Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már a nyáron venni kellett volna valakit.LG írta:Sajnos most már nyugodtan mondhatom, azt hozta, ami várható volt tőle, semmit. Én már nagyon nem bízom benne. Kéne télen vki a helyére...
Hát nem szoktam bántani Titit, mert nagyon szeret(t)em, de igazad van, az ennyire semmit nem lehet értékelni.noname írta:...
De ha Henry nincs akkor inkább Jeffrenn játszon azon a poszton mint Iniestaziipp írta:Ja, csak bejött Jeffren és megmutatta, hogy mit és kéne azon poszton játszani. Nem bántom az öreget, de nem a régi már. Szerintem csereként rotációban kéne alkalmazni, nem mint kezdőemberként, mert a tapasztalata még jól jön.danko94 írta:Lehet h unod, de akkor unhatod Messit is, vagy Xavi-t mert eddig a meccsen Henry nak legalább volt egy olyan beadása amiből ziccer lett...
Ja, csak bejött Jeffren és megmutatta, hogy mit és kéne azon poszton játszani. Nem bántom az öreget, de nem a régi már. Szerintem csereként rotációban kéne alkalmazni, nem mint kezdőemberként, mert a tapasztalata még jól jön.danko94 írta:Lehet h unod, de akkor unhatod Messit is, vagy Xavi-t mert eddig a meccsen Henry nak legalább volt egy olyan beadása amiből ziccer lett...
Lehet h unod, de akkor unhatod Messit is, vagy Xavi-t mert eddig a meccsen Henry nak legalább volt egy olyan beadása amiből ziccer lett...Fernando írta:Engem kegyetlenül idegesít már Henry. Ugyanaz a szánalmas csel mindig. Sose eszi meg senki. Elhúzom begörnyedt háttal, majd visszahúzom és Abidalnak passzolok. Nem unalmas már?danko94 írta:Felpörgött az öreg a második félidőre
Engem kegyetlenül idegesít már Henry. Ugyanaz a szánalmas csel mindig. Sose eszi meg senki. Elhúzom begörnyedt háttal, majd visszahúzom és Abidalnak passzolok. Nem unalmas már?danko94 írta:Felpörgött az öreg a második félidőre
Ez ugye vicc volt? Már bocs, de lásd be, hogy kegyetlenül unottan játszik. No motiváció... A térdprotkós nagymuterom jobban hajtana mint ő. Pedrot kéne behozni, meg Yayát - vagy akár Jonathant. Mert ez az Henry Keita kettős nagyon tré, érdekes, ha Keita játszik nincs gála... Ezt Pep nem tudom mirt nem látja már beMikaos írta:Legalább ő szögleteket harcol ki.
S a többiek mit csinálnak? - Semmit.
De azért gratula, hogy megtaláljuk még most is
Tudod mit? Cruyff még tapasztaltabb, és többet is tett az asztalra. Kezdjen inkább ő! Jaj, tudom nem lehet, mert nem kerettag, de télen igazoljuk le!Henry23 írta:Hát Henry jobb lene ha ő kezdene mert csak tapasztaltab mint Pedro vagy Bojan+ Nagyszerű játékos
Véleményes véleményHunfranco írta:Hát én nagyon szomorú lennék, ha Bojan kezdene, Henry pedig a padon lenne. A francia még ebben a formájában is többet ér a pályán, mint a katalán ifjú. Bojan rendre kihagyja az ordító ziccereket ha játszik, szemben Pedroval aki azért történelmet írt. Nem is beszélve arról, hogy milyen morálja lenne Henrynek, ha Bojan kezdene helyette.
Nagyon remélem, hogy fog még ennél többet mutatni az egykori zseni!