Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
de várj, slusszpoén.gygerike írta:Victor_Valdes írta:na szal,
1 fiuk nem érdekelnek
2 az állatoktól sem áll fel a libidóm
3 téll nem egy szarakodós fajta
4 elég sokáig eljutottam már, hála egy rohadt bagy viharnak, és áramszünetnek.
5 15 vagyok büszkén vállalom
6 tudom korán kezdtem, ez van
7 kiváncsian várom hány ezer hsz érkezik mig ezt megirom.
Pedig milyen sokan rühellik az áramszünetetGondolom neked nincs bajod vele
:D
Vannak olyanok akiknek ilyen idősen már unokái vannak, szóval...Victor_Valdes írta:6 tudom korán kezdtem, ez van
Van ott 1-2 hasznos dolog ami legális, lehet az hozza ki belőlükVictor_Valdes írta:Ez de gáz.sjd írta:Ne is mondd (ez most hosszú lesz)chonggy írta: meg hülyeség,hogy a törvény szerint csak csajt lehet megerőszakolni...és akkor mi van,ha rámtámad egy sikátorban 3 120kg-s "csaj"??![]()
![]()
Holland cserekapcsolat, volt egy iszonyú dagadt holland csaj
Lényeg, h közös szálláson voltunk, én a barátommal egy szobában, és este kérdezi h bezárja-e az ajtót. Én meg mondom, h hát ha esetleg bejön vmi csaj megerőszakolni minket, én nem bánom. És akkor egyszerre villant be az agyunkba ez a kövér csaj, és arra jutottunk h inkább bezárjuk az ajtót![]()
Aki ismerősömnél volt holland csaj az is félgőzzel nyomta 100at, minden holland nő ilyeN?
Elfújt a szél 20 km-re?Victor_Valdes írta: 4 elég sokáig eljutottam már, hála egy rohadt bagy viharnak, és áramszünetnek.
Ez de gáz.sjd írta:Ne is mondd (ez most hosszú lesz)chonggy írta: meg hülyeség,hogy a törvény szerint csak csajt lehet megerőszakolni...és akkor mi van,ha rámtámad egy sikátorban 3 120kg-s "csaj"??![]()
![]()
Holland cserekapcsolat, volt egy iszonyú dagadt holland csaj
Lényeg, h közös szálláson voltunk, én a barátommal egy szobában, és este kérdezi h bezárja-e az ajtót. Én meg mondom, h hát ha esetleg bejön vmi csaj megerőszakolni minket, én nem bánom. És akkor egyszerre villant be az agyunkba ez a kövér csaj, és arra jutottunk h inkább bezárjuk az ajtót
Victor_Valdes írta:na szal,
1 fiuk nem érdekelnek
2 az állatoktól sem áll fel a libidóm
3 téll nem egy szarakodós fajta
4 elég sokáig eljutottam már, hála egy rohadt bagy viharnak, és áramszünetnek.
5 15 vagyok büszkén vállalom
6 tudom korán kezdtem, ez van
7 kiváncsian várom hány ezer hsz érkezik mig ezt megirom.
Ne is mondd (ez most hosszú lesz)chonggy írta: meg hülyeség,hogy a törvény szerint csak csajt lehet megerőszakolni...és akkor mi van,ha rámtámad egy sikátorban 3 120kg-s "csaj"??![]()
![]()
Az kb ilyen abszolút pech-es vicc lennechonggy írta:és akkor mi van,ha rámtámad egy sikátorban 3 120kg-s "csaj"??![]()
![]()
Hát az sz*pás neked is meg nekik is.chonggy írta:és akkor mi van,ha rámtámad egy sikátorban 3 120kg-s "csaj"??![]()
![]()
lui1698 írta:Gondolj bele, ha most hozzád akarna átbiciklizni VV!S.Agüero írta:14??? Azta kumma csak 1 évvel idősebb nálam![]()
![]()
ja..Szerbiában 18-ig törvényellenes minden ilyen jellegü akció...Victor_Valdes írta:14 lesz vagy 2 hét mulva.chonggy írta:de,16 vagyok,nem mondtam,hogy korán kezdted,csak azon akadt meg a szemem,hogy még csak pár hétig törvénytelen,de túl fiatal hozzád...Victor_Valdes írta: De, és?
