olyan iskolakezdős, most volt évnyitós...Ilúvatar írta:milyen barca drukker vagy te?Bogi63 írta:Fuh gyerekek majdnem elfelejtettem, hogy meccs van!![]()
Még jó hogy benéztem....elfelejteni egy barca meccset?
Jogos a 2 pont be is ugrott sajna azt a meccset nem láttam csak telefonon tájékoztattak az állásról.Varga Tamás írta:Tavalyelőtt 3-2-re nyertünk Vigóban az első meccsen, az szőke izlandi lőtte a győztes gólunkat a bemutatkozó meccsén.gianni írta:Meg mint tavaly elöttLa Pulga írta:Força Barça!
A tippem: 0 - 3
Csak ne úgy sikerüljön a bajnoki rajt mint tavaly
Tavalyelőtt 3-2-re nyertünk Vigóban az első meccsen, az szőke izlandi lőtte a győztes gólunkat a bemutatkozó meccsén.gianni írta:Meg mint tavaly elöttLa Pulga írta:Força Barça!
A tippem: 0 - 3
Csak ne úgy sikerüljön a bajnoki rajt mint tavaly
Numancia labdakihozatalnál kell letámadni, megszerezni a labdát, aztán jöhetnek egy az egy elleni szituációk, erre gondoltamSzandi írta:Hát ha tömörülnek és nem is mozdulnak ki a kapujuk elől, akkor szvsz nem letámadás kell, hanem inkább területet hagyni nekik.Hadd jöjjenek. szvsz.
Így van!Szandi írta:Replay írta:Egy NAGYON nehéz meccsre számitok, hiszen tipikusan az a meccs, ahol vagy rúgunk gyorsan egy, de inkább két gólt az első játékrészben, ha nem, utána nagyon kemény lesz.
A Numancia tömörülni fog, mozgatni kell mindkét oldalt, sokat letámadni.
Hát ha tömörülnek és nem is mozdulnak ki a kapujuk elől, akkor szvsz nem letámadás kell, hanem inkább területet hagyni nekik.Hadd jöjjenek. szvsz.
Replay írta:Egy NAGYON nehéz meccsre számitok, hiszen tipikusan az a meccs, ahol vagy rúgunk gyorsan egy, de inkább két gólt az első játékrészben, ha nem, utána nagyon kemény lesz.
A Numancia tömörülni fog, mozgatni kell mindkét oldalt, sokat letámadni.