetértek.. (azzal nem nagyon, hogy raul madridi nevelés mert ha emlékezetem nem csal akkor nem madridi nevelés.. de ez tulajdonképpen lényegtelen)
de amúgy azt vettem észre hogy a kupák ünneplésénél Henry papa foglalkozik a legtöbbet Peppel... számomra ez olyan megható volt.. a BL győzelem után is ő kereste Pepet és vitte neki a serleget hogy mutassa meg a nézőknek mit szerzett..
Most is ő ment oda "vigasztalni" a mi LEGENDÁNKAT (azt hiszem ezt már nyugodtan mondhatom 8) )
szóval Titi nagyon figyelmes.. dehát ez is azt mutatja milyen jóba vannak vele.. baráti viszony..
ezt öröm nézni.... öröm..
szajko
Director del Fútbol

2009.12.20. 13:14:11

LG írta:Sajnos most már nyugodtan mondhatom, azt hozta, ami várható volt tőle, semmit. Én már nagyon nem bízom benne. Kéne télen vki a helyére...
Már a nyáron venni kellett volna valakit.
De télen nem fogunk az tuti, így bízom Pedroba és Jeffrenbe, na meg Pep-be, hogy nem kezdeti Henryt és ad lehetőséget Jeffrennek is.

Mivel tegnap Jeffren több védőt vert meg mint Henry az egész szezon alatt. :lol:
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.20. 13:07:19

Nagyjából ugyanaz a helyzet, mint Raul esete a Madridnál. - Persze azzal a jelentős különbséggel, hogy Raul madridi nevelés annak minden jó tulajdonságával, míg Henry a fénykorát nem nálunk töltötte el. -

De jelenleg ugyanaz a szitu: egy 31-32 év feletti csatár már nem tud folyamatosan meghatározó lenni egy nagycsapatban. Aki pedig azt várja...az várhatja. Mert nem sok példa volt rá a történelemben (volt...csak 30-40 éve, amikor nem volt ilyen gyors a foci, és akár 40 évesen is lehetett tolni). Most sincs (kettőjükön kívül, bár inkább a tavalyi teljesítményüket figyelembe véve), és vélhetően nem is nagyon lesz. Egy csatárnak "vége van" 30 felett (nagycsapatban), onnantól már csak kispad.

Viszont mindig túlzásnak érzem, ahogy beszélnek róla páran.
Írjátok, hogy Pedronak többet kéne játszani, meg Henrynak "irány a kispad". Nos, Pedro 22 meccsen játszott eddig, Henry 16-on, játékpercben ez 313 perccel több - tök egyszerű matek, mégis gondot okoz - úgy tűnik.

Henry nagyon jól viseli a jelenlegi helyzetét, nem láttam még panaszkodni a padozás, vagy a lecserélés miatt.
Akik a tegnapi teljesítménye miatt szidják: az első félidőben nem igazán lógott ki a sorból, sőt... a kiharcolt szögletei jelentették egyetlen helyzeteinket, sajnos. (amikből mondjuk nem sok sikerült, de ez már nem az ő hibája).
A második félidőben elfáradt (ismétlem: 32 éves csatár), így bármelyik frissen beállt játékos többet tudott csinálni természetesen (és ez nem Jeffren érdemeinek a lekicsinyítése).

Pep nagyon jól tudja, mit csinál, ne nézzétek full ostobának. Tudatosan, lassan veszi ki a sorból Henryt, mert még nem lehet Jeffrenekkel, Bojanokkal nekivágni kupadöntőknek, és jelentős tétmeccseknek. Pedroval már igen - de abban gondolom, senki sem fog vitatkozni velem, hogy mutatott játékban még ő sem olyan ász. Viszont ő fiatal, és van lehetősége fejlődni. Ezért nagyon jól keveri a kártyákat Pep.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.20. 13:07:10

Sajnos most már nyugodtan mondhatom, azt hozta, ami várható volt tőle, semmit. Én már nagyon nem bízom benne. Kéne télen vki a helyére...
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.19. 21:55:08

noname írta:...
Hát nem szoktam bántani Titit, mert nagyon szeret(t)em, de igazad van, az ennyire semmit nem lehet értékelni. :(
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
noname
Llegenda del Barça

2009.12.19. 21:23:47

Henry, Henry, Henry. Ha nem akarsz játszani, mondd meg h bontsanak veled szerződsét és mehet Isten hírével amerre látsz. Felháborító volt amit Roni művelt annak idején, de ő legalább még a lehető legrosszabb formájában is minimális hasznára volt a csapatnak. Henry mit csinált a mai meccsen? Lassú, a passzai se jók, ha kap egy jó labdát, kimegy a francba a pálya szélére, aztán jóesetben szöglet. Az első meccsein legalább még a gyorsasága megvolt, így azért néha még be is ívelte a labdát.
Ma láthattuk, hogy Henry mennyire átkozottul lassú lett. Fáradtak voltak ugyan az Estudiantes játékosai, amikor Jeffren beállt, de akkoris. Az a tapasztalatlan "kölyök" hülyére cselezte azokat a védőket, akiket azelőtt Henry egyszerűen nem tudott otthagyni.Messi se fogott ki jó napot, de az első félidőben nemegyszer hagyott faképnél több embert.Ibrának se ez volt élete meccse, de azért nem egy varázslatos megoldása volt. Henry kis egy ideig olyan volt mint Ibra. NEmcsinált túl sokat, de egy-egy remek meglátása meccseket döntött el. Mostmár butén, kiszámíthatóan és lustán játszik. Jeffrennel előrébb vagyunk. Bojannal előrésbb vagyunk. Henry lett a Barceklona legnagyobb kerékkötője!!!
Jöhetnek a Henry imádók, hogy jobb lesz. Nem lesz jobb. Eddig is amióta ittvan leginkább a statisztikáiban volt jó, a pályán mutatott játéka max fél évig volt az, amit elvártunk tőle. Igen, haragszom. Ronira is haragudtam, de ő legalább évekig vitte a hátán a csapatot, Henry mindig csak egy volt a sok közül. Sose volt igazán meghatározó ember. Nem egy Roni, aki hiába látszott h nem akar játszani, a szurkolók szerették azért amit tett. Herny nem ilyen :!:
A Fifa egy szégyen
szajko
Director del Fútbol

2009.12.19. 20:01:44

Henrynak ez a kupa is megvan. Így mostmár végleg teljes a kalendárium.

Bár ezért a kupáért nem sok mindent tett.
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.12.19. 19:01:11

sajnos a gyenge formája miatt nem tud létrejönni a Xavi-Iniesta középpálya
nyilván most nem azért, hanem mert iniesta sérült, de én nem tudok felidézni egy meccset sem idén amikor Yaya-Xavi-Ini középpálya volt
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
danko94
Entrenador del Barça

2009.12.19. 18:57:35

ziipp írta:
danko94 írta:Lehet h unod, de akkor unhatod Messit is, vagy Xavi-t mert eddig a meccsen Henry nak legalább volt egy olyan beadása amiből ziccer lett...
Ja, csak bejött Jeffren és megmutatta, hogy mit és kéne azon poszton játszani. Nem bántom az öreget, de nem a régi már. Szerintem csereként rotációban kéne alkalmazni, nem mint kezdőemberként, mert a tapasztalata még jól jön.
De ha Henry nincs akkor inkább Jeffrenn játszon azon a poszton mint Iniesta
ziipp
Capitá del Barça

2009.12.19. 18:56:37

danko94 írta:Lehet h unod, de akkor unhatod Messit is, vagy Xavi-t mert eddig a meccsen Henry nak legalább volt egy olyan beadása amiből ziccer lett...
Ja, csak bejött Jeffren és megmutatta, hogy mit és kéne azon poszton játszani. Nem bántom az öreget, de nem a régi már. Szerintem csereként rotációban kéne alkalmazni, nem mint kezdőemberként, mert a tapasztalata még jól jön.
danko94
Entrenador del Barça

2009.12.19. 18:41:08

Fernando írta:
danko94 írta:Felpörgött az öreg a második félidőre :wink:
Engem kegyetlenül idegesít már Henry. Ugyanaz a szánalmas csel mindig. Sose eszi meg senki. Elhúzom begörnyedt háttal, majd visszahúzom és Abidalnak passzolok. Nem unalmas már?
Lehet h unod, de akkor unhatod Messit is, vagy Xavi-t mert eddig a meccsen Henry nak legalább volt egy olyan beadása amiből ziccer lett...
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.19. 18:34:54

danko94 írta:Felpörgött az öreg a második félidőre :wink:
Engem kegyetlenül idegesít már Henry. Ugyanaz a szánalmas csel mindig. Sose eszi meg senki. Elhúzom begörnyedt háttal, majd visszahúzom és Abidalnak passzolok. Nem unalmas már?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
danko94
Entrenador del Barça

2009.12.19. 18:20:38

Felpörgött az öreg a második félidőre :wink:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.12.19. 18:05:52

Mikaos írta:Legalább ő szögleteket harcol ki.
S a többiek mit csinálnak? - Semmit.

De azért gratula, hogy megtaláljuk még most is :)
Ez ugye vicc volt? Már bocs, de lásd be, hogy kegyetlenül unottan játszik. No motiváció... A térdprotkós nagymuterom jobban hajtana mint ő. Pedrot kéne behozni, meg Yayát - vagy akár Jonathant. Mert ez az Henry Keita kettős nagyon tré, érdekes, ha Keita játszik nincs gála... Ezt Pep nem tudom mirt nem látja már be :evil: És henry is kb 3-szor ért lasztiba egy félidőn keresztül. Egy szöglet, egy kapusbarúgás meg egy hátrapassz. Ennyit nyújt egész meccsen, ennél még Pedro is fényévekkel jobb :evil:
gekkodan
Director del Fútbol

2009.12.19. 18:03:21

Elképesztően Zéró. Egészen idáig, sz*rt sem mutatott az elvártból ebben a szezonban. Nincs ezen mit szépíteni. Irány Amerika és a kispad.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
van Bommel
Capitá del Barça

2009.12.19. 18:02:35

Hát ha neked ez elég, amit a mai meccsen, illetve egész szezonba nyújt, Ámen
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.19. 17:59:21

Legalább ő szögleteket harcol ki.
S a többiek mit csinálnak? - Semmit.

De azért gratula, hogy megtaláljuk még most is :)
van Bommel
Capitá del Barça

2009.12.19. 17:57:15

Olyan, mint az 50 év feletti nő. Meddő... :roll:
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.12.19. 17:17:15

Henry23 írta:Hát Henry jobb lene ha ő kezdene mert csak tapasztaltab mint Pedro vagy Bojan :? + Nagyszerű játékos
Tudod mit? Cruyff még tapasztaltabb, és többet is tett az asztalra. Kezdjen inkább ő! Jaj, tudom nem lehet, mert nem kerettag, de télen igazoljuk le!
Ezzel azt akarom kifejezni, nem érdekel Henry mekkora játékos, mennyire tapasztalt, csak az, h most mit tud a csapatnak nyújtani, és az nem sok. Annyira Bojan is képes, Pedro meg jóval többre is.
Henry23
Barça B
Kapcsolat:

2009.12.19. 15:04:35

Hát Henry jobb lene ha ő kezdene mert csak tapasztaltab mint Pedro vagy Bojan :? + Nagyszerű játékos
Visca El Barca
miihii
KHAL

2009.12.19. 08:59:04

Hunfranco írta:Hát én nagyon szomorú lennék, ha Bojan kezdene, Henry pedig a padon lenne. A francia még ebben a formájában is többet ér a pályán, mint a katalán ifjú. Bojan rendre kihagyja az ordító ziccereket ha játszik, szemben Pedroval aki azért történelmet írt. Nem is beszélve arról, hogy milyen morálja lenne Henrynek, ha Bojan kezdene helyette.
Nagyon remélem, hogy fog még ennél többet mutatni az egykori zseni!
Véleményes vélemény :wink:
A rutinja sokat jelenthet a pályán,de a teljesítményére ez eddig nem igaz idén.Bojané hullámzó,de ebben szerepe van a meccshiánynak és az ebből fakadó görcsös akarásnak is,amikor végre pályára lép.
Az összehasonlítást nem értem teljesen.A francia többet ér,mert Bojan kihagyja a helyzeteket,ellenben Pedroval,aki belövi?
Ez esetben Pedrito legyen a kezdő,mert ő betalál.Második opció Bojan,mert ő meg legalább helyzetbe kerül (és a nagy számok törvénye alapján be is kell,h találjon végre :D ).Harmadik Henry,mert az ő játékában benne van legalább 4-5 szöglet.(Sarkítva van persze,de a gondolatmenetedet lovagolom meg ...)
Titit meg ne azért játszassuk,h ne legyen rossz kedve,hanem,mert van olyan jó a teljesítménye,h kiérdemelje.Ha van... :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Hunfranco
Barça B

2009.12.18. 21:39:04

Hát én nagyon szomorú lennék, ha Bojan kezdene, Henry pedig a padon lenne. A francia még ebben a formájában is többet ér a pályán, mint a katalán ifjú. Bojan rendre kihagyja az ordító ziccereket ha játszik, szemben Pedroval aki azért történelmet írt. Nem is beszélve arról, hogy milyen morálja lenne Henrynek, ha Bojan kezdene helyette.
Nagyon remélem, hogy fog még ennél többet mutatni az egykori zseni!
ikida
Barça B

2009.12.18. 21:03:25

Szerintem Bojanból kéne balszélsőt csinálni és még ott van Pedro is aki a jobb szélen is játszik. És igy rotálni a támadósort, Ibra, Messi, Bojan, Pedro. Henry pedig lehetne középcsatár csere, ha pedig kell akkor a balszélen játszana. De Pep tudja.
Hajrá Barca!!!
Lezárt