Nem lehet túl korán kezdeni.
te nem 16 amugy?Én abba hitbe élek.
beteg vagyok. Köszönöm a sok jót amit kinéztek belőlem.
![]()
Bár ez is társaságba hág csak a tetőfokára.
A pofám leszakadchonggy írta:Hát ha nem adott..gygerike írta:Nem mondod hogy sajtnélkül menekültél el?:D:Dchonggy írta: te nem 15 éves vagy?![]()
![]()
de azok nem kajázdák,nálunk olyan nincs...ezek olyan kis helyek,ahol kártyákat,müanyag játékokat stb lehet venni..Én meg berontottam h adjanak nekem sajtot..Ki akart dobni,de gyorsabb voltam..
Beindult a fantáziád?S.Agüero írta: 14??? Azta kumma csak 1 évvel idősebb nálam![]()
![]()
Gondolj bele, ha most hozzád akarna átbiciklizni VV!S.Agüero írta:14??? Azta kumma csak 1 évvel idősebb nálam![]()
![]()
14??? Azta kumma csak 1 évvel idősebb nálamchonggy írta:14 lesz vagy 2 hét mulva.Victor_Valdes írta:
de,16 vagyok,nem mondtam,hogy korán kezdted,csak azon akadt meg a szemem,hogy még csak pár hétig törvénytelen,de túl fiatal hozzád...beteg vagyok. Köszönöm a sok jót amit kinéztek belőlem.
![]()
Szal társaságba bevállalsz 1-2 kutyát ha nagyon muszájVictor_Valdes írta:14 lesz vagy 2 hét mulva.chonggy írta:de,16 vagyok,nem mondtam,hogy korán kezdted,csak azon akadt meg a szemem,hogy még csak pár hétig törvénytelen,de túl fiatal hozzád...Victor_Valdes írta: De, és?
beteg vagyok. Köszönöm a sok jót amit kinéztek belőlem.
![]()
Tényleg, csak lassan már csetként megy a dolog, lemaradtamVictor_Valdes írta: De, csongi írta a kinai büféket.Szal illet az ide.
Hát ha nem adott..gygerike írta:Nem mondod hogy sajtnélkül menekültél el?:D:Dchonggy írta:te nem 15 éves vagy?Victor_Valdes írta:[
Csajról meg...felesleges csomag lenne csak a munkaruha. Fiatal még, pár hétig még büntetné a törvény is.![]()
![]()
de azok nem kajázdák,nálunk olyan nincs...ezek olyan kis helyek,ahol kártyákat,müanyag játékokat stb lehet venni..Én meg berontottam h adjanak nekem sajtot..Ki akart dobni,de gyorsabb voltam..
14 lesz vagy 2 hét mulva.chonggy írta:de,16 vagyok,nem mondtam,hogy korán kezdted,csak azon akadt meg a szemem,hogy még csak pár hétig törvénytelen,de túl fiatal hozzád...Victor_Valdes írta: De, és?
Nem mondod hogy sajtnélkül menekültél el?:D:Dchonggy írta:te nem 15 éves vagy?Victor_Valdes írta:[
Csajról meg...felesleges csomag lenne csak a munkaruha. Fiatal még, pár hétig még büntetné a törvény is.![]()
![]()
de,16 vagyok,nem mondtam,hogy korán kezdted,csak azon akadt meg a szemem,hogy még csak pár hétig törvénytelen,de túl fiatal hozzád...Victor_Valdes írta: De, és?
Ez nagyon nagy!lui1698 írta:Kései jóság
http://www.sg.hu/forumkepek/2010_07/vararokban.jpg
Mehetne a humorba is, de annyira él ez a topic, hogy nem akarom elrontani ezt a meghittséget